Barvy na vlasy

276
9.11.10 10:00

barvy na vlasy

Ahojky,máte někdo zkušenosti s barvou Natural Easy Grey Exper 630 světle plavý diamant nebo Nutrisse Creme 90?já váhám mezi těmito dvěma barvami a nemůžu se rozhodnout.moje původní barva je tmavá,ale barvila jsem se Palette G8,barva docela super,ale zdá se mi,že mi hodně ničí vlasy.na světlo je to vždycky velký problém,ale snad je nějaká šetrnější a hlavně aby nechytala do oranžova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1748
9.11.10 10:31

Ahoj, ani jednu z nich jsem nezkoušela, ale líbí se mi víc Nutrisse Creme 90 :think: já už jsem se dala na tmavší barvu (karamelová blond od londy a mám v plánu se na to barvení vykašlat úplně i když si myslím, že mi to vydrží pár měsíců a maximálně do léta budu mít na hlavě zase světlejší blond :mrgreen: )

P.S. jak se líbilo v Olomouci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.13 12:41

Jakou barvu použit?

Dobrý den, mám dotázek. Jsem zvyklá barvit si vlasy každý měsíc. Jenže teď jsem těhotná a na řadě barev (na většině) se uvádí, že v těhu barvit nedoporučují. Četla jsem pouze přírodní barvy (některé, nebo přelivy), že bohu použit. Akorát nemám žádné zkušenosti z žádnou z takových barev. Poraďte mi někdo, kdo má takové zkušenosti, která značka je nejlepší… a co zaručeně mohu použít=)
Děkuji Předem za jakoukoliv reakci =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.1.13 17:54

Gabruška93

Gabruška93: Ahojky, já si v těhotenství nechala dávat barvící šampony, ale po konzutltaci se svou mudr.. (barvit jednou za 2 měsíce jsem šla klasicky do barvy )… používala jsem kvalitní barvy (potrpím si na perfektní a zdravé vlasy)…Neboj pokud je tvé mimčo a ty bez zdrav. problému.. Z vlastní zkušenosti-mám zdravou holku a vlasy pevné i zdravé(ani mi moc nevydadaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
9.1.13 18:00

@Alinaty ale treba jeste zacnou padat…kamosce zacly az 5m.po porodu…me padaly 3m po porodu ale nastesti to trvalo necele tri mesice 8)…jinak @Gabruška93 neboj se…ja taky barvila celou dobu a v pohode..pokud je mimi v poradku tak ze si nabarvis vlasy mu neuskodis..a pokud se fakt bojis tak zvol barevny sampon.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.1.13 18:15

Apocalypsa : no to už nezačnou ;)..malé je 8 měsíců a ba naopak spíš mi houstnou a jsou pevnější a zdravější :roll:..nejhorší to bylo 1 tři měsíce těhotenství to mi jich padalo plno (o dobrou polovinu jsem přišla..) měla a zase mám hodně husté vlasy.. jak píšeme zkus šampon..a když se budeš cítit odhodlaně dej barvu (každý reaguje jinak uvidíš jak ti bude barva chytat odstíny)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
10.1.13 10:02

@Alinaty aha ja sm koukaLA ze mas termin porodu cerven..mala se narodila driv…tak to mas fajn! nase mala bude mit taky 8m. a vlasy jsou taky ok..jinak na fotecce mas fakt moc pekne vlasy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.1.13 12:57

Děkuji apocalypsa, jj jednou za čas jdu na krátko a pak je zase nechám do půlky zad narůst :o)).Nějak se tu nevyznám a tak netuším, že máš dcerku, tak to jsou holky stejně staré :o))..Snad tě nezlobí (jak se jmenuje? ) Měj hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
10.1.13 13:40

@Alinaty ano dcerku…mno bude mit 8m az 22.1 :) a tvoje uz ma 8mesicu??taky preju pekny den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová