Barva vánoc 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
17.10.14 18:36

My jsme mivali biloverveny stromecek, ale posledni roky mame ozdoby jen slamene a bila svetylka. A je to kouzelny :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16206
17.10.14 18:50

Jaké barvy frčí bohužel nevím, my máme zlaté matné a lesklé, k tomu slaměné a dřevěné ozdoby a barevné žárovičky, takže když je rozsvícený, stromek je barevný, když ho zhasneme, je zlato-přírodní a vypadá zase úplně jinak. A k tomu si každý rok, co jsme s manželem, koupíme na trhu jednu malou ozdobu, takže vzpomínáme, kterou máme odkud a je to docela milý.
Na obměnu ozdob asi doporučuju spíš neutrál barvy, mám pocit, že třeba tyrkys nebo fialová se hrozně rychle okoukají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.10.14 19:02

@quickyq koukám že sis to vyžrala místo mě :hug:

• Citovat
  • Upravit
1486
17.10.14 19:32
@lucenka píše:
@quickyq koukám že sis to vyžrala místo mě :hug:

V pohodě :lol: Já jen nemám moc ráda, když lidi neumí číst ;-) S Tebou se náhodou diskutovalo pěkně, ačkoli máme jiný názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
17.10.14 23:23
@Mensy píše:
@quickyq U nás nosí stromeček ježíšek, takže dětem nemusím říkat, jakou barvičku mají dávat na stromeček a i kdyby bylo by mi to jedno, jakou by tam dali. A hlavně, jsem se chtěla jenom zeptat, jaká letos letí barva, protože si chci koupit jiné banky po x letech. Nikdy jsem to neřešila ani nijak neladila, jenom chci změnu. Pokud tady chceš někoho urážet, tak sem ani nepiš :zed: :zed: :zed: :zed:

Ja si nevsimla, ze by tu nekoho urazela. Normalne diskutujeme, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.10.14 23:29
@merde píše:
U nas vse barevne, v klasickych barvach, jako kdyz jsem byla mala, prijde mi to nejhezci a kouzelne. A pouze sklenene ozdoby, plastove mi nesmi do bytu.

u nás taky, akorát jednou se syn zakousl do skleněné koule- hlídal tatínek a neuhlídal :mrgreen:. Nakonec jsme se tomu zasmáli, nic se nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
18.10.14 17:59

@quickyq Promin, bylo to na Lucenku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
19.10.14 12:47
@Mensy píše:
@quickyq Promin, bylo to na Lucenku :nevim:

ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1562
21.10.14 08:52

Holky, mě se líbí všechny stromečky, jak sladěné, tak všehochuť :mrgreen: Zatím to máme, jak jsem psala v předchozím příspěvku = všehochuť, ale jednou, až budou děti velké, tak možná začnu také ladit barvy ;) Je přeci jedno, jak to kdo má, stejně ten náš(Váš) je vždycky nej… :mrgreen: tak se holky nehádejte ;) Vánoce tu máme skoro za dva měsíce :dance: :dance: :dance: (Vánoce miluji od malička a nikdo mě nechápe :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.10.14 08:55

@beruska.sus Já Tě naprosto chápu, taky milujeme Vánoce a už se na ně moc těšíme :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1562
21.10.14 09:39

@Mensy :hug: já se na ně těším od 25.12. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, chlap už si zvyknul a je rád, že jsou jednou za rok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.10.14 09:44

Já se taky těším včera jsem okukovala ozdoby v Makru, ale udržela jsem se a zatím nic nekoupila :mrgreen: ještě měsíc a vytáhnu venkovní dekorace :dance: :mrgreen:
Já už mám i drtivou většinu dárků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.10.14 09:48

@terinka4444 No,tak to Ti teda opravdu závidím, ty dárky :potlesk: :potlesk:,vždycky si každý rok říkám, že je koupím dříve než v prosinci a nic… :roll:,letos je teda mám už vymyšlený, ale to je asi tak všechno. Pomalu už ale musím začít nakupovat :).
Jo a s výzdobou, tak to mám ted podzimní :) a zimní dávám většinou tak 14 dní před Vánocemi :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1562
21.10.14 10:01

@terinka4444 teda, já také ty dárky v dobrém závidím ;) já mám vymyšleno a teď ještě dát do kupy peníze a nakoupit :roll: (máme teď neplánované výdaje :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.10.14 10:03
@Mensy píše:
@beruska.sus Já Tě naprosto chápu, taky milujeme Vánoce a už se na ně moc těšíme :dance: :dance:

Ja se taky moc tesim, Vanoce miluju :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný