Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaké máte zkušenosti s eshopem www.dracik.cz? Děkuji moc za názory
Ivulka
ivulka píše:
Jaké máte zkušenosti s eshopem www.dracik.cz? Děkuji moc za názory
Ivulka
jejich e shop nefunguje!!!
My jmse chteli objednat synovi traktor a museli jsme si pro nej dojed do Zdaru,kde nam ho ale ochotne rezervovali na jmeno u pokladny
![]()
zkusenosti mame s prodejnou dobre!
Špatná skušenost! Před Vánoci jsme kupovali našemu synovi v prodejně Dráčik, stevebnici Knex.
Kdo tyto stavebnice zná ví, že jsou poměrně drahé a náročné na čas. K Vánocům dostal ještě i jiné dárky a tak se ke skládání dostal až o jarních prázdninách. Po pár minutách jsme zjistili, že v krabici chybí celé sáčky součástek. Neprodleně jsme reklamovali, ale paní obchodní managerka
Petra Krejčí nám reklamaci zamítla s tím, že došlo k časové prodlevě od nákupu. Neuznala ani mou snahu vysvětlit jí situaci,ani upozornění, že v té době byla stavebnice na prodeně poslední, nebyla originálně zabalená a tak mohl někdo sáčky vytáhnout.. Má někdo také takovouto špatnou skušenost?
Spatne skusenosti pretrvavaji i v tomhle roce.
Objednavka zadana, zaplacena… a 3 tydny zadne informace, kde tovar je, nebo co se deje. Telefon vyvjesenej, na majly neodpovidaji… proste super… ![]()
Já objednávala poprvé, už přes dva týdny čekáme na duplo a podle dnešního telefonu ještě čekat budeme, do Vánoc se to prý stihne…naštvalo mě to, máme to jako jeden z hlavních dárků a je s tím stres, nevím, jestli věřit, že to fakt dorazí… ![]()
@Lendi86 píše:
Já objednávala poprvé, už přes dva týdny čekáme na duplo a podle dnešního telefonu ještě čekat budeme, do Vánoc se to prý stihne…naštvalo mě to, máme to jako jeden z hlavních dárků a je s tím stres, nevím, jestli věřit, že to fakt dorazí…
A nechali jste si to poslat domů? Nebo s vyzvednutím na prodejně? Já jsem o víkendu objednávala Elsu z Ledového království, ale s vyzvednutím na prodejně, tak teď čekám, na email, že si to můžu vyzvednout. Už psali, že to mají nachystaný a že to pošlou, tak snad pošlou. ![]()
@mauglie nechali jsme si to poslat na prodejnu, zatím to máme prý ještě na Slovensku, tak asi tak… ![]()
Aha ![]()
Ale je to dost divný, mně dnes večer přišel email, že si to můžu vyzvednout na prodejně a to jsem to objednávala v sobotu. Tak jsem si oddychla. Je zvláštní, že Vám to trvá tak dlouho. Držím palce, aby to dorazilo včas.
Jinak jsem tam i volala a telefon neustále obsazený. ![]()
Špatná zkušenost ![]()
Jako štvou mě neskutečně - má první zkušenost a doufám, že poslední s tímto e-shopem!!! ![]()
Objednávka z 2.12. - na dotaz k objednávce nereagují, mám zaplaceno několik dní, ve stavu objednávky stále, že je neuhrazená, přitom už mám email o tom, že si ji mohu vyzvednout na prodejně.
Na pobočce mi zásilku nechtějí předat, ač ji tam mají - neb mám v objednávce uvedenou doručovací adresu a ta se neshoduje s bydlištěm v občance
…dovolat se tam nedá - dnes zkouším celý den
…co mám jako dělat…psala jsem jim na všechny tři maily, na nic nereagují…mám zaplaceno a nic
![]()
Katastrofa..Objednávala jsem hračky pro děcka na Vánoce a děs..Telefon neustále obsazený, na maily nikdo neodpovídá, absolutně neinformují, že jim dorazila platba..Prostě nic..
Po třech týdnech jsem se hraček konečně dočkala, ale byly to nervy..
Nechávala jsem si posílat zboží na prodejnu v půlce listopadu, naštěstí..Jinak nevím, jestli bych se hraček vůbec dočkala..
Jejich e-shop už nikdy nevyužiju..
![]()
Ale abych jen nehanila..Zboží dorazilo v naprostém pořádku a všechno, co jsem si objednala..
@korena píše: Špatná zkušenostJako štvou mě neskutečně - má první zkušenost a doufám, že poslední s tímto e-shopem!!!
Objednávka z 2.12. - na dotaz k objednávce nereagují, mám zaplaceno několik dní, ve stavu objednávky stále, že je neuhrazená, přitom už mám email o tom, že si ji mohu vyzvednout na prodejně.
Na pobočce mi zásilku nechtějí předat, ač ji tam mají - neb mám v objednávce uvedenou doručovací adresu a ta se neshoduje s bydlištěm v občance…dovolat se tam nedá - dnes zkouším celý den
…co mám jako dělat…psala jsem jim na všechny tři maily, na nic nereagují…mám zaplaceno a nic
![]()
![]()
No vidíš, po mě ani nikdo občanku nechtěl, na té prodejně.. ![]()
S tím telefonem je to děs..Volala jsem tam dvakrát a pokaždé to zabralo celý den, než jsem měla to,,štěstí" že jsem se dovolala a ženská absolutně nedokázala odpovědět na moje otázky.. ![]()