Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My jsme mivali biloverveny stromecek, ale posledni roky mame ozdoby jen slamene a bila svetylka. A je to kouzelny ![]()
Jaké barvy frčí bohužel nevím, my máme zlaté matné a lesklé, k tomu slaměné a dřevěné ozdoby a barevné žárovičky, takže když je rozsvícený, stromek je barevný, když ho zhasneme, je zlato-přírodní a vypadá zase úplně jinak. A k tomu si každý rok, co jsme s manželem, koupíme na trhu jednu malou ozdobu, takže vzpomínáme, kterou máme odkud a je to docela milý.
Na obměnu ozdob asi doporučuju spíš neutrál barvy, mám pocit, že třeba tyrkys nebo fialová se hrozně rychle okoukají.
@lucenka píše:
@quickyq koukám že sis to vyžrala místo mě
V pohodě
Já jen nemám moc ráda, když lidi neumí číst
S Tebou se náhodou diskutovalo pěkně, ačkoli máme jiný názor ![]()
@Mensy píše:
@quickyq U nás nosí stromeček ježíšek, takže dětem nemusím říkat, jakou barvičku mají dávat na stromeček a i kdyby bylo by mi to jedno, jakou by tam dali. A hlavně, jsem se chtěla jenom zeptat, jaká letos letí barva, protože si chci koupit jiné banky po x letech. Nikdy jsem to neřešila ani nijak neladila, jenom chci změnu. Pokud tady chceš někoho urážet, tak sem ani nepiš![]()
![]()
![]()
Ja si nevsimla, ze by tu nekoho urazela. Normalne diskutujeme, ne?
@merde píše:
U nas vse barevne, v klasickych barvach, jako kdyz jsem byla mala, prijde mi to nejhezci a kouzelne. A pouze sklenene ozdoby, plastove mi nesmi do bytu.
u nás taky, akorát jednou se syn zakousl do skleněné koule- hlídal tatínek a neuhlídal
. Nakonec jsme se tomu zasmáli, nic se nestalo
Holky, mě se líbí všechny stromečky, jak sladěné, tak všehochuť
Zatím to máme, jak jsem psala v předchozím příspěvku = všehochuť, ale jednou, až budou děti velké, tak možná začnu také ladit barvy
Je přeci jedno, jak to kdo má, stejně ten náš(Váš) je vždycky nej…
tak se holky nehádejte
Vánoce tu máme skoro za dva měsíce
(Vánoce miluji od malička a nikdo mě nechápe
)
@beruska.sus Já Tě naprosto chápu, taky milujeme Vánoce a už se na ně moc těšíme
![]()
@Mensy
já se na ně těším od 25.12.
No, chlap už si zvyknul a je rád, že jsou jednou za rok ![]()
Já se taky těším včera jsem okukovala ozdoby v Makru, ale udržela jsem se a zatím nic nekoupila
ještě měsíc a vytáhnu venkovní dekorace
![]()
Já už mám i drtivou většinu dárků ![]()
@terinka4444 No,tak to Ti teda opravdu závidím, ty dárky
,vždycky si každý rok říkám, že je koupím dříve než v prosinci a nic…
,letos je teda mám už vymyšlený, ale to je asi tak všechno. Pomalu už ale musím začít nakupovat
.
Jo a s výzdobou, tak to mám ted podzimní
a zimní dávám většinou tak 14 dní před Vánocemi
.
@terinka4444 teda, já také ty dárky v dobrém závidím
já mám vymyšleno a teď ještě dát do kupy peníze a nakoupit
(máme teď neplánované výdaje
)
@Mensy píše:
@beruska.sus Já Tě naprosto chápu, taky milujeme Vánoce a už se na ně moc těšíme![]()
Ja se taky moc tesim, Vanoce miluju
.