Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechci se tě dotknout, ale tento účes si dokážu představit na padesátnici. A co by se k tobě hodilo? Barva mi k tobě docela i sedí. Tmavší si představit nedokážu, světlejší určitě jo. Světlá blond by mohla být hezká. Ale nejsi focená na dobrém světle, tak se můžu plést. A střih? Určitě delší vlasy. Nechala bych narůst aspoň 10cm. To budeš mít i se zastřižením konečků za rok. A předně najít jinou kadeřnici.
Souhlasím s Elilen, já bych byla určitě pro jiný účes. A klidně zesvětlit. I když můj kolega (kadeřník) by se k tomu určitě vyjádřil líp, já jsem jen kosmetička poznamenaná spoluprací s ním ![]()
Seš moc pěkná ženská, ale tento střih Ti opravdu moc nesedí. Já bych zastřihávala konečky a vlasy nechala narůst možná i nějakých těch 15 čísel, nevím jak moc se ti kroutí a jestli tím růstem se budou i nadále kroutit, no to asi jo, ale je možné že méně, ale to neva, až ti ty vlásky dorostou tak bych je zastřihla a maličko, opravdu maličko je ve před zkrátila. Bude to pěkný i praktický střih. Co se týče barvy…jakou máš přírodní? Klidně bych vlasy zesvětlila, pokud to teda chytne, proto se ptám na tu barvu.
Možná bych volila světlejší studený odstín…a jestli jsem to vypozorovala spravně, tak se ti vlasy vlní a más je vpředu sestřižené. Jestli ano, pak bych je žehličkou rovnala do doby než dorostou tak, abych je srovnala na stejnou delku.
Ahoj nedávno jsem byla u paní kadeřnice nechat se ostříhat a udělat melír. Byla mi doporučena barva, že vlasy tolik nevysušuje. Na ty moje jí ale asi moc. Ze začátku to vypadalo o. k ale teď od kořínků +- 15 cm barvu do rezava a kde jsem měla vlasy původně zesvětlené mi to chytlo do blond. Prosím o radu co s tím? Vymyje se to? Nechat si udělat proužky do tmavší barvy? Díky moc za radu. Já jsem právě před tím hodně dlouho u holičky nebyla tak jsem už část vlasů měla přirozené barvy a část původně zesvětlenou ještě melírem. Posílám foto na ukázku
Mohly by jste mi prosím i doporučit jaký styl účesu by se ke mně hodil? Já sama totiž nevím co by bylo to pravé. Je mi 29 roků. Díky moc