Osadníci z Katanu

1744
30.8.14 21:36

Osadníci z Katanu

SOS :)!!!

Musí mezi dvěmi vesnicema být dvě cesty nebo stačí když dvě vesnice spojuje jedna cesta?

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47103
30.8.14 21:44

Dvě cesty všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
30.8.14 21:45

Super hra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
30.8.14 21:45

@sovicka1 Hra může pokračovat v klidu a míru :mrgreen: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
30.8.14 22:11
@Chaarlynecka píše:
SOS :)!!!

Musí mezi dvěmi vesnicema být dvě cesty nebo stačí když dvě vesnice spojuje jedna cesta?

děkuji

Přesněji řečeno, žádné dvě vesnice spolu nesmí přímo sousedit. Ani když mezi nimi není žádná cesta a dokonce ani když každá patří jinému hráči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.8.14 22:12

:lol: Emimino je prostě potřeba za každé situace. :mrgreen:

Tak co, holky, mám jít na pivko, nebo ne? Bolí mě nohy a je to 10 minut cesty. :nevim: Šly byste? Pozn. těhotná nejsem a nekojím! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
30.8.14 22:14

@Chaarlynecka pokud mas pochybnosti o pravidlech, doporucuju vyuzit „herni podporu“, kterou ma albi zrizenou. Delala jsem v albi, kamarad mel na starosti prave vyrizovani takovych telefonu. Ver, ze takovych rozhadanych rodin s rozvodem na spadnuti volaly desitky :lol:
kontakt najdes urcite na strankach albi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
30.8.14 22:16

@Litta nahodou takove hadky u deskovek, kde pravidla nehovori jasne, to je duvod i k trestnemu cinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.8.14 22:18
@marrlinka píše:
@Litta nahodou takove hadky u deskovek, kde pravidla nehovori jasne, to je duvod i k trestnemu cinu :lol:

To vím, u nás se vždycky hrálo Carcassonne. Jak šel drak, nebo se ukradl hrad, nebo nedejbože obrovská lukrativní louka těsně před koncem, taky to bylo občas o krk. :twisted: Ale pravidla si v případě nejasností a nepochopení těch přiložených prostě nějak stanovíme a pak už to tak bereme. Snad jsme z toho časem neudělali úplný paskvil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
30.8.14 22:20

@Litta moje rec, kdyz to neni v pravidech, taky stanovujeme vlastni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
30.8.14 22:52

@marrlinka Ale v pravidlech je to jasně dáno, že se dvě vesnice nesmí stavět hned vedle sebe :) Zrovna teď na tom ujíždíme s mužem, koupili jsme si rozšíření Kupci a barbaři :palec:

• Citovat
  • Upravit
2997
31.8.14 07:26

@Krakatice88 nerikam, ze to tam neni. Jen jsem napsala, ze pokud si neni jista, muze zavolat na podporu ;) Ze lidi neumi cist pravidla a pribalove letaky to je znama vec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
31.8.14 13:06
@marrlinka píše:
@Krakatice88 nerikam, ze to tam neni. Jen jsem napsala, ze pokud si neni jista, muze zavolat na podporu ;) Ze lidi neumi cist pravidla a pribalove letaky to je znama vec :lol:

Promiň, zmátl mě tvůj příspěvek, že když to není v pravidlech, tak si stanovujete vlastní a až teď jsem pořádně přečetla, jak to bylo myšleno :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová