Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mensy píše:
@Weru Tak jo, takovou barvu jsme ještě neměli. Vyzkouším ji, mohlo by to vypadat hezky![]()
, akorát jsem si říkala, jestli ta zelená se tam neztratí, ale asi né
Tak to maji nasi, viz foto. A dalsi, i ta fialova nevypada spatne.
Mne se starsne libi tmave hneda s bezovou a bilou
Já neladím. Mám doma různé iozdoby různých barecv - máme to tak s mužem oba nejradši. Jo a mám zatím plastové, kvůli dětem… ale každá rok okokuju ty skleněné a těším se, až s je budu moct koupit
Ale asi letos s dcerou koupíme nějakou - jí se strašně líbilo loni prasátko(skleněné). Tak ho koupíme a 24.večer ho připravíme na okno s ostatními ozdobami, aby Ježíšek mohkl stromek ozdobit… Jéžiš, já se těším… Miluju Vánoce, ale to až teď, co mám děti ![]()
@lucenka píše:
Tohle ladění do určité barvy moc nechápu. Přijde mi to strašně chladný. Máme všechny možné barvy, spoustu ozdob ještě po babičce mýho chlapa. A každý rok dokoupíme nějakou drobnost. Něco si vybere prcek. A přišlo by mi blbý mu říct: tak vyber si nějakou ozdobičku na stromeček, ale můžeš jenom z těhle dvou barev
To neni jen o dvou barvach, muzes doladit dalsimi - hneda, bezova, bila, zlata, bronzova.
Jen na to musis mit cit.
@lucenka píše:
nemělo to být nic arogantního… jenom každý je z dětství zvyklý na něco jiného. Prostě jsem jenom napsala jak je to u nás a jak na mě působí sladěný stromeček.Spíš co nechápu a koho považuju za husičku, je ladění stromečku do módních trendy barev, ozdob aniž by se mi to líbilo, hodilo se to do bytu. Tak teda na mě i působí zakladatelčin dotaz
OK, tak to pak jo ![]()
Ono je to hodne o tom, co si kdo nese z detstvi za zvyky. Ja fakt stromek od Jeziska milovala.
No, mne je to dost jedno…na druhou stranu, pokud nekdo takto hodnesleduje trendy i ve vyzdobe stromecku, tak se vetsinou nepta na emiminu, ale orientuje se v tom sam.Ale jak rikam, mne je to jedno. Proste chce byt moderni.Ja vybiram podle inspirace, co se mi libi, tak chci nakombinovat na dalsi Vanoce atd.,stejne tak v interieru, nejen o vanocnim case.
@quickyq píše:
Tak to je prostě o vkusu… já mám ráda jednoduchost, ne přeplácané, barevné atd. A hlavně - u nás stromeček nosí Ježíšek, dítě absolutně nebude mít potuchy, jaké máme a nemáme barvyJá mám letos představu jako toto - místo zlaté jemná champagne
Krasne ![]()
Celé moje dětství jsme měli tu všehochuť. Potom jsme si pořídili vše do červené. Vypadalo to moc hezky.
Ale loni jsme viděli u známe stromek jen se světýlky a s těmi „vlasy“ nebo jak se tomu říká. A vypadlo to nádherně. Jednoduše a krásně. Poslední dobou se mi líbí i takové ty přírodní ozdoby - klidně i pomerančová kůra a tak. ![]()
Jinak máme skleněné i plastové baňky. A jednou, když jsem byla malá, tak jsme si ve Vídni koupili tři ručně kreslené baňky. Jednu já, jednu mamka a jednu babička. Do dnes se dochovala jen jedna, ale je to krásný kousek.
Jinak tím, co je daný rok módní bych se neřídila. Spíš citem a tím, co se nám líbí.
U nas vse barevne, v klasickych barvach, jako kdyz jsem byla mala, prijde mi to nejhezci a kouzelne. A pouze sklenene ozdoby, plastove mi nesmi do bytu.
@Weru první stromeček je mo hezký… ten třetí mi přijde moc studený, strohý ![]()
..my budeme druhým rokem tyrkysový:-) ale viděla jsem pestře růžové baňky, taková řvavá růžová, vypadalo to super, tak možná si to ještě rozmyslím:-)
@atominnka píše:
@Weru první stromeček je mo hezký… ten třetí mi přijde moc studený, strohý
dekuji, mne se docela libi, mozna dela ten chladny ton vybaveni pokoje, je az moc sterilni ![]()
@quickyq U nás nosí stromeček ježíšek, takže dětem nemusím říkat, jakou barvičku mají dávat na stromeček a i kdyby bylo by mi to jedno, jakou by tam dali. A hlavně, jsem se chtěla jenom zeptat, jaká letos letí barva, protože si chci koupit jiné banky po x letech. Nikdy jsem to neřešila ani nijak neladila, jenom chci změnu. Pokud tady chceš někoho urážet, tak sem ani nepiš
![]()
@Mensy píše:
@quickyq U nás nosí stromeček ježíšek, takže dětem nemusím říkat, jakou barvičku mají dávat na stromeček a i kdyby bylo by mi to jedno, jakou by tam dali. A hlavně, jsem se chtěla jenom zeptat, jaká letos letí barva, protože si chci koupit jiné banky po x letech. Nikdy jsem to neřešila ani nijak neladila, jenom chci změnu. Pokud tady chceš někoho urážet, tak sem ani nepiš![]()
![]()
![]()
PROSÍM???
![]()
Nepleteš si mě s někým??? Jako pardon, ale přehodnoť prosím svůj příspěvek! Nebo si pořádně přečti mě, opravdu nechápu a nerozumím to, že jsi zmínila mě?
![]()
Milá @Mensy, znovu jsem si přečetla své příspěvky a byla bych ráda, kdyby jsi ocitovala, kde jsem někoho urážela a nediskutovala slušně
A poté bych tedy ráda omluvu!
@quickyq píše:
Milá @Mensy, znovu jsem si přečetla své příspěvky a byla bych ráda, kdyby jsi ocitovala, kde jsem někoho urážela a nediskutovala slušněA poté bych tedy ráda omluvu!
@terinka4444 píše:![]()
asi se na ní z toho jablka nepříjemně šklebíš
Asi jooo
Já teda tuším, že buď to mělo být na Lucenku, nebo paní/slečna nechápe psaný text a je kvůli mnou použitému slovu „husička“… ale s tím už nic neudělám
![]()