Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mensy já udělám vrhlíky(dělala jsem začátkem září a už ty kytky zhnědly
)kamarádka mi poradila vřes a ještě takovou bílou kytku(přežijí zimu),tak to budu mít jako podzimní a pak k tomu mám napíchat nějaké chvojí a dozdobit vánočně (nemám čas, jsem přes zimu pořád v práci, tak se mi její rady hodí
)na dveře jsem si koupila bílý proutěný věnec, tak ho nazdobím a pověsím na vch. dveře, doma si udělám adventní talíř, místo věnce, nějakou girlandu a bude ![]()
@beruska.sus Neplánované výdaje, máme po celý rok
,takže to absolutně něřeším ![]()
@Mensy no jo, ale u nás je jich poslední dobou nějak moc
To se divím, že zbyde i na ostatní
![]()
@beruska.sus Já už si začala říkat, že to vždycky nějak dopadne
,protože jinak by se z toho člověk musel zbláznit
![]()
@Mensy já si říkám, když nejde o život, jde o h… akorát teď nám dělá starosti pes
ale tak snad to bude lepší. Jinak dárky pro děti být musí, ale já a chlap se ošidíme, koupíme si buď co potřebujeme a nebo jen opravdu drobnost nebo nic, ona i pusa s láskou darovaná stačí
A ostatním v rodině koupíme také drobnosti 300-500kč max./osobu + něco doma vyrobeného (paštika, uši-druh cukroví,vanil.cukr)
Myslím, že dárky o Vánocích jsou hlavně pro děti. Naši prarodiče a praprarodiče mají stejně největší radost, že přijedeme na návštvěvu
Loni jsme pozvali 25.12.tchánovce na oběd (jinak jezdíme každý rok k nim) a tchýně to ořvala
jakou jí to udělalo radost ![]()
Tak ja jsem holky na klasiku, cervena, zlata. Sice me nekdy laka zmena, jak vidim, co je moderni, ale pak si rikam, ze by se k tomu muselo sladit vsechno ostatni, ubrus, prostirani, atd a to by byla pekna palka, takze vzdycky nakonec zustanu u klasiky a sem tam neco dokoupim. Jinak se pripojuju k milovnicim Vanoc a darky uz taky davam do kupy. Zrovna dneska povalim vecer do Draciku:)) Tak Vanocum zdar. Ale to teseni je stejne nejlepsi ![]()