Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak kozačky „za pár korun“ koupíš normálně v obchodě u ťamanů. Tam mají i poslední výstřelky mody, kvalita nic moc, na venek je sice nechceš, ale posypová sůl by ti je rozežrala, už bych si tam boty nekoupila. A taky, jako těhotná bych tyto boty nenosila - špatné střihy, švy, úzké, ujíždí tvar, nedodá nohám oporu, jak je hlavně v těhotenství třeba.
Pokud tip za pár korun, tak bych se poohlídla někde tam.
Deichmann - v akcích tam seženeš boty za pár korun, kozaček tam mají spoustu.
Presne jak rika Miarei. V Deichmanu asi tezkoooo
A taky psala na doma, tam pochybuju ze si sypou sul. ![]()
Zase si myslím, že v sexshopu nebudou kozačky nejlevnější
Ale nevím, zase tak prolustrované to nemám ![]()
oblecky v sexshopu nebo na netu..v obchodech se spodnim pradlem..a kozacky sem videla takovy ty latexovy vysoky na aukru za par kacek ![]()
koukni se na www.beathe-uhse.cz. Mají tam takový levnější, ne moc kvalitní krámy. Přijde mi to jak ťamanský sexshop
Mě tam jednou můj koupil nějaký prádlo, asi po třetím vyprání se uplně rozpadlo..- Ale jestli to chceš jen kvůli manželovi, že ho třeba berou boty, tak tam asi něco levnýho bude.
Boty pro tento účel koupíš jednoznačně tady: www.sexypodpatky.cz/kozacky.html
AHOJ
, takže nehledám kvalitu ani pohodlí. Prostě nějaké sexy a ne moc drahé. A jestli Vás napadne i nějaké oblečení, co by se k tomu hodilo? Určitě ne nic průhledného, možná lesklé a hlavně, aby se do toho vešel těhotenský pupek
. I když asi těhotná moc sexy být nemůže, tak se chci aspoň pokusit 
chci získat tip na vysoké kozačky, nejlépe nad kolena. Chci udělat příteli radost, nosila bych je jen doma
děkuju za tipy