Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
má tu nějaká piercing v jazyku??mě by zajmala taková intimní věc..když je ten piercing v jazyku,vadí to partnerovi při orálním sexu???snad mě nebudete mít za nákýcho úchyla
piercing v jazyku moc chci a tak mě zajímá i tohle
děkuji
Ahoj,já piercing v jazyku mám,propichování mě vůbec nebolelo,pak to nateklo,ale mohla sem normálně jíst,chce to jen překonat a šišlala jsem jen pár dní-chce to pořád mluvit a pít studené,aby jazyk rychle splaskl.a je to s tím bomba.Když si piercing vyndám,tak mám pocit,jako by mi něco chybělo…A potom šišlám,když ho nemám ![]()
jo do toho jazyku to neboli…jen je to neprijemny ze musis ten jazyk mit porad vyplaznutej a drzet…neumrtvuje se. ale pak ten tyden stoji za to..nemuzes jist pit…slintas jak doga…nemuzes hlavne mluvit. ale stalo to zato…me to se zubama nic neudelalo..mela jsem to cca pet let a pohoda.
rohlice píše:Terrad píše:jo takový ty velký kola co maj v"dírkách" teda spíš v dírách
Já měla kamarádku a ta byla propíchaná fakt všude, ale nesměla to nosit na praxi. Takže se vždycky odstrojila a z těch dírek co už byly vytahnější pomalu vytejkaly sliny. To mě odradilo. Jinak vrchol hnusu mi přijdou ty vytahávací naušnice do uší. Když jsem to u pár holek a kluků viděla, chtělo se mi blejt.no to mi taky připadá dost nechutný
Vždyky vidím ty dokumentární filmy z afriky, tak jenom čekám kdy si lidi od nás začnou dávat na krk obojky a vytahovat krk. ![]()
zabkakvak píše:Anonymní píše:Ahoj,já piercing v jazyku mám,propichování mě vůbec nebolelo,pak to nateklo,ale mohla sem normálně jíst,chce to jen překonat a šišlala jsem jen pár dní-chce to pořád mluvit a pít studené,aby jazyk rychle splaskl.a je to s tím bomba.Když si piercing vyndám,tak mám pocit,jako by mi něco chybělo…A potom šišlám,když ho nemám
má tu nějaká piercing v jazyku??mě by zajmala taková intimní věc..když je ten piercing v jazyku,vadí to partnerovi při orálním sexu???snad mě nebudete mít za nákýcho úchyla
piercing v jazyku moc chci a tak mě zajímá i tohle
děkuji
a polovičce to nějak nevadí při..víš při čem..
na mě pořád dělá dojem že je to musí tlačit…
Terrad píše:rohlice píše:Vždyky vidím ty dokumentární filmy z afriky, tak jenom čekám kdy si lidi od nás začnou dávat na krk obojky a vytahovat krk.Terrad píše:jo takový ty velký kola co maj v"dírkách" teda spíš v dírách
Já měla kamarádku a ta byla propíchaná fakt všude, ale nesměla to nosit na praxi. Takže se vždycky odstrojila a z těch dírek co už byly vytahnější pomalu vytejkaly sliny. To mě odradilo. Jinak vrchol hnusu mi přijdou ty vytahávací naušnice do uší. Když jsem to u pár holek a kluků viděla, chtělo se mi blejt.no to mi taky připadá dost nechutný
anebo když si nechávají dávat silikony do čela jako růžky ![]()
Terrad píše:
Fůj.
to je hnus,viděla jsem dokument a nechávaj si to dávat i do zad ![]()
Piercing v jazyku mám už 5 let a přítel si nestěžoval, spíš naopak!! ![]()
Nečetla jsem celou diskuzi. Piers mám, teď už ho nosím jenom občas, ale ze začátku sjem ho nosila pořád. Partner si nestěžoval a i kdyby jo, tak není problém ho prostě vyndat.
mikitaa píše:
jo do toho jazyku to neboli…jen je to neprijemny ze musis ten jazyk mit porad vyplaznutej a drzet…neumrtvuje se. ale pak ten tyden stoji za to..nemuzes jist pit…slintas jak doga…nemuzes hlavne mluvit. ale stalo to zato…me to se zubama nic neudelalo..mela jsem to cca pet let a pohoda.
dzarunka píše:Terrad píše:anebo když si nechávají dávat silikony do čela jako růžkyrohlice píše:Vždyky vidím ty dokumentární filmy z afriky, tak jenom čekám kdy si lidi od nás začnou dávat na krk obojky a vytahovat krk.Terrad píše:jo takový ty velký kola co maj v"dírkách" teda spíš v dírách
jj,to dělá máš kámoš tatér,ale teď mi příťa říka,že je to snad ocel nebo plast ![]()
a taky dělá takový to vyřezávání kůže
je to hnus,ale výsledek,když jsme pak viděli hotovej a zahojenej tak je fakt pěknej
ale do toho musí jít asi jen „magor“,ale říkal,že u nás to ještě tak moc rozšířený není,ale do ciziny si ho na to volají dost často ![]()
Anonymní píše:rohlice píše:jako kdyby to měl můj přítel,nevim nevimAnonymní píše:
já když byla na tetování tak tam zrovna přišel kluk a ptal setam jestli by mu bylo možný udělat piercing do šourku,![]()
tak to jsou teda experti
to jako „nepochopuju“k čemu tohle?jako ukazovat to nebude předpokládám,příjemný to asi taky moc nebude jak pro něj tak pro partnerku
to už je jako extrém
asi by se mi to dvakrát nelíbilo
Měl to můj expřítel a mě to teda vůůůůbec nevadilo ![]()
dzarunka píše:
kamarádka měla a „vycinkala“ zničila si tím zuby takže
To cinkání a ukazování a hraní si s tím piercingem mě drželo jen první 3 měsíce než jsem si zvykla, že ho tam mám. Ted už i na něj ani nevzpomenu! nevím že ho mám
hdyž mi vypadne kulička nebo si piercing čistím neumím bez něj mluvit
zuby vycinkaný nemám ![]()
Anonymní píše:
a sakra..si to asi ještě hodně rozmslímno a jestli můžu..taková ta klasická otázka,bolelo to?to vám ten jazyk nák umrtví nebo hned propíchnou???
Nebolí. Neumrtví. Mě to zmáčkli takovýma kleštičkama, píchli a dali činku, to jsem cítila jako tahání.
Asi týden jsem to měla nateklý, ale malinko. Akorát druhý den jsem si strčila nevědomky do pusy kyselý rybíz a trochu to štípalo.
Michaelakkk píše:Anonymní píše:Měl to můj expřítel a mě to teda vůůůůbec nevadilorohlice píše:jako kdyby to měl můj přítel,nevim nevimAnonymní píše:
já když byla na tetování tak tam zrovna přišel kluk a ptal setam jestli by mu bylo možný udělat piercing do šourku,![]()
tak to jsou teda experti
to jako „nepochopuju“k čemu tohle?jako ukazovat to nebude předpokládám,příjemný to asi taky moc nebude jak pro něj tak pro partnerku
to už je jako extrém
asi by se mi to dvakrát nelíbilo
a jaký to je?
já si to fakt nedokážu představit
jako normoš to cítíš jo?a jak?
blbá otázka co