Www.dracik.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3682
3.12.20 21:58

Já jsem posílala balík v pondělí a ve čtvrtek dorazil. Chyba bude jinde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6825
3.12.20 22:05
@Nell2 píše:
Já jsem posílala balík v pondělí a ve čtvrtek dorazil. Chyba bude jinde :roll:

Mě všechno také chodí včas. Konkrétně od české pošty. A že těch balíků bylo. Teď z draciku tuším má přijít od GLS a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
4.12.20 06:45

Chtěla jsem objednat něco z Draciku, ale šlo to jen do prodejny. To je pro mě daleko, tak jsem to musela objednat jinde. Bohužel, než jsem se k tomu dostala, tak už některé věci nejsou. mělo mi to dojít, že všichni objednávají přes net. Taky se mi nechce stát někde fronty. Ale budu muset někam vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.20 08:07

Zbozi uz nastesti mam. @AnastazieB Me jde spis o to, ze se dodnes nikdo neozval ani na ty dva e-maily, co jsem jim poslala. Proste alespon informovat zakaznika o zpozdeni. Cekala jsemcelkem 17 dni. Nerikejte mi, ze o vanocnim naporu nikdo nic netusil, hlavne v hrackarstvi a v dobe uzavreni kamennych prodejen.

• Citovat
  • Upravit
21091
4.12.20 08:45
@Anonymní píše:
Zbozi uz nastesti mam. @AnastazieB Me jde spis o to, ze se dodnes nikdo neozval ani na ty dva e-maily, co jsem jim poslala. Proste alespon informovat zakaznika o zpozdeni. Cekala jsemcelkem 17 dni. Nerikejte mi, ze o vanocnim naporu nikdo nic netusil, hlavne v hrackarstvi a v dobe uzavreni kamennych prodejen.

Ono to není jen Dráčik. Těch obchodů je mnohem víc. :? A pochybuju, že někdo tušil, že to bude takhle nacpané úplně všechno. Držím palce, ať to brzy dorazí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
4.12.20 09:08
@Anonymní píše:

A co myslíš, ze se dalo dělat kdyby to tušili? Což určitě tušili.. Ale zasilkovny maj nějaký kapacity, ty obchody nenafouknes.. Přepravci auta a kuryry taky nevycarujou..
Frmol meli před vánocema vždycky, bylo jasný, že teď to musí být horší, když na tom netu objednávaj i ty, co by jinak zasli do obchodu..
Ale ja si nemůžu stěžovat, všechno co jsme objednali přišlo v termínu, žádnej problém na straně obchodu ani přepravce a i ten dráčik jsme objednávali a i nějaká cizina tam byla, to nas až překvapilo jak to bylo rychlý..
Jen ještě jeden balíček z ciziny čekáme, ale to uz jsme objednali docela pozdě, protože tady to nešlo sehnat, tak jsme to ještě zkusili, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.20 09:18

@a12 Treba si to predstavuji moc jednoduse, nevim, ale odpovidat na e-maily muze par najatych lidi. Tady nebyl problem v prepravci, ale primo v Dracikovi, ale zase nechci pomlouvat, protoze zbozi nakonec dorazilo. Jeden ze tri darku byl sice vypadeny z originalni krabice, ale je tam vse, takze jsem spokojena.

• Citovat
  • Upravit
21091
4.12.20 09:51
@Anonymní píše:
@a12 Treba si to predstavuji moc jednoduse, nevim, ale odpovidat na e-maily muze par najatych lidi. Tady nebyl problem v prepravci, ale primo v Dracikovi, ale zase nechci pomlouvat, protoze zbozi nakonec dorazilo. Jeden ze tri darku byl sice vypadeny z originalni krabice, ale je tam vse, takze jsem spokojena.

Kamarádka dělá v jednom e-shopu a má fakt zavařené uši a placaté prsty. Říkala, že je toho tolik, že se to fakt stíhat nedá. A na tyhle pozice to není úplně tak, že vezmeš cvičenou opici, a může makat.. A taky vem, že spousta obchodů na kompletní online prodej připravená není. Že někdo mohl těžko tušit, že všem vypadne velká část předvánoční sezóny a budou vše řešit online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.12.20 21:14

My jsme doma objednali uz 19.11. s tim, ze do 10 dnu ma balik dorazit. Asi po peti dnech prisel mail, ze je zbozi velke a dojde na adresu misto na pobocku Zasilkovny. Tam jsme se tesili, ze uz je na ceste. Od te doby nic. Manzel se pres mail dotazoval, kdy zbozi prijde, protoze jsme v nem meli adventni kalendar (u nas ho nosi Mikulas). Bez reakce. Jedine, co jsme si precetli, je vyjadreni na eshopu, ze toho maji moc a ze nestihaji odpovidat na maily. Po deseti dnech jsme objednavku stornovali a zbozi koulili jinde. Doslo do tri dnu. Z Draciku dnes dosel mail, ze storno prijali a penize nam vrati do 14 dnu, tak jsem zvedava… Nastesti si muzeme dovolit koupit jinde, ale lituju tech, co maji rozpocet na darky a nemaji po mesici ani penize ani hracky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
10.12.20 21:19

@Ane-t Chtěla jsem u nich objednat, ale šlo objednat jen na pobočku. To mám daleko a nechce se mi tam pro to jet. Objednala jsem to jinde, za stejné ceny. Vše, co jsem objednala minulý týden, mám již doma. Asi 8 balíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová