Barva vlasů a střih

Alisa25
31.8.14 17:55

Barva vlasů a střih

Ahoj nedávno jsem byla u paní kadeřnice nechat se ostříhat a udělat melír. Byla mi doporučena barva, že vlasy tolik nevysušuje. Na ty moje jí ale asi moc. Ze začátku to vypadalo o. k ale teď od kořínků +- 15 cm barvu do rezava a kde jsem měla vlasy původně zesvětlené mi to chytlo do blond. Prosím o radu co s tím? Vymyje se to? Nechat si udělat proužky do tmavší barvy? Díky moc za radu. Já jsem právě před tím hodně dlouho u holičky nebyla tak jsem už část vlasů měla přirozené barvy a část původně zesvětlenou ještě melírem. Posílám foto na ukázku
Mohly by jste mi prosím i doporučit jaký styl účesu by se ke mně hodil? Já sama totiž nevím co by bylo to pravé. Je mi 29 roků. Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15977
31.8.14 18:27

Nechci se tě dotknout, ale tento účes si dokážu představit na padesátnici. A co by se k tobě hodilo? Barva mi k tobě docela i sedí. Tmavší si představit nedokážu, světlejší určitě jo. Světlá blond by mohla být hezká. Ale nejsi focená na dobrém světle, tak se můžu plést. A střih? Určitě delší vlasy. Nechala bych narůst aspoň 10cm. To budeš mít i se zastřižením konečků za rok. A předně najít jinou kadeřnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
31.8.14 18:47

Souhlasím s Elilen, já bych byla určitě pro jiný účes. A klidně zesvětlit. I když můj kolega (kadeřník) by se k tomu určitě vyjádřil líp, já jsem jen kosmetička poznamenaná spoluprací s ním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
31.8.14 19:03

Seš moc pěkná ženská, ale tento střih Ti opravdu moc nesedí. Já bych zastřihávala konečky a vlasy nechala narůst možná i nějakých těch 15 čísel, nevím jak moc se ti kroutí a jestli tím růstem se budou i nadále kroutit, no to asi jo, ale je možné že méně, ale to neva, až ti ty vlásky dorostou tak bych je zastřihla a maličko, opravdu maličko je ve před zkrátila. Bude to pěkný i praktický střih. Co se týče barvy…jakou máš přírodní? Klidně bych vlasy zesvětlila, pokud to teda chytne, proto se ptám na tu barvu.

• Citovat
  • Upravit
3110
31.8.14 19:07

Možná bych volila světlejší studený odstín…a jestli jsem to vypozorovala spravně, tak se ti vlasy vlní a más je vpředu sestřižené. Jestli ano, pak bych je žehličkou rovnala do doby než dorostou tak, abych je srovnala na stejnou delku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová