Www.dracik.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
12.11.15 06:03
@Mavla píše: Špatná skušenost! Před Vánoci jsme kupovali našemu synovi v prodejně Dráčik, stevebnici Knex.
Kdo tyto stavebnice zná ví, že jsou poměrně drahé a náročné na čas. K Vánocům dostal ještě i jiné dárky a tak se ke skládání dostal až o jarních prázdninách. Po pár minutách jsme zjistili, že v krabici chybí celé sáčky součástek. Neprodleně jsme reklamovali, ale paní obchodní managerka
Petra Krejčí nám reklamaci zamítla s tím, že došlo k časové prodlevě od nákupu. Neuznala ani mou snahu vysvětlit jí situaci,ani upozornění, že v té době byla stavebnice na prodeně poslední, nebyla originálně zabalená a tak mohl někdo sáčky vytáhnout.. Má někdo také takovouto špatnou skušenost?

Pani Krejčí to ma v hlavě na betla, neumí ani spisovnou češtinu ;) Tenkrát jsem tam pracovala, delala jsem i vylohu, pak přišla zákaznice ze neco z ty vylohy chce a ja ze ne! Ze ačkoliv je to plne ty krabičky tak to slouží proste k reprezentaci kramu. Ona nechapala ze kdyz přijde takhle každa husa co po me mrskne nakupem a nasere se ze sem ji to nevydala tak za chvíli ta výloha bude prázdna! Samozřejme si pak stezovala hlavne na me, ze sem pry drza, arogantní a jine, ja jen rekla ze to prostě nevydavame a nepochopila jsem kdyz na me zarvala ze si bude stěžovat…ja samozřejme vyprskla smichy se slovy ‚Na co jako? :D‘ po tomto mailu pani uzasna Krejčí vydala rozkaz vydávat z vylohy. Takze ma 5 hodinova prace s výlohou byla za 14 dni pryc. ;) Diky za uzsnou pracovní zkušenost a nikdy vic, priste trham drzky na otázku jestli neco vydam z vylohy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.11.15 09:37

Ahoj, já jsem objednala dárky dětem z celé rodiny. Sleva na zákaznickou kartu, pohádkové ceny a poštovné zdarma nad 2500Kč. Balík jsem si nechala poslat na dobírku a přišel za 3 dny, dokonce přišla sms, kdy bude balík doručený a v kolik hodin. Tak možná neposílat peníze dopředu, ale nechat si balík poslat na dobírku. Přišlo všechno, co jsem objednala a v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
10.11.16 20:09

Ahoj všem, jaké máte aktuální zkušenosti? Já jsem něco chtěla na prodejně, ale nemají to a koukám, že jim už pár dní nefunguje e-shop. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
10.11.16 20:17

@Aries6 no já se tam taky dnes neppřipojila, přitom mě na něj v prodejně odkázali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
10.11.16 20:19

Mě ještě minulý týden šel, dneska už nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
10.11.16 20:21

Já na to kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
10.11.16 22:30

Už 4.tý den nefunguje :-( Mám tam vybrane darky na vanoce a už jsem je chtěla objednat :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
12.11.17 18:10

Vybírám dárky a prohlížím katalogy, internetové stránky a myslela jsem, že jsou všude stejné ceny (třeba Pompo to tak má a dá se i zjistit, v jakých prodejnách hračka je na skladě), ale v Dráčinu se ceny liší. Tady jsem si přečetla jen špatné recenze, tak by mě zajímalo, jestli byl někdo i spokojený. Zatím mi tam něco vyšlo nejlevněji, tak bych tam možná objednala víc věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
12.11.17 19:30

@Sára 1 nakupovala sjem tam několikrát a vždycky bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
12.11.17 19:35

@Sára 1 Nedavno jsem se byla podivat v prodejne a docela me odradili.
Meli tam cenovky jakoby akcni cenu. Pouze barevne odlisene, zadne dalsi info. Tak jsem vybrala neco a u pokladny me az rekla prodavacka, jestli vim, ze je to klubova cena? No, nevim, protoze to nikde nepisou. Tak pry si mam nakoupit za 300 tusim a dostanu karticku a pak mohu nakupovat za barevne cenovky.
Tak jsem rekla, ze to maji trochu moc podminek a navic neni oznacena cena jako klubova a nechtela jsem nic. Dost me odradilo jednani a i prupovidky mezi asi vedoucim a pokladni o zakaznicich.
Asi to nepomuze, jen ja tedy Dracik uz vynecham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61045
12.11.17 19:44
@Halamka píše:
@Sára 1 Nedavno jsem se byla podivat v prodejne a docela me odradili.
Meli tam cenovky jakoby akcni cenu. Pouze barevne odlisene, zadne dalsi info. Tak jsem vybrala neco a u pokladny me az rekla prodavacka, jestli vim, ze je to klubova cena? No, nevim, protoze to nikde nepisou. Tak pry si mam nakoupit za 300 tusim a dostanu karticku a pak mohu nakupovat za barevne cenovky.
Tak jsem rekla, ze to maji trochu moc podminek a navic neni oznacena cena jako klubova a nechtela jsem nic. Dost me odradilo jednani a i prupovidky mezi asi vedoucim a pokladni o zakaznicich.
Asi to nepomuze, jen ja tedy Dracik uz vynecham.

Tak to byl asi nakej divnej dracik.. My tam parkrat byli a vzdycky u ty jak pises klubovy ceny bylo napsano pohadkova cena a k ty je potreba ta karta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
12.11.17 19:48

Jj přesně, pohádková cena a na tu je potřeba kartička, co na tom, máš pak trvalou slevu 7% na všechno případně pohádkovou cenu, já v dráčiku nakupuju moc ráda, mám ho asi nejradši ze všech hračkáren, bambule sparkys naprosto předražené a pompo jak kdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
12.11.17 20:24

Vyřídila jsem si tu kartičku a zítra jdu nakupovat, ceny mi přijdou ze všech obchodů nejlepší a i výběr hraček super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
12.11.17 21:51

@Sára 1 Já tam chodím ráda a ceny mají opravdu nízké, ale musíš mít jejich kartu. Nakoupit přes e-shop jsem si zatím nelajzla, po tom, co jsem četla tady. Ale letos mám pár věcí pro děti odjinud, našla jsem ještě levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
13.11.17 07:45

Kartičku vyřídit není problém: registrace (klasika u těchto karet) a nákup za 250 Kč (aktuálně ověřeno z internetových stránek) není problém - obzvláště teď před Vánocemi. Pak platí pohádkové ceny a ty už jsou zajímavé. Navíc i z každého nákupu (neplatí pro pohádkové slevy) je sleva - 7%. Nakupovala jsem i přes e-shop. Vždy bez potíží. Zboží chtějí zaplatit dopředu a pak jsem je jen vyzvedla na prodejně. Zboží bylo ještě na prodejně s prodavačkou překontrolováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová