Telefon Samsung S8500 Wave

3158
8.11.10 10:54

Telefon Samsung S8500 Wave

Ahoj mate nekdo zkusenost s timto telefonem?? http://mobilni-telefony.heureka.cz/…ave/galerie/ Uvazuji ze si ho budu prat na Vanoce, ale nevime zda se da bez problemu na nej nahrat jakakoliv hudba atd. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
8.11.10 10:58

Já mám tedy jiný typ Samsungu, ale s hudbou problém jistě nebude. Přes kabel USB z PC nebo přes Bluetooth. Nevím, jestli je v základní výbavě paměťová karta, ale to je otázka tak 400,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
8.11.10 11:00

Jen jsem koukala, že nemá sluchátkový výstup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
8.11.10 11:09

ja se teda na samsunga musim trocha postezovat… ne tenhle ale mela jsem ho asi úred rokem…a nema nejak domysleny 6. smysl… ja mu nadavala do vseho moznyho :D, neumela jsem napsat sms, nastavit budik (pak ho ani vypnout) :D

ale co musim pochvalit nesel znicit, 2× se koupal ve vode 1 ve vine, prezil pad ze 2 patra i par narazu o zed… prezil vsechno, jeste funguje :D

ja mam n97 a na tu si nemuzu stezovat…no nokia… asi jsem ze „stary skoly“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
8.11.10 11:18
Lucyus12 píše:

Sluchatka ma http://mobilizujeme.cz/…-divu-sveta/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.11.10 11:24

Ahoj, tenhle telefon sice nemám, ale Samsung už si kupuju celá léta a nedám na něj dopustit. Nokie mi přijde zmatečná, ale to je jen můj názor. Nahrát tam můžeš opravdu jakoukoliv hudbu, já ho ale stejně nejvíc používám na focení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
8.11.10 15:31
Věrka.. píše:
Lucyus12 píše:
Sluchatka ma http://mobilizujeme.cz/…-divu-sveta/

Asi to píšou jak kde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karel 123
19.1.13 14:29

Dotaz;

Ja Vas zdravím v novem roce;
Mam S 8500 wawe, ale nejde tam vložit do budiku svoji melodii.Jsou tam jenom nesrozumitelné melodie, které se mi nelibí. Dale při nahravani zvuku je slabý mikrofon. Může mi někdo poradit Karel..

• Citovat
  • Upravit
Karel123
19.1.13 14:38

Dotaz;

Mam S 8500 wawe, ale nejde tam vložit do budiku svoji melodii.Jsou tam jenom nesrozumitelné melodie, které se mi nelibí. Dale při nahravani zvuku je slabý mikrofon. Může mi někdo poradit Karel..

• Citovat
  • Upravit
Karel123
19.1.13 14:38

Dotaz;

• Citovat
  • Upravit
Karel123
6.2.13 15:13
@Karel123 píše:
:dance:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová