Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
freeonit píše:
holky prosím jak si mam koupit dlouho tu cinecku na pichnuti? ja se v tech velikostech prd vyznam a nechci si to kupovat u píchače protože to je 300,–kč rozdilvelikosti zde: http://www.piercingmania.cz/…elikosti-ci5 díky
první co nejdelší, jazyk bude oteklý, pak si pořídíš menší
ale stejně je lepší větší, já ho mívala takový oteklý ráno když sem vstala ![]()
AstraG píše:freeonit píše:první co nejdelší, jazyk bude oteklý, pak si pořídíš menší
holky prosím jak si mam koupit dlouho tu cinecku na pichnuti? ja se v tech velikostech prd vyznam a nechci si to kupovat u píchače protože to je 300,–kč rozdilvelikosti zde: http://www.piercingmania.cz/…elikosti-ci5 díky
ale stejně je lepší větší, já ho mívala takový oteklý ráno když sem vstala
ok tak 32mm, přemyslim jestli se mi vejde do hoby…
Kamoška mi pujcila 25mm tak si pro jistotu priobjednam jeste vetsi
diky
ty velikosti nevím přesně, já řekla, že chci ten nejdelší, protože co jsem měla taky jeden půjčený tak byl krátkej, jazyk bude fakt oteklý
já i šišlala, ale je to už dávno
před porodem jsem ho vyndala a pak už nevrátila zpět, takže mi zbyla jen jizva na jazyku
freeonit píše:
Tu první jsem měla myslím 24mm, ale nevím jistě, měla jsem přímo ze studia, protože oni se tím chrání. Jedna proto, že maj jistotu, že je to fakt čistý a navíc, když jsem šla na výměnu(v ceně), tak mi rovnou i dírku zkontrolovali.
mě chytla puberta zase takze uvidime jak dlouho mi vydrzi
a mam si koupit neco na cisteni? ja vim ze mi to rekne píchač ale rada bych se na to pripravila nez to budu mit pichli abych se pak neztrapnovala sislanim a huhnanim nekde v lekarne…
![]()
freeonit píše:
mě chytla puberta zase takze uvidime jak dlouho mi vydrzia mam si koupit neco na cisteni? ja vim ze mi to rekne píchač ale rada bych se na to pripravila nez to budu mit pichli abych se pak neztrapnovala sislanim a huhnanim nekde v lekarne…
![]()
já měla na kloktání tantum verde.. ale asi dva týdny jsem tomu říkala „tantum veude“
a činku mám pořád ještě originál 2 cm (což mi připomíná, že se musím objednat na výměnu a rovnou i na píchnutí rtu.. ale to až po porodu)
freeonit píše:
mě chytla puberta zase takze uvidime jak dlouho mi vydrzia mam si koupit neco na cisteni? ja vim ze mi to rekne píchač ale rada bych se na to pripravila nez to budu mit pichli abych se pak neztrapnovala sislanim a huhnanim nekde v lekarne…
![]()
Já měla jen ústní vodu
Hned po výkonu huhňat nebudeš, jen si trochu šlapat na jazyk, po pár hodinách a další den to bude maso ![]()
Já musela pierc nuceně vyndat před akutním SC, ale jdu do toho znova
A s tou délkou piercingu - píchač nemá svůj v ceně? většinou ví i jak dlouhý, protože ten jazyk se ti fakt nafoukne ![]()
Tamtamo, a nevadí ti? Já se pak furt kousala do jazyka, jak to bylo dlouhý
někdo a o něco se to zaháklo a bylo ![]()
píchač má píchnutí za 300, a se šperkem za 600-800,– Kč.. tak mi to prijde takove zbytecne, namocim to na tejden do lihu a melo by to byt ok ne? nebo teda apson znama mi to tak poradila, ma taky propichli kde co..
fíha k porodu se musí sundávat jo? to jsem ani netusila…
freeonit píše:
píchač má píchnutí za 300, a se šperkem za 600-800,– Kč.. tak mi to prijde takove zbytecne, namocim to na tejden do lihu a melo by to byt ok ne? nebo teda apson znama mi to tak poradila, ma taky propichli kde co..fíha k porodu se musí sundávat jo? to jsem ani netusila…
Při normoš porodu ne, ale jak jdeš pod narkózu tak jo…u mě pospíchali, bylo to dost akutní, tak sestra jen štěkla, ať sundám šperky a jestli mám piercing…tak mi ho přítel šrouboval kapesníkem a já se svíjela v kontrakcích ![]()
Ahojky,já mám od píchnutí pořád tu samou a to nějakých 7 let.Je to velikost 16.Neplandá,ani „neškrtí“..
Oooojee, tak me porod v nejbližsi dobe snad neceká tak jupí do píchání..
ale porád se nejak nedokážu zbavit pocitu ze mi to znici zuby.. objednala jsem si i nejake plastove na potom, myslite ze ty nenici zuby? ![]()
rhiannon píše:
Tamtamo, a nevadí ti? Já se pak furt kousala do jazyka, jak to bylo dlouhýněkdo a o něco se to zaháklo a bylo
nevadí, aspoň ne nijak zásadně, ale ten kratší bude líp vypadat.. jinak jestli budu mít u porodu problém a půjdu na císaře, tak jsem zvědavá, jak mi ho hodlají vyrvat.. tatér mi ho tak utáhnul, že prostě rozdělat nejde.. ![]()
já mám taky délku 16mm(už asi 10let) a je to v pohodě,při píchnutí to bylo myslím 24mm,trošku to nateklo,ale jinak v pohodě,ani jsem nešišlala a doma si nikdo ničeho nevšiml.Máma to zjistila asi po roce ![]()
Ahoj Freeonit,
pozor 32 i 25 mm je strašně moc, to se ti nevejde do pusy nebo si o to zlomíš zub. Mě tam při píchnutí dal piercer 18 mm (i s oteklým jazykem první tři dny OK). Pak jsem si asi za dva měsíce koupila 16 mm (tloušťka činky 1,6 mm, průměr kuliček 4 mm) a tahle délka mi sedí perfektně. Občas se dočteš o šišlání a zachytávání špaget - to je právě kvůli moc dlouhé tyčince. Jestli jdeš do solidního studia, tak si to budou chtít vysterilizovat sami, tak jim to tam dones třeba den předem. ![]()
Já mám jazyk udělaný už asi 7 let a v pohodě, jen jsem si ho nadvakrát roztáhla a teď nosím tyčinku tlustou 2,5 mm a taky větší kuličky. Doporučuju pak koupit plastové kuličky kvůli zubům. Vzhled ocelové kuličky na kůži jazyka je samozřejmě lepší, ale nesvědčí to sklovině zubů.
U doktorů se dá vyndání odmítnout s tím, že to prostě vyndat nejde (nebo zapírat). Snad jedině při magnetické rezonanci bych to s nima probrala. Kdybys musela: ze zkušenosti vím, že tak do jedné hodiny po vyndání ho tam nasunu v pohodě, i po slepu.
Po více hodinách tam samozřejmě taky šoupnout jde, ale pomalinku a trvá to.
To jsi dobrá, mladá mamina (podle fotky) jde na piers jazyka!
Kdybys chtěla něco, co nemá každý, dej si rovnou udělat dva za sebe.
Já se teď právě na druhý chystám. Kdy na to jdeš? Písni potom.