Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:dzarunka píše:no to asi tuplem pak bolí,ne???
já se omlouvám ale tak mě tak napadlo jaký to musí být když má někdo piercing „dole“![]()
i když prý u holek to zvyšuje požitek ze sexu tak nevím..a chlapovi to musí vadit ne??já nevím
Ani jednomu to nevadí, opět spíš naopak ![]()
rohlice píše:
jako jen si představím to „tam“ mít a utírám se ručníkem a blbě nějak „trhnu“auauauauauauauau
nedává se tam klasická náušnice na zavírání, která se vám může otevřít, dávají se tam malinkaté čink(něco jako do jazyku či obočí) z chirurgické ocely a to se nezatrhne, teda aspon mě se to nikdy nestalo
![]()
Michaelakkk píše:dzarunka píše:NO bolí to při aplikaci pak i při čůrání, ale potom si na to zvykneš ty i přítel a je to úplně bezvadný
já se omlouvám ale tak mě tak napadlo jaký to musí být když má někdo piercing „dole“![]()
![]()
no je to divný ale v jazyku,nose se mi to nelíbí ale dole by se mi to i líbilo
u chlapů asi ne ale u ženský jo.....myslím jako na mně
rohlice píše:Anonymní píše:
já když byla na tetování tak tam zrovna přišel kluk a ptal setam jestli by mu bylo možný udělat piercing do šourku,![]()
tak to jsou teda experti
to jako „nepochopuju“k čemu tohle?jako ukazovat to nebude předpokládám,příjemný to asi taky moc nebude jak pro něj tak pro partnerku
to už je jako extrém
piercing v pánském přirození jsou chtěné… ač to nechápu. kamarád má Apadrávu, propíchnutý penis skrz naskrz, to už je na mě moc, ale on je do toho blázen ![]()
Michaelakkk píše:rohlice píše:nedává se tam klasická náušnice na zavírání, která se vám může otevřít, dávají se tam malinkaté čink(něco jako do jazyku či obočí) z chirurgické ocely a to se nezatrhne, teda aspon mě se to nikdy nestalo
jako jen si představím to „tam“ mít a utírám se ručníkem a blbě nějak „trhnu“auauauauauauauau
![]()
jasný já spíš myslela,jako,že se ti třeba zatrhne za tu náušnici očko na ručníku nebo tak a zatáhneš,tak že to musí pekelně bolet ![]()
rohlice píše:Michaelakkk píše:a jaký to je?Anonymní píše:Měl to můj expřítel a mě to teda vůůůůbec nevadilorohlice píše:jako kdyby to měl můj přítel,nevim nevimAnonymní píše:
já když byla na tetování tak tam zrovna přišel kluk a ptal setam jestli by mu bylo možný udělat piercing do šourku,![]()
tak to jsou teda experti
to jako „nepochopuju“k čemu tohle?jako ukazovat to nebude předpokládám,příjemný to asi taky moc nebude jak pro něj tak pro partnerku
to už je jako extrém
asi by se mi to dvakrát nelíbilo
já si to fakt nedokážu představit
jako normoš to cítíš jo?a jak?
blbá otázka co
No cítíš to při líbání, prostě si s tím hraješ a při orálním sexu je to taky dost příjemný, když to umí použít ![]()
Myslím, že piersing v přirození není na ukazování
Osobně tetování i pers mám pro svůj pocit, ne pro to abych ho každýmu ukazovala ![]()
rohlice píše:Michaelakkk píše:jasný já spíš myslela,jako,že se ti třeba zatrhne za tu náušnici očko na ručníku nebo tak a zatáhneš,tak že to musí pekelně boletrohlice píše:nedává se tam klasická náušnice na zavírání, která se vám může otevřít, dávají se tam malinkaté čink(něco jako do jazyku či obočí) z chirurgické ocely a to se nezatrhne, teda aspon mě se to nikdy nestalo
![]()
ty se tam dole utíráš tak vášnivě?? ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Myslím, že piersing v přirození není na ukazováníOsobně tetování i pers mám pro svůj pocit, ne pro to abych ho každýmu ukazovala
dzarunka píše:Michaelakkk píše:no je to divný ale v jazyku,nose se mi to nelíbí ale dole by se mi to i líbilodzarunka píše:NO bolí to při aplikaci pak i při čůrání, ale potom si na to zvykneš ty i přítel a je to úplně bezvadný
![]()
u chlapů asi ne ale u ženský jo.....myslím jako na mně
JO, musíš se o to starat, pečlivě mýt
je to hezký obdivuju se před zrcadlem
u kluka bych to asi taky nebrala, ale kdo ví ![]()
Michaelakkk píše:rohlice píše:ty se tam dole utíráš tak vášnivě??Michaelakkk píše:jasný já spíš myslela,jako,že se ti třeba zatrhne za tu náušnici očko na ručníku nebo tak a zatáhneš,tak že to musí pekelně boletrohlice píše:nedává se tam klasická náušnice na zavírání, která se vám může otevřít, dávají se tam malinkaté čink(něco jako do jazyku či obočí) z chirurgické ocely a to se nezatrhne, teda aspon mě se to nikdy nestalo
![]()
Michaelakkk píše:rohlice píše:ty se tam dole utíráš tak vášnivě??Michaelakkk píše:jasný já spíš myslela,jako,že se ti třeba zatrhne za tu náušnici očko na ručníku nebo tak a zatáhneš,tak že to musí pekelně boletrohlice píše:nedává se tam klasická náušnice na zavírání, která se vám může otevřít, dávají se tam malinkaté čink(něco jako do jazyku či obočí) z chirurgické ocely a to se nezatrhne, teda aspon mě se to nikdy nestalo
![]()
lleennttiillkkaa píše:
Míšo tak mě napadlo.....co porod?
Musela jsem před přípravou vyndat… Potom jsem v šestinedělí jednou denně protahovala dirku naušnicí aby nezarostla a měsíci jsem si ji tam zase nadala ![]()
Jen teda, já musela vyndat, ale nebyla jsem schopna musela to odšroubovat sestra, mě vadilo velké břicho ![]()
NO bolí to při aplikaci pak i při čůrání, ale potom si na to zvykneš ty i přítel a je to úplně bezvadný