Www.dracik.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
1.12.20 13:22

Dráčik je totálně zasekanej. Čekám na kamenný obchod. Ale těžko říct. U nás v Bambuli toho mají půlku, jak jedou na výdejové okýnko. A prý vůbec neví, jestli jim něco do vánoc dojde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
1.12.20 13:30

Uz cekam 3 tydny, dnex by snad mel balik prijit, fakt hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
1.12.20 13:35

My objednávali včera tak uvidíme :think:… Holt asi nezvládli nápor. V říjnu jsme tam nakupovali k narozeninám a bylo to v pohodě. Respektive nám napsali, že dodání až za týden, což bylo pozdě, nicméně našli pobočku kde to měli skladem bez problému opravili dodání, vrátili platbu (na pobočce bylo potřeba platit přímo), v říjnu zkrátka komunikace zcela ok. Problém asi dělá i to, že jsou slovenská firma a mají tam asi i sklady. Držme si palce a doufejme, víc se asi dělat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10960
1.12.20 13:35

Tak čekala jsem cca těch 10 pracovních dnů. I s víkendy 14. Balík sice dorazil, ale v něm poškozené zboží a to je teprv velká paráda. Na mail zatím nikdo nereagoval. Na pobočce jsou ochotni obratem vyměnit, ale potřebují požehnání z centrály. A přitom se jedná o prořezané zboží a ten kdo to takto zabalil o tom jistě věděl. Objednávka za téměř 5000 Kč a ochota ke komunikaci pouze na pobočce kde to ani nevzniklo. Jsem dost zklamaná a naštvaná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 13:37

@czaky ja prave od nich taky objednavala 2 objednavky zari/rijen a nebyl problem. Otazka je, kdyby ten problem nastal, zda by ho resili. Ted ho neresi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.20 13:39

@Trojlístek vubec se Vam nedivim. Nejaky pan psal na recenzich, ze zareagovali, az kdyz napsal na Slovensko.

• Citovat
  • Upravit
a12
61080
1.12.20 13:46

My objednávali minuly tyden, ve středu nebo čtvrtek :think: taky to teda šlo uz jen na pobočku ale v sobotu uz přišla sms a balíček máme v pořádku doma.
A to psali, ze to tam bude do deseti dnů, tak nás i celkem prekvapilo, že to bylo tak rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
1.12.20 13:52

@Pimperelle přesně, jak mi došla trpělivost tak jsem objednala v bambuli, stejná cena a doma za 3 dny. Pouceni pro příště 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
1.12.20 14:00

Bohužel teď asi nestíhají jinak jsem s tímto hračkářství spokojená, ale teď mám stejnou zkušenost objednáno 15.11 a přišlo až dnes tj.1.12 zboží přišlo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61080
1.12.20 14:04
@Nell2 píše:
@Pimperelle přesně, jak mi došla trpělivost tak jsem objednala v bambuli, stejná cena a doma za 3 dny. Pouceni pro příště 8)

Ty jo a co si kupovala? Mně přijde, že bambule atd. Je proti draciku strašně předražena, fakt jsem nikde v tehlech hračkářství bambule, pompo atd. Nenašla nic za lepší cenu než v Draciku.. V podstatě hračky nakupujeme skoro jen tam :mrgreen: co se týče kamenný prodejny, nebo hračkářství co maj kamennou prodejnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
1.12.20 14:06

@a12 velké lego duplo, barbie a plenky pro babyborn, taky jsem si to myslela, tam mi to pak hodilo jakousi slevu až jsem to měla v košíku a konečná cena byla stejná jak a Dračikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pimperelle
1.12.20 14:44

@a12

Albi Globus

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.20 19:32

Já objednávala 17.11. večer, zaplatila kartou a chtěla jsem zaslat do Zásilkovny. 24.11. mi napsali, že balík je velký, že mění způsob doručení na kurýra. A od té doby nic. :nevim: Na mail nereagují. Nevím, jestli už zásilku vyskladnili nebo odeslali, jestli to vázne u nich nebo u přepravce, ani nevím, která společnost jim dělá kurýra. Mám tam i dárek pro syna k svátku, co už měl v pondělí, tak se chudák pořád ptá, jestli už balik přišel :? No když zjistili, že se jim to do Zásilkovny nevejde, tak už by to přece měli mít dávno nabalené? Snad se brzo dočkáme…

• Citovat
  • Upravit
13751
3.12.20 19:39

Prostě jsou všichni strašně přetížení, jak eshopy, tak dopravci. Nedá se dělat nic, než čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
3.12.20 20:08

Já objednávala 17.11. A také stále nic. Pouze sms, že je balík u přepravce a dají vědět, kdy budou odesílat. To bylo 25.11. Tak si budeme držet palce, ať to přijde vše včas, všechno a v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová