Piercing v jazyku při orálním sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
7.3.12 16:49
freeonit píše:
jak mate dlouhy ty tycinky ze jste si je nechali? ja mam tu 25mm a jazyk mam opuchlej pres celou delku tycinky, jinak si nedovedu predstavit ze bych mela treba jenom 19 dyt by to tahlo ne :?: :?:

Tak to mas teda fakt tu tycinku dost dlouhou :think: Ja mam od zacatku 19 mm a jak rikam, vyhovuje mi to. Je teda fakt, ze ja ho mam pichnutej hodne vepredu, kde ten jazyk neni az tak tlustej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
golias18
31.3.12 11:17

ahoj chci se zeptat mam pierc v jazyku dva dny,jazyk mam opuchlej ale jidlo mi nevadi..chci se zeptat jesly to něčemu vadí jestly bych měl počkat až splaskne otok nebo můžu v klidu jíst.děkuju

• Citovat
  • Upravit
164
31.3.12 11:21
@golias18 píše:
ahoj chci se zeptat mam pierc v jazyku dva dny,jazyk mam opuchlej ale jidlo mi nevadi..chci se zeptat jesly to něčemu vadí jestly bych měl počkat až splaskne otok nebo můžu v klidu jíst.děkuju

Pokud te to neboli, tak jez co hrdlo raci… Kazdopadne bych vpich po kazdym jidle poradne vydezinfikovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
31.3.12 11:23

normálka jez pokud ti to jde,jen dávej pozor ať si do toho nehryzneš.Chvilku trvá než si člověk zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
31.3.12 11:39

Ahojtéé..tak já můžu říct,že sem konečně piercing v jazyku sundala…nikdy sem s tím neměla problémy ani po vpichu sem neměla opuchlý jazyk,takže pohoda :-) po 5 letech sem ho ale sundala nebo to,jak se mi kazily zuby a ničila zubní sklovina-HRŮZA..dneska už sem moudřejší a zpátky bych si to nikdy nedala…ikdyž se mi bez něj fakt blbě mluví a já si nemůžu bez něj zvyknout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
31.3.12 14:02

pierc mám už pomalu 10 let a v pohodě zuby v cajku.. když si s tím člověk nehraje zubů se ani nedotkne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.4.12 12:29
@golias18 píše:

Klidně jíst můžeš, ale určitě po každém jídle (ale třeba i líbání) vypláchnout vodou nebo ústní vodou, jak už psaly výše. Aspoň týden po propíchnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.4.12 12:30

Ahojky, chtěla bych do jazyku ještě druhý piercing, za ten co mám. Máte se dvěma někdo zkušenost prosím? Třeba jsetli si navzájem nepřekáží apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
golias18
2.4.12 13:46

:) tak to budu chálovat dál..:D ja si po každým jídle a kouření vymejvam ustní vodou..:) děkuju za radu

• Citovat
  • Upravit
5889
4.4.12 12:42
@Carol_L píše:
Ahojky, chtěla bych do jazyku ještě druhý piercing, za ten co mám. Máte se dvěma někdo zkušenost prosím? Třeba jsetli si navzájem nepřekáží apod…

ja mam 3 :mrgreen: a uplne v pohode. po sesti letech od propichnuti posledniho (mela jsem to na etapy, vzdycky po roce) jsem na ne tak zvykla, ze pomalu ani nevim ze jich tam mam tolik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.4.12 16:51

No to jseš dobrá :D. Taky jsem přemýšlela o třech, ale jestli se mi tam vejdou. Sice mám zatím jeden, ale zato roztažený na 3 mm. Taky o něm už ani nevím. Hele, a co na to manžel nebo přítel? A co zubař - já svůj vždycky vytáhnu a pak hned nasadím, ale tři, to už musí být fuška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.4.12 17:15

ja bych klidne sla i do ctvrtyho, kdyby se mi tam vesel :lol: ale myslim, ze tri jsou akorat :mrgreen: pro pany to bylo vzdycky naaaramne zajimavy a kdyz uz nic jinyho, tak se me neustale vyptavali a sami mi davali nejruznejsi navrhy :mrgreen: jinak pritel, ten to nejak neresi, nekomentuje, jako bych tam vazne nic nemela.
ohledne zubare, vzdycky jsem s pokorou vsechny vyndavala, ale nedelala jsem z nej blbce a vedel to. akorat mi vzdycky rikal, jaky mam krasny a zdravy zuby. ale je fakt, ze jsem si s tema kulickama nikdy nehrala ;) vyndani a sundani pak bylo vzdycky jen na par vterin.
jediny co me mrzi, ze nemuzu mit treba takovy ty ozdobny, jak je dole kulicka a nahore kyticka, to by se mi tam neveslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
4.4.12 17:29

Jé, to je zajímavá diskuze :lol: Já mám teda jeden, už ani nevím kolik let…a naši to pořád nevědí :oops: :mrgreen: už kolikrát jsem přemýšlela nad druhým, líbí se mi jakoby na špičce jazyka kroužek, ale bojím se, že by mi to hodně omlátilo zuby :cert: … no a nemluvím o tom, že příteli se to nelíbí :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.4.12 17:44

Jani, aspoň můžeš kombinovat různě velké kuličky, třeba malou, velkou a pak malou. Kytičku jsem zkoušela i velkou (tuším 8mm) kuličku, ale už jsem s tím šišlala a nešlo si na to zvyknout. Fakt Tě obdivuju :palec:. A máš jen tohle nebo i jiné piercy?

Reinko, ten kroužek je spíš jen dočasná zaležitost třeba na večer, mlátilo by to do zubů pořád. Jednou jsem zkusila takový větší kroužek, protože dírku nemám moc vepředu, a vydržela jsem to asi půl dne :(. Ale ta druhá tyčinka bude super! Sama do toho teda asi půjdu. Můj manžel je v pohodě, má taky jeden :) a vlastně s tím nápadem na druhý přišel on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.4.12 17:49

carol ja to mam ted serazeny od nejvetsi po nejmensi :) kdysi davno jsem mela pod rtem propichnuto, ale z toho mne teda ukrutne bolely zuby, jak se mi ten piercing porad dotykal prednich zubu. takze ten letel asi po dvou mesicich, ale dirka uz bohuzel nezarostla. mela jsem propichlej pupik, ten nenosim od porodu a jeste oboci a to momentalne taky nenosim. ale dirky se mi nezatahuji, takze muzu kdykoli kterejkoli dat zpatky. ale nevim, jestli je to zrovna vyhoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová