Barva vánoc 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1486
17.10.14 13:43

Dva roky po sobě jsme měli zlato-fialové, letos chci změnu a bude bílo-stříbno-champagne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.10.14 13:44

@Weru Tak jo, takovou barvu jsme ještě neměli. Vyzkouším ji, mohlo by to vypadat hezky :think: :D, akorát jsem si říkala, jestli ta zelená se tam neztratí, ale asi né :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
17.10.14 13:51

Letos si ušiju ozdoby na stromeček z bílého a červeného filce, uháčkuju bílé vločky, k tomu něco slaměného. Do dvou váz borovicové větve s klasikou - červeno-zlaté ozdoby. Prostě hlavně červená a zelená barva s bílou nebo zlatou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1562
17.10.14 14:05

Jen se chci zeptat máte ozdoby skleněné nebo plastové? Já mám české, skleněné, šampaň a k tomu pár figurek - kominíčka pro štěstí, dvě muchomůrky (pro děti) a zlaté prasátko ( konečně ho vidím i bez půstu :jazyk: ) :mrgreen: Do toho zatím navěšujeme čokolády z kolekce apod. takže konečnou barvou je všehochuť :mrgreen: Jinak máme strom až do stropu a těch dvacet ozdob(bez čokoládové kolekce) se mi zdá málo :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.10.14 14:09

@beruska.sus My máme pár skleněných a pár plastových :D. Taky dáváme kolekce.Je fakt, že skleněné jsou hezčí, ale když spadnou, je po nich :D a vzhledem k malým dětem, jsou lepší plastové, teda alespon u nás :D :mrgreen:.Je je fakt, že na tak velký strom, jich máš asi opravdu málo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
17.10.14 14:13

My budeme mít už třetím rokem hnědo-oranžovo-zlaté. Pokaždé před svátky dokoupím něco málo a když si představím, že bych každý rok měla ladit stromek do jiné barvy, tak mě jímá hrůza (spíš tedy moji peněženku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.10.14 14:20

Tohle ladění do určité barvy moc nechápu. Přijde mi to strašně chladný. Máme všechny možné barvy, spoustu ozdob ještě po babičce mýho chlapa. A každý rok dokoupíme nějakou drobnost. Něco si vybere prcek. A přišlo by mi blbý mu říct: tak vyber si nějakou ozdobičku na stromeček, ale můžeš jenom z těhle dvou barev :nevim:

• Citovat
  • Upravit
69235
17.10.14 14:22
To záleží na to, co se tobě líbí. Já nesnáším přeplácané stromky, kde všechno různé visí halabala. :nevim:
@lucenka píše:
Tohle ladění do určité barvy moc nechápu. Přijde mi to strašně chladný. Máme všechny možné barvy, spoustu ozdob ještě po babičce mýho chlapa. A každý rok dokoupíme nějakou drobnost. Něco si vybere prcek. A přišlo by mi blbý mu říct: tak vyber si nějakou ozdobičku na stromeček, ale můžeš jenom z těhle dvou barev :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
17.10.14 14:26
@lucenka píše:
Tohle ladění do určité barvy moc nechápu. Přijde mi to strašně chladný. Máme všechny možné barvy, spoustu ozdob ještě po babičce mýho chlapa. A každý rok dokoupíme nějakou drobnost. Něco si vybere prcek. A přišlo by mi blbý mu říct: tak vyber si nějakou ozdobičku na stromeček, ale můžeš jenom z těhle dvou barev :nevim:

Tak to je prostě o vkusu… já mám ráda jednoduchost, ne přeplácané, barevné atd. A hlavně - u nás stromeček nosí Ježíšek, dítě absolutně nebude mít potuchy, jaké máme a nemáme barvy :mrgreen: Já mám letos představu jako toto - místo zlaté jemná champagne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.10.14 14:34
@terinka4444 píše:
To záleží na to, co se tobě líbí. Já nesnáším přeplácané stromky, kde všechno různé visí halabala. :nevim:

a nesnášala jsi to i jako dítě? S bráchou jsme vždycky na stromeček vybírali ty nejšílenější ozdobičky a barvy.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
17.10.14 14:36

@quickyq jo je to o vkusu… mě tohle přijde jako výzdoba nějakýho obchodního centra :nevim: u nás stromeček Ježíšek nenosí. Protože kluka strašně baví ho zdobit, vybírat ozdobičky, aby se stromeček líbil Ježíškovi. A kvůli nějakýmu ledění ho o tohle nepřipravím.

• Citovat
  • Upravit
69235
17.10.14 14:37
To nevím, to si nepamatuju. Ale prostě je to o vkusu a o tom, co se komu líbí. Naše děti mají své ozdoby, ale mají je laděné do barev. Cirkusácké stromky se mi nelíbí a nechci je mít doma. Pokud někomu vyhovují, nechť si je má, nehaním mu je a neříkám mu, že nechápu, co to je za cirkus.
@lucenka píše:
a nesnášala jsi to i jako dítě? S bráchou jsme vždycky na stromeček vybírali ty nejšílenější ozdobičky a barvy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
17.10.14 14:42
@lucenka píše:
@quickyq jo je to o vkusu… mě tohle přijde jako výzdoba nějakýho obchodního centra :nevim: u nás stromeček Ježíšek nenosí. Protože kluka strašně baví ho zdobit, vybírat ozdobičky, aby se stromeček líbil Ježíškovi. A kvůli nějakýmu ledění ho o tohle nepřipravím.

Ja nevim, prijde mi Tvuj komentar pekne arogantni jako ve stylu „vy husicky, co to musite mit sladene, pripravujete svoje deti o hezke Vanoce, to ja teda ne“…ja jako dite nezdobila, stromek nam taky nosil Jezisek. A ne proto, aby si ho mamka mohla zdobit.Ale proto, ze pro nas to bylo nejhezci…jit spat s ocekavanim a najednou stromecek byl rano rozsviceny v pokojicku. Dodnes si vybavuju ten pocit. A dokonce jsme se tesili, jake barvy Jezisek vybere, protoze to znamenalo, ze takovy bude i papir a vanocni stul atd. Neprijde mi to divne. A fakt je mi jedno, jak to maji ostatni. A je mi dpst jedno, kdo anjak zdobi, tak prosim bud taky tolerantni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.10.14 14:44
@quickyq píše:
Ja nevim, prijde mi Tvuj komentar pekne arogantni jako ve stylu „vy husicky, co to musite mit sladene, pripravujete svoje deti o hezke Vanoce, to ja teda ne“…ja jako dite nezdobila, stromek nam taky nosil Jezisek. A ne proto, aby si ho mamka mohla zdobit.Ale proto, ze pro nas to bylo nejhezci…jit spat s ocekavanim a najednou stromecek byl rano rozsviceny v pokojicku. Dodnes si vybavuju ten pocit. A dokonce jsme se tesili, jake barvy Jezisek vybere, protoze to znamenalo, ze takovy bude i papir a vanocni stul atd. Neprijde mi to divne. A fakt je mi jedno, jak to maji ostatni. A je mi dpst jedno, kdo anjak zdobi, tak prosim bud taky tolerantni :kytka:

nemělo to být nic arogantního… jenom každý je z dětství zvyklý na něco jiného. Prostě jsem jenom napsala jak je to u nás a jak na mě působí sladěný stromeček.

Spíš co nechápu a koho považuju za husičku, je ladění stromečku do módních trendy barev, ozdob aniž by se mi to líbilo, hodilo se to do bytu. Tak teda na mě i působí zakladatelčin dotaz :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2054
17.10.14 14:48

Mám ráda celkově starý věci, takže u nás je to jasné-perníčky, slamáky, řetěz z kukuřice, mašličky z přírodnin a tak.Ale i to se dá sladit podle trendu. Vyměním jen barvu závěsnych mašlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný