Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zúčastnila jsem se soutěže „pokojíček snů“,na www stránkách tv novy.Zrovna dnes jsem koukala,že jedné fotce,tam přibylo přes noc 300 hlasů
!!!Pořadatelé ujišťují,že hlasování nejde obejít,ale mě se to nezdá.Soutěžíte nebo soutěžily jste taky někdo?Jaký na to hlasování máte názor.Začíná mi to připadat docela stupidní.Nejsou vítězové snad děti pořadatelů či jejich příbuzní? ![]()
soutěžící nejsem a nikdy jsem nebyla a to proto že jsem ztratila iluze o fér play.....zrovna nedávno jsem narazila na bazaru na inzerát-koupím hlasy do soutěže… ![]()
janet9 píše:
Zúčastnila jsem se soutěže „pokojíček snů“,na www stránkách tv novy.Zrovna dnes jsem koukala,že jedné fotce,tam přibylo přes noc 300 hlasů!!!Pořadatelé ujišťují,že hlasování nejde obejít,ale mě se to nezdá.Soutěžíte nebo soutěžily jste taky někdo?Jaký na to hlasování máte názor.Začíná mi to připadat docela stupidní.Nejsou vítězové snad děti pořadatelů či jejich příbuzní?
já se vždycky divim že se někdo ještě nechá napálit.Taky tomu nevěřim a jde jen o to aby si udělali reklamu,ale výherci jsou jasný už předem ![]()
Ten pokojík už je dávno zadaný a ví se předem komu připadne. Taky už těmto soutěžím nevěřím.
účastníme se této soutěže také… A opravdu si myslím, že když se projdou ty fotky je tam spousta lepších, než je třeba zrovna na prvním místě je.. O čem ta fotka je úplně o ničem… také tomu nevěřím… A mrzí mě to ![]()
Nemyslím, že by takhle přibejvaly hlasy proto, že soutěžící je z Novy, bo je pokojík nějak „zadanej“.Jakej je tam systém hlasování? Může se např.hlasovat každou hodinu apod.Není totiž nic jednoduššího, než si díky jednomu programu neustále měnit IP adresy a vesele hlasovat třeba 50 hlasů za hodinu…
Tady je to jinak.. Musí se zadat telefoní číslo na které přijde kód, který se zadá do okýnka a odešle… Ale jak psala paní, není to až možné jak to skáče… a celkově říkám, když si člověk prohlídne fotky je tam spousta úžasnějších!
Pracovala jsem 6 let v médiích,výherci jsou v 90% opravdu daní předem.Většinou takové soutěže vyhrávali příbuzní zaměstnanců,pokud se jednalo o hodnotnější věc-např.auto,výhercem byl příbuzný/známý někoho z vedení.
K normálním soutěžícím se většinou dostaly jen výhry typu poukázka na nákup někde v hodnotě 2000kč,atd.
Já jsem se soutěží takového typu snad nikdy nezúčastnila,ale že předěláváme místnost ,kde bude pokojík,tak jsem to chtěla zkusit,protože co si budem říkat,i levnější varianta pokojíku něco stojí.teď vím,že jsem se do toho pouštět neměla,protože když to vidím ,tak je mi z toho akorát na ![]()