Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem posílala balík v pondělí a ve čtvrtek dorazil. Chyba bude jinde ![]()
@Nell2 píše:
Já jsem posílala balík v pondělí a ve čtvrtek dorazil. Chyba bude jinde
Mě všechno také chodí včas. Konkrétně od české pošty. A že těch balíků bylo. Teď z draciku tuším má přijít od GLS a nic.
Chtěla jsem objednat něco z Draciku, ale šlo to jen do prodejny. To je pro mě daleko, tak jsem to musela objednat jinde. Bohužel, než jsem se k tomu dostala, tak už některé věci nejsou. mělo mi to dojít, že všichni objednávají přes net. Taky se mi nechce stát někde fronty. Ale budu muset někam vyrazit.
Zbozi uz nastesti mam. @AnastazieB Me jde spis o to, ze se dodnes nikdo neozval ani na ty dva e-maily, co jsem jim poslala. Proste alespon informovat zakaznika o zpozdeni. Cekala jsemcelkem 17 dni. Nerikejte mi, ze o vanocnim naporu nikdo nic netusil, hlavne v hrackarstvi a v dobe uzavreni kamennych prodejen.
@Anonymní píše:
Zbozi uz nastesti mam. @AnastazieB Me jde spis o to, ze se dodnes nikdo neozval ani na ty dva e-maily, co jsem jim poslala. Proste alespon informovat zakaznika o zpozdeni. Cekala jsemcelkem 17 dni. Nerikejte mi, ze o vanocnim naporu nikdo nic netusil, hlavne v hrackarstvi a v dobe uzavreni kamennych prodejen.
Ono to není jen Dráčik. Těch obchodů je mnohem víc.
A pochybuju, že někdo tušil, že to bude takhle nacpané úplně všechno. Držím palce, ať to brzy dorazí. ![]()
@Anonymní píše:
A co myslíš, ze se dalo dělat kdyby to tušili? Což určitě tušili.. Ale zasilkovny maj nějaký kapacity, ty obchody nenafouknes.. Přepravci auta a kuryry taky nevycarujou..
Frmol meli před vánocema vždycky, bylo jasný, že teď to musí být horší, když na tom netu objednávaj i ty, co by jinak zasli do obchodu..
Ale ja si nemůžu stěžovat, všechno co jsme objednali přišlo v termínu, žádnej problém na straně obchodu ani přepravce a i ten dráčik jsme objednávali a i nějaká cizina tam byla, to nas až překvapilo jak to bylo rychlý..
Jen ještě jeden balíček z ciziny čekáme, ale to uz jsme objednali docela pozdě, protože tady to nešlo sehnat, tak jsme to ještě zkusili, tak jsem zvědavá
@a12 Treba si to predstavuji moc jednoduse, nevim, ale odpovidat na e-maily muze par najatych lidi. Tady nebyl problem v prepravci, ale primo v Dracikovi, ale zase nechci pomlouvat, protoze zbozi nakonec dorazilo. Jeden ze tri darku byl sice vypadeny z originalni krabice, ale je tam vse, takze jsem spokojena.
@Anonymní píše:
@a12 Treba si to predstavuji moc jednoduse, nevim, ale odpovidat na e-maily muze par najatych lidi. Tady nebyl problem v prepravci, ale primo v Dracikovi, ale zase nechci pomlouvat, protoze zbozi nakonec dorazilo. Jeden ze tri darku byl sice vypadeny z originalni krabice, ale je tam vse, takze jsem spokojena.
Kamarádka dělá v jednom e-shopu a má fakt zavařené uši a placaté prsty. Říkala, že je toho tolik, že se to fakt stíhat nedá. A na tyhle pozice to není úplně tak, že vezmeš cvičenou opici, a může makat.. A taky vem, že spousta obchodů na kompletní online prodej připravená není. Že někdo mohl těžko tušit, že všem vypadne velká část předvánoční sezóny a budou vše řešit online.
My jsme doma objednali uz 19.11. s tim, ze do 10 dnu ma balik dorazit. Asi po peti dnech prisel mail, ze je zbozi velke a dojde na adresu misto na pobocku Zasilkovny. Tam jsme se tesili, ze uz je na ceste. Od te doby nic. Manzel se pres mail dotazoval, kdy zbozi prijde, protoze jsme v nem meli adventni kalendar (u nas ho nosi Mikulas). Bez reakce. Jedine, co jsme si precetli, je vyjadreni na eshopu, ze toho maji moc a ze nestihaji odpovidat na maily. Po deseti dnech jsme objednavku stornovali a zbozi koulili jinde. Doslo do tri dnu. Z Draciku dnes dosel mail, ze storno prijali a penize nam vrati do 14 dnu, tak jsem zvedava… Nastesti si muzeme dovolit koupit jinde, ale lituju tech, co maji rozpocet na darky a nemaji po mesici ani penize ani hracky.
@Ane-t Chtěla jsem u nich objednat, ale šlo objednat jen na pobočku. To mám daleko a nechce se mi tam pro to jet. Objednala jsem to jinde, za stejné ceny. Vše, co jsem objednala minulý týden, mám již doma. Asi 8 balíčku.