Piercing v jazyku při orálním sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
8.11.10 22:08
dzarunka píše:
já se omlouvám ale tak mě tak napadlo jaký to musí být když má někdo piercing „dole“ :mrgreen: :mrgreen:

NO bolí to při aplikaci pak i při čůrání, ale potom si na to zvykneš ty i přítel a je to úplně bezvadný :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
8.11.10 22:09
Anonymní píše:
dzarunka píše:
já se omlouvám ale tak mě tak napadlo jaký to musí být když má někdo piercing „dole“ :mrgreen: :mrgreen:
no to asi tuplem pak bolí,ne??? 8-o i když prý u holek to zvyšuje požitek ze sexu tak nevím..a chlapovi to musí vadit ne??já nevím :mrgreen:

Ani jednomu to nevadí, opět spíš naopak :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
8.11.10 22:10
rohlice píše:
jako jen si představím to „tam“ mít a utírám se ručníkem a blbě nějak „trhnu“ 8-o auauauauauauauau 8-o

nedává se tam klasická náušnice na zavírání, která se vám může otevřít, dávají se tam malinkaté čink(něco jako do jazyku či obočí) z chirurgické ocely a to se nezatrhne, teda aspon mě se to nikdy nestalo :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15054
8.11.10 22:11
Michaelakkk píše:
dzarunka píše:
NO bolí to při aplikaci pak i při čůrání, ale potom si na to zvykneš ty i přítel a je to úplně bezvadný :oops: :mrgreen:

no je to divný ale v jazyku,nose se mi to nelíbí ale dole by se mi to i líbilo :oops: u chlapů asi ne ale u ženský jo.....myslím jako na mně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
8.11.10 22:11
rohlice píše:
Anonymní píše:
já když byla na tetování tak tam zrovna přišel kluk a ptal setam jestli by mu bylo možný udělat piercing do šourku, 8-o
8-o 8-o tak to jsou teda experti 8-o to jako „nepochopuju“k čemu tohle?jako ukazovat to nebude předpokládám,příjemný to asi taky moc nebude jak pro něj tak pro partnerku :nevim: to už je jako extrém

piercing v pánském přirození jsou chtěné… ač to nechápu. kamarád má Apadrávu, propíchnutý penis skrz naskrz, to už je na mě moc, ale on je do toho blázen :roll:

• Citovat
  • Upravit
27263
8.11.10 22:12

Míšo tak mě napadlo.....co porod? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.11.10 22:12
Michaelakkk píše:
rohlice píše:
jako jen si představím to „tam“ mít a utírám se ručníkem a blbě nějak „trhnu“ 8-o auauauauauauauau 8-o
nedává se tam klasická náušnice na zavírání, která se vám může otevřít, dávají se tam malinkaté čink(něco jako do jazyku či obočí) z chirurgické ocely a to se nezatrhne, teda aspon mě se to nikdy nestalo :oops: :mrgreen:

jasný já spíš myslela,jako,že se ti třeba zatrhne za tu náušnici očko na ručníku nebo tak a zatáhneš,tak že to musí pekelně bolet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
8.11.10 22:13
rohlice píše:
Michaelakkk píše:
Anonymní píše:
rohlice píše:
Anonymní píše:
já když byla na tetování tak tam zrovna přišel kluk a ptal setam jestli by mu bylo možný udělat piercing do šourku, 8-o
8-o 8-o tak to jsou teda experti 8-o to jako „nepochopuju“k čemu tohle?jako ukazovat to nebude předpokládám,příjemný to asi taky moc nebude jak pro něj tak pro partnerku :nevim: to už je jako extrém
jako kdyby to měl můj přítel,nevim nevim :think: asi by se mi to dvakrát nelíbilo
Měl to můj expřítel a mě to teda vůůůůbec nevadilo :mrgreen:
a jaký to je? :oops: já si to fakt nedokážu představit :nevim: jako normoš to cítíš jo?a jak? :oops: blbá otázka co

No cítíš to při líbání, prostě si s tím hraješ a při orálním sexu je to taky dost příjemný, když to umí použít :)

• Citovat
  • Upravit
27263
8.11.10 22:14

Myslím, že piersing v přirození není na ukazování :D Osobně tetování i pers mám pro svůj pocit, ne pro to abych ho každýmu ukazovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
8.11.10 22:14
rohlice píše:
Michaelakkk píše:
rohlice píše:
nedává se tam klasická náušnice na zavírání, která se vám může otevřít, dávají se tam malinkaté čink(něco jako do jazyku či obočí) z chirurgické ocely a to se nezatrhne, teda aspon mě se to nikdy nestalo :oops: :mrgreen:
jasný já spíš myslela,jako,že se ti třeba zatrhne za tu náušnici očko na ručníku nebo tak a zatáhneš,tak že to musí pekelně bolet :oops:

ty se tam dole utíráš tak vášnivě?? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
8.11.10 22:15
lleennttiillkkaa píše:
Myslím, že piersing v přirození není na ukazování :D Osobně tetování i pers mám pro svůj pocit, ne pro to abych ho každýmu ukazovala :)
:palec: to je jen pro ty, co si chtějí spestřit sex :mrgreen: :mrgreen: , který v mém případě stejně není :-?
  • Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
8.11.10 22:16
dzarunka píše:
Michaelakkk píše:
dzarunka píše:
NO bolí to při aplikaci pak i při čůrání, ale potom si na to zvykneš ty i přítel a je to úplně bezvadný :oops: :mrgreen:
no je to divný ale v jazyku,nose se mi to nelíbí ale dole by se mi to i líbilo :oops: u chlapů asi ne ale u ženský jo.....myslím jako na mně

JO, musíš se o to starat, pečlivě mýt :-) je to hezký obdivuju se před zrcadlem :mrgreen: u kluka bych to asi taky nebrala, ale kdo ví :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27263
8.11.10 22:16
Michaelakkk píše:
rohlice píše:
Michaelakkk píše:
rohlice píše:
jasný já spíš myslela,jako,že se ti třeba zatrhne za tu náušnici očko na ručníku nebo tak a zatáhneš,tak že to musí pekelně bolet :oops:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.11.10 22:17
Michaelakkk píše:
rohlice píše:
Michaelakkk píše:
rohlice píše:
:mrgreen: to fakt nee :mrgreen: jen mě to tak napadlo,kdysi si kámoška takhle totiž trhla s piercingem v pupíku tak mě tak napadlo,že dole to musí bejt daleko horší :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
8.11.10 22:18
lleennttiillkkaa píše:
Míšo tak mě napadlo.....co porod? :oops:

Musela jsem před přípravou vyndat… Potom jsem v šestinedělí jednou denně protahovala dirku naušnicí aby nezarostla a měsíci jsem si ji tam zase nadala :-)

Jen teda, já musela vyndat, ale nebyla jsem schopna musela to odšroubovat sestra, mě vadilo velké břicho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová