Barva vánoc 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1562
21.10.14 10:14

@Mensy já udělám vrhlíky(dělala jsem začátkem září a už ty kytky zhnědly :cert: :cert: )kamarádka mi poradila vřes a ještě takovou bílou kytku(přežijí zimu),tak to budu mít jako podzimní a pak k tomu mám napíchat nějaké chvojí a dozdobit vánočně (nemám čas, jsem přes zimu pořád v práci, tak se mi její rady hodí ;) )na dveře jsem si koupila bílý proutěný věnec, tak ho nazdobím a pověsím na vch. dveře, doma si udělám adventní talíř, místo věnce, nějakou girlandu a bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.10.14 10:14

@beruska.sus Neplánované výdaje, máme po celý rok :pankac:,takže to absolutně něřeším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1562
21.10.14 10:22

@Mensy no jo, ale u nás je jich poslední dobou nějak moc :nevim: :nevim: :nevim: :cert: :cert: :cert: To se divím, že zbyde i na ostatní :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.10.14 10:25

@beruska.sus Já už si začala říkat, že to vždycky nějak dopadne :roll: :think: :think:,protože jinak by se z toho člověk musel zbláznit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1562
21.10.14 10:38

@Mensy já si říkám, když nejde o život, jde o h… akorát teď nám dělá starosti pes :( ale tak snad to bude lepší. Jinak dárky pro děti být musí, ale já a chlap se ošidíme, koupíme si buď co potřebujeme a nebo jen opravdu drobnost nebo nic, ona i pusa s láskou darovaná stačí :mrgreen: A ostatním v rodině koupíme také drobnosti 300-500kč max./osobu + něco doma vyrobeného (paštika, uši-druh cukroví,vanil.cukr) ;) Myslím, že dárky o Vánocích jsou hlavně pro děti. Naši prarodiče a praprarodiče mají stejně největší radost, že přijedeme na návštvěvu ;) Loni jsme pozvali 25.12.tchánovce na oběd (jinak jezdíme každý rok k nim) a tchýně to ořvala 8o jakou jí to udělalo radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.10.14 10:44

@beruska.sus Koukám všude stejný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
21.10.14 10:45

Tak ja jsem holky na klasiku, cervena, zlata. Sice me nekdy laka zmena, jak vidim, co je moderni, ale pak si rikam, ze by se k tomu muselo sladit vsechno ostatni, ubrus, prostirani, atd a to by byla pekna palka, takze vzdycky nakonec zustanu u klasiky a sem tam neco dokoupim. Jinak se pripojuju k milovnicim Vanoc a darky uz taky davam do kupy. Zrovna dneska povalim vecer do Draciku:)) Tak Vanocum zdar. Ale to teseni je stejne nejlepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný