Piercing v jazyku při orálním sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
588
8.11.10 21:54
Anonymní píše:
má tu nějaká piercing v jazyku??mě by zajmala taková intimní věc.. :oops: když je ten piercing v jazyku,vadí to partnerovi při orálním sexu???snad mě nebudete mít za nákýcho úchyla :roll: piercing v jazyku moc chci a tak mě zajímá i tohle :oops: děkuji

Ahoj,já piercing v jazyku mám,propichování mě vůbec nebolelo,pak to nateklo,ale mohla sem normálně jíst,chce to jen překonat a šišlala jsem jen pár dní-chce to pořád mluvit a pít studené,aby jazyk rychle splaskl.a je to s tím bomba.Když si piercing vyndám,tak mám pocit,jako by mi něco chybělo…A potom šišlám,když ho nemám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.11.10 21:55

jo do toho jazyku to neboli…jen je to neprijemny ze musis ten jazyk mit porad vyplaznutej a drzet…neumrtvuje se. ale pak ten tyden stoji za to..nemuzes jist pit…slintas jak doga…nemuzes hlavne mluvit. ale stalo to zato…me to se zubama nic neudelalo..mela jsem to cca pet let a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.11.10 21:56
rohlice píše:
Terrad píše:
Já měla kamarádku a ta byla propíchaná fakt všude, ale nesměla to nosit na praxi. Takže se vždycky odstrojila a z těch dírek co už byly vytahnější pomalu vytejkaly sliny. To mě odradilo. Jinak vrchol hnusu mi přijdou ty vytahávací naušnice do uší. Když jsem to u pár holek a kluků viděla, chtělo se mi blejt. :poblion:
jo takový ty velký kola co maj v"dírkách" teda spíš v dírách :mrgreen: no to mi taky připadá dost nechutný :poblion:

Vždyky vidím ty dokumentární filmy z afriky, tak jenom čekám kdy si lidi od nás začnou dávat na krk obojky a vytahovat krk. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.10 21:56
zabkakvak píše:
Anonymní píše:
má tu nějaká piercing v jazyku??mě by zajmala taková intimní věc.. :oops: když je ten piercing v jazyku,vadí to partnerovi při orálním sexu???snad mě nebudete mít za nákýcho úchyla :roll: piercing v jazyku moc chci a tak mě zajímá i tohle :oops: děkuji
Ahoj,já piercing v jazyku mám,propichování mě vůbec nebolelo,pak to nateklo,ale mohla sem normálně jíst,chce to jen překonat a šišlala jsem jen pár dní-chce to pořád mluvit a pít studené,aby jazyk rychle splaskl.a je to s tím bomba.Když si piercing vyndám,tak mám pocit,jako by mi něco chybělo…A potom šišlám,když ho nemám :-D

a polovičce to nějak nevadí při..víš při čem.. :oops: na mě pořád dělá dojem že je to musí tlačit…

• Citovat
  • Upravit
15054
8.11.10 21:58
Terrad píše:
rohlice píše:
Terrad píše:
Já měla kamarádku a ta byla propíchaná fakt všude, ale nesměla to nosit na praxi. Takže se vždycky odstrojila a z těch dírek co už byly vytahnější pomalu vytejkaly sliny. To mě odradilo. Jinak vrchol hnusu mi přijdou ty vytahávací naušnice do uší. Když jsem to u pár holek a kluků viděla, chtělo se mi blejt. :poblion:
jo takový ty velký kola co maj v"dírkách" teda spíš v dírách :mrgreen: no to mi taky připadá dost nechutný :poblion:
Vždyky vidím ty dokumentární filmy z afriky, tak jenom čekám kdy si lidi od nás začnou dávat na krk obojky a vytahovat krk. :poblion:

anebo když si nechávají dávat silikony do čela jako růžky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.11.10 21:59

Fůj. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
8.11.10 22:00
Terrad píše:
Fůj. :-P

to je hnus,viděla jsem dokument a nechávaj si to dávat i do zad 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
8.11.10 22:01

Piercing v jazyku mám už 5 let a přítel si nestěžoval, spíš naopak!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27263
8.11.10 22:04

Nečetla jsem celou diskuzi. Piers mám, teď už ho nosím jenom občas, ale ze začátku sjem ho nosila pořád. Partner si nestěžoval a i kdyby jo, tak není problém ho prostě vyndat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
mikitaa píše:
jo do toho jazyku to neboli…jen je to neprijemny ze musis ten jazyk mit porad vyplaznutej a drzet…neumrtvuje se. ale pak ten tyden stoji za to..nemuzes jist pit…slintas jak doga…nemuzes hlavne mluvit. ale stalo to zato…me to se zubama nic neudelalo..mela jsem to cca pet let a pohoda.
:mrgreen: přesně! Já jsem docela trpěla hlady :D ale pomáhala mi vodka(i když se pít nemá) rodiče to nevěděli bylo to před 5 lety mě bylo 15 studovala jsem přes týden v liberci :-P Takže s rodiči jsem mluvila jen po telefonu :mrgreen: no ani si nedovedete představit jak ty rozhovory probíhaly, když jsem muela vynechávat písmena rř,l........ :mrgreen: přišli na to až po tom týdnu co jsem přijela domů :D
  • Citovat
  • Upravit
5436
dzarunka píše:
Terrad píše:
rohlice píše:
Terrad píše:
Vždyky vidím ty dokumentární filmy z afriky, tak jenom čekám kdy si lidi od nás začnou dávat na krk obojky a vytahovat krk. :poblion:
anebo když si nechávají dávat silikony do čela jako růžky :mrgreen:

jj,to dělá máš kámoš tatér,ale teď mi příťa říka,že je to snad ocel nebo plast :think:
a taky dělá takový to vyřezávání kůže :poblion: je to hnus,ale výsledek,když jsme pak viděli hotovej a zahojenej tak je fakt pěknej :palec: ale do toho musí jít asi jen „magor“,ale říkal,že u nás to ještě tak moc rozšířený není,ale do ciziny si ho na to volají dost často :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
Anonymní píše:
rohlice píše:
Anonymní píše:
já když byla na tetování tak tam zrovna přišel kluk a ptal setam jestli by mu bylo možný udělat piercing do šourku, 8-o
8-o 8-o tak to jsou teda experti 8-o to jako „nepochopuju“k čemu tohle?jako ukazovat to nebude předpokládám,příjemný to asi taky moc nebude jak pro něj tak pro partnerku :nevim: to už je jako extrém
jako kdyby to měl můj přítel,nevim nevim :think: asi by se mi to dvakrát nelíbilo

Měl to můj expřítel a mě to teda vůůůůbec nevadilo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
8.11.10 22:06
dzarunka píše:
kamarádka měla a „vycinkala“ zničila si tím zuby takže :cert:

To cinkání a ukazování a hraní si s tím piercingem mě drželo jen první 3 měsíce než jsem si zvykla, že ho tam mám. Ted už i na něj ani nevzpomenu! nevím že ho mám :-) hdyž mi vypadne kulička nebo si piercing čistím neumím bez něj mluvit :mrgreen: zuby vycinkaný nemám :-)

• Citovat
  • Upravit
27263
8.11.10 22:07
Anonymní píše:
a sakra..si to asi ještě hodně rozmslím :think: no a jestli můžu..taková ta klasická otázka,bolelo to?to vám ten jazyk nák umrtví nebo hned propíchnou??? :?:

Nebolí. Neumrtví. Mě to zmáčkli takovýma kleštičkama, píchli a dali činku, to jsem cítila jako tahání.
Asi týden jsem to měla nateklý, ale malinko. Akorát druhý den jsem si strčila nevědomky do pusy kyselý rybíz a trochu to štípalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.11.10 22:07
Michaelakkk píše:
Anonymní píše:
rohlice píše:
Anonymní píše:
já když byla na tetování tak tam zrovna přišel kluk a ptal setam jestli by mu bylo možný udělat piercing do šourku, 8-o
8-o 8-o tak to jsou teda experti 8-o to jako „nepochopuju“k čemu tohle?jako ukazovat to nebude předpokládám,příjemný to asi taky moc nebude jak pro něj tak pro partnerku :nevim: to už je jako extrém
jako kdyby to měl můj přítel,nevim nevim :think: asi by se mi to dvakrát nelíbilo
Měl to můj expřítel a mě to teda vůůůůbec nevadilo :mrgreen:

a jaký to je? :oops: já si to fakt nedokážu představit :nevim: jako normoš to cítíš jo?a jak? :oops: blbá otázka co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová