Www.dracik.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6993
13.11.17 08:46

Taky nemám problém. Třeba lego mi přijde s tou kartičkou jedno z nejlevnějších. Zařizoval ji manžel, akorát povídal, že byl trochu rozpor v tom, za jakou částku musíš poprvé nakoupit (byla nižší, než si myslel).
Nákup přes eshop zatím jen jeden, s vyzvednutím na prodejně a taky bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
13.11.17 09:46

My nakupujeme v dráčíku každý rok před Vánocemi, příjde mi že hračky tam mají nejlevnější oproti hračkárnách jako je např. Pompo, Bambule, Sparkys..
Když je to něco většího a dražšího, tak to výjde nejlevněji pak na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
13.11.17 10:24

Nakupuji v Dráčiku přes 4 roky…Jsem s ním naprosto spokojená :)..Ano mají 2 ceny, ta levnější je pohádková ( s kartickou)..Hračky tam jsou o dost levnější než v jiných velkých hračkářství :palec:..Kupuji i přes internet..Nikdy jsem neměla problém..Nakupovala jsem cca 7× přes web, vždy mi to přišlo v pořádku, za uvedenou cenu a max za 3 dny :) Doporučuji ten obchod, já jsem s ním hodně spokojená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24150
13.11.17 10:32

@Sára 1 nakupuji tam asi nejraději. Párkrát jsem také zkusila přes net, když to neměli na obchodě, ale s dodáním na tu danou prodejnu. Vloni jsem takto objednávala adventní lego kalendáře, nyní jeden taky. Odpoledne si ho jdu vyzvednout.

Taky mám tu pohádkovou kartu. Jinak s označováním jsem neměla nikdy problém, takže to neporadím. Je to tak 5 let, co dcera dostala jednu věc dvakrát, jednou od nás, druhou od mé tety. Jednu jsem šla vyměnit, nebo se zeptat, zda by mi ji mohli vyměnit. Vyměnili, ale protože to bylo déle než 30 dní (myslím), tak jen za jiné zboží, jinak by mi dali peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
13.11.17 14:17

Takze nakup pres e-shop je v poradku? Odradila me ta platba predem. A do kdy to zbozi prijde, kdyz si to necham zaslat na prodejnu, prosim? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
13.11.17 14:18

@evulkanov Platba předem, je pouze pokud si chcete zboží vyzvednout na prodejně, jinak to jde na dobírku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
13.11.17 15:42

@LuSof prave, ze bych to chtela vyzvednout pak na prodejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
7.12.18 07:16

zdravim, dost me zaskocili recenze na eshop draciku, ve stredu jsem objednavala vsechny darky pro deti s dorucenim na prodejnu takze i
zaplatila mate nekdo zkusenosti z nedavne doby? zacinam se bat aby darky byli pod strimeckem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 12:37

Objednaval ted nekdo z Draciku hracky? Dosly vam? Ja v pulce listopadu, zbozi mam zaplacene, bylo skladem a porad nic. Na 2 e-maily nikdo nereaguje. Vzdycky zbozi bez problemu prislo a ted 14 dni vubec nic a na stranky akorat vyvesili dobu dodani 10 prac.dni. Ta jiz uplynula take. Jde mi o to, ze jde o darky synovci k narozeninam, takze nemam cas do Vanoc :) Anonym, tchyne sem chodi a nechci s ni probirat kde, komu a co kupuji. Dekuji za pochopeni

• Citovat
  • Upravit
1129
1.12.20 12:40

My jsme objednávali minulý týden, šlo už jen doručení na pobočku, poštou ne. Zítra pro ně jedu, už jsou na pobočce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
1.12.20 12:45

Katastrofa! Objednala jsem 16.11., a omylem uvedla špatně telefonní číslo, o jedno číslo víc. Tak mi další den psali email, že to mám opravit, jinak by mě nemohl kurýr kontaktovat. Tak jsem se omluvila za komplikace a napravila to. Po týdnu, jsem jim psala, kdy budou objednávku expedovat, tak mi odepsali až si laskavě opravím telefonní číslo. Tak jsem jim opět slušně odepsala, že jsem ho opravila hned vzápětí, ale že s takovým jednáním objednávku ruším, na to už mi nikdo do teď neodpověděl. 26. Mi přišel automatický email že bylo zboží vyexpedováno a předání dopravci. A nepřišlo zatím. Ale už nikdy!!
Já jednala slušně, tak bych to očekávala i od nich.
A přehlcení jsou teď všichni, objednávala jsem všechny dárky z x e-shopu a vždy jsme se normálně domluvili a zboží dorazilo, případně psali, že se objednávka zdrží. Tohle mě fakt nas.alo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 12:52

@Nell2 No prave, objednavala jsem z vice obchodu a minimalne se omluvili, kdyz mela objednavka 1-2dny zpozdeni. Tady nic, nic, nic.

• Citovat
  • Upravit
2732
1.12.20 12:55

My objednali 12.11. a 19.11. balíček dorazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pimperelle
1.12.20 13:03

Objednávala jsem začátkem listopadu a došlo minulý týden na pobočku, tam chaos, než to našli. Zlatá Bambule, tam vše přišlo až domů do dvou dnů.

• Citovat
  • Upravit
499
1.12.20 13:13

Objednávala jsem 18.11., 10 pracovních dní mají na odeslání, což by mělo být 2.12. ve středu, ale včera mi přišla sms ze zásilkovny, že hračky dorazily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová