Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dráčik je totálně zasekanej. Čekám na kamenný obchod. Ale těžko říct. U nás v Bambuli toho mají půlku, jak jedou na výdejové okýnko. A prý vůbec neví, jestli jim něco do vánoc dojde. ![]()
My objednávali včera tak uvidíme
… Holt asi nezvládli nápor. V říjnu jsme tam nakupovali k narozeninám a bylo to v pohodě. Respektive nám napsali, že dodání až za týden, což bylo pozdě, nicméně našli pobočku kde to měli skladem bez problému opravili dodání, vrátili platbu (na pobočce bylo potřeba platit přímo), v říjnu zkrátka komunikace zcela ok. Problém asi dělá i to, že jsou slovenská firma a mají tam asi i sklady. Držme si palce a doufejme, víc se asi dělat nedá.
Tak čekala jsem cca těch 10 pracovních dnů. I s víkendy 14. Balík sice dorazil, ale v něm poškozené zboží a to je teprv velká paráda. Na mail zatím nikdo nereagoval. Na pobočce jsou ochotni obratem vyměnit, ale potřebují požehnání z centrály. A přitom se jedná o prořezané zboží a ten kdo to takto zabalil o tom jistě věděl. Objednávka za téměř 5000 Kč a ochota ke komunikaci pouze na pobočce kde to ani nevzniklo. Jsem dost zklamaná a naštvaná ![]()
@czaky ja prave od nich taky objednavala 2 objednavky zari/rijen a nebyl problem. Otazka je, kdyby ten problem nastal, zda by ho resili. Ted ho neresi.
@Trojlístek vubec se Vam nedivim. Nejaky pan psal na recenzich, ze zareagovali, az kdyz napsal na Slovensko.
My objednávali minuly tyden, ve středu nebo čtvrtek
taky to teda šlo uz jen na pobočku ale v sobotu uz přišla sms a balíček máme v pořádku doma.
A to psali, ze to tam bude do deseti dnů, tak nás i celkem prekvapilo, že to bylo tak rychle.
@Pimperelle přesně, jak mi došla trpělivost tak jsem objednala v bambuli, stejná cena a doma za 3 dny. Pouceni pro příště ![]()
Bohužel teď asi nestíhají jinak jsem s tímto hračkářství spokojená, ale teď mám stejnou zkušenost objednáno 15.11 a přišlo až dnes tj.1.12 zboží přišlo v pořádku.
@Nell2 píše:
@Pimperelle přesně, jak mi došla trpělivost tak jsem objednala v bambuli, stejná cena a doma za 3 dny. Pouceni pro příště
Ty jo a co si kupovala? Mně přijde, že bambule atd. Je proti draciku strašně předražena, fakt jsem nikde v tehlech hračkářství bambule, pompo atd. Nenašla nic za lepší cenu než v Draciku.. V podstatě hračky nakupujeme skoro jen tam
co se týče kamenný prodejny, nebo hračkářství co maj kamennou prodejnu..
@a12 velké lego duplo, barbie a plenky pro babyborn, taky jsem si to myslela, tam mi to pak hodilo jakousi slevu až jsem to měla v košíku a konečná cena byla stejná jak a Dračikem.
Já objednávala 17.11. večer, zaplatila kartou a chtěla jsem zaslat do Zásilkovny. 24.11. mi napsali, že balík je velký, že mění způsob doručení na kurýra. A od té doby nic.
Na mail nereagují. Nevím, jestli už zásilku vyskladnili nebo odeslali, jestli to vázne u nich nebo u přepravce, ani nevím, která společnost jim dělá kurýra. Mám tam i dárek pro syna k svátku, co už měl v pondělí, tak se chudák pořád ptá, jestli už balik přišel
No když zjistili, že se jim to do Zásilkovny nevejde, tak už by to přece měli mít dávno nabalené? Snad se brzo dočkáme…
Prostě jsou všichni strašně přetížení, jak eshopy, tak dopravci. Nedá se dělat nic, než čekat.
Já objednávala 17.11. A také stále nic. Pouze sms, že je balík u přepravce a dají vědět, kdy budou odesílat. To bylo 25.11. Tak si budeme držet palce, ať to přijde vše včas, všechno a v pořádku