Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
má tu nějaká piercing v jazyku??mě by zajmala taková intimní věc..když je ten piercing v jazyku,vadí to partnerovi při orálním sexu???snad mě nebudete mít za nákýcho úchyla
piercing v jazyku moc chci a tak mě zajímá i tohle
děkuji
tak já neměla,ale mohu mluvit s té druhé stránky.Partner měl
a bylo to fajn i bych přežila že několik měsícu mluvil jak debil díky oteklému jazyku i to že sem v noci poslouchala jak mu to furt cinká v hubě
,ale za 4 měsíce mu to vymlátilo sklovinu a musel vyndat,takže za mě určitě né ![]()
Já měla a manžel si nestěžoval, spíš naopak
Bohužel jsem ho musela v těhotenství vyndat a zarostlo mi to ![]()
Piercing v jazyku mam a partner si to nemuze vynachvalit ![]()
Kamca me inspirovala, takze si dovolim typ: vyzkousej piercing z bioplastu ![]()
Anonymní píše:
má tu nějaká piercing v jazyku??mě by zajmala taková intimní věc..když je ten piercing v jazyku,vadí to partnerovi při orálním sexu???snad mě nebudete mít za nákýcho úchyla
děkuji
já měla,příťa si to už nepamatuje,jaký to bylo,ale já vím,že to vadilo mě
mi tam ta náušnice jaksi překážela ![]()
každopádně,chtěla jsem ho od základky,pak jsem si to splnila a do roka ho vytáhla a už bych do toho nešla,měla jsem pomlácený zuby od toho jak jsem si s tím v tý„hubě“furt hrála
řekneš si,že nebudeš,ale ono ti to nedá ![]()
Tak já ho neměla, ale bývalý přítel ano. A byl to hnus
. Slintal, šišlal, pořád mu to cinkalo v puse, donekonečna si s tím hrál a mě tohle všechno bylo tak nepříjemný, že si na něco příjemnýho fakt nevzpomínam
.
ja sem mivala…pritelovi se to libilo…aaale pak si to nechal dat taky (jako prekvapko pro me) no a me to prislo nechutny .. nevim proc…proste pri libani kdyz to o sebe cinkalo a tak..hnus fialovej…tak jsme to vyndali oba
![]()
a sakra..si to asi ještě hodně rozmslím
no a jestli můžu..taková ta klasická otázka,bolelo to?to vám ten jazyk nák umrtví nebo hned propíchnou??? ![]()
Anonymní píše:
a sakra..si to asi ještě hodně rozmslímno a jestli můžu..taková ta klasická otázka,bolelo to?to vám ten jazyk nák umrtví nebo hned propíchnou???
rozmysli
mě teda vpich nebolel,ale do večera mi to nateklo,že jsem nemohla zavřít pusu,slintala jsem a týden jsem byla na brufenech(po něm mi vždy trochu splasknul) a na tekutý stravě
a rána byly nejhorší,to jsem se probudila a nemohla zavřít ústa ![]()
jo a neumrtvovala mi to jen kleštěma chytla,píchla a bylo
až jsem se divila,že to nic není,ale pak to přišlo
Příspěvek upraven 08.11.10 v 21:37
Aplikace neboli vubec. Mam tetovani a piercing i na jinych mistech a jazyk byl nejmin neprijemny.
Pri aplikaci si tater pridrzuje misto vpichu takovyma klestema, stisk stlaci cevy a tak necitis vubec nic
To az potom
Priprav se, ze ti jazyk dost otece, budes sislat a slintat a par dnu se nenajis ![]()
Fiducia píše:
Aplikace neboli vubec. Mam tetovani a piercing i na jinych mistech a jazyk byl nejmin neprijemny.
Pri aplikaci si tater pridrzuje misto vpichu takovyma klestema, stisk stlaci cevy a tak necitis vubec nicTo az potom
Priprav se, ze ti jazyk dost otece, budes sislat a slintat a par dnu se nenajis
já se omlouvám ale tak mě tak napadlo jaký to musí být když má někdo piercing „dole“
![]()
dzarunka píše:
já se omlouvám ale tak mě tak napadlo jaký to musí být když má někdo piercing „dole“![]()
ha mám kámošku co si to tam nechala dát a jen mi to řekla a mě dole začlo bolet
chtěla mi to ukázat a s díky jsem jí odmítla,že to jako fakt je na mě moc
a to nejsem žádná cimprlína ![]()
rohlice píše:dzarunka píše:ha mám kámošku co si to tam nechala dát a jen mi to řekla a mě dole začlo bolet
já se omlouvám ale tak mě tak napadlo jaký to musí být když má někdo piercing „dole“![]()
![]()
chtěla mi to ukázat a s díky jsem jí odmítla,že to jako fakt je na mě moc
a to nejsem žádná cimprlína
má tu nějaká piercing v jazyku??mě by zajmala taková intimní věc..
když je ten piercing v jazyku,vadí to partnerovi při orálním sexu???snad mě nebudete mít za nákýcho úchyla
děkuji