Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja jsem nad tema dvema taky premyslela ale nevim jak budu snaset jeden tak to napred otestuju a pak se uvidi, libi se mi kdyz je ve predu mensi kulicka a za ni vetsi… v salonu kam jdu mi rikali ze ho tam mam zanyst 2hodky predem ze ho vysterilizuji, ale ja se tam proste nedostanu a nebo tam budu nekde hodku a pul nebo jak dlouho to trva cekat, tak mi poradili totok…
jdu za tyden ve stredu, mam objednanou 25, 19 a 16 tak uvidime… píchace mam na doporuceni tak snad to nebude nejaky humukul…
Jů, no jestli jsi o tom uvažovala, tak si radši dej obě najednou (taky chci vpředu menší, vzadu větší
). Ono totiž samotné píchnutí moc nebolí, ale těch prvních pár dnů po tom je fakt otrava. Lepší to mít za sebou při jednom. Mít piercing v jazyku je hrozný nezvyk, ale jen první den, pak se najednou stane tvojí součástí
, z toho „přijetí“ jsem byla osobně asi nejvíc překvapená.
Když půjdeš jen do jedné, tak jim ale nahlaš, že možná bude druhá, aby na ni počítali s místem. Totiž já to mám přesně uprostřed, takže ta druhá mi teď prostě vyjde o něco víc vpředu než bych optimálně chtěla.
A délka 19 mm bude na hojení nejlepší. Držím palce. ![]()
tak přeju šťastný píchnutí
hlavně, on ti to teda píchač snad řekne, NELEDOVAT protože prudký schlazení není dobrý a dírka by mohla prasknout, to mi říkali v salonu. Jo a pozor na chipsy a rybízový kompot
jo a druhý den po píchnutí se mi piers zaseknul o vidličku, taky chuťovka.
mě bylo řečeno: nekouřit, nepít alkohol a nepít s nikým z jedné lahve.. takže jsem přijela, šla ven a první, co jsem udělala - zapálila jsem si a honem s partou vodku dokola z jedný flašky..
a v pohodě, žádná infekce, nehnisalo mi to, nic.. ![]()
Gabčulinda píše:
To bude tou vodkou.Desinfekce
![]()
![]()
No samozřejmě! ![]()
Tamtama píše:
mě bylo řečeno: nekouřit, nepít alkohol a nepít s nikým z jedné lahve.. takže jsem přijela, šla ven a první, co jsem udělala - zapálila jsem si a honem s partou vodku dokola z jedný flašky..a v pohodě, žádná infekce, nehnisalo mi to, nic..
Vodka desinfikuje ![]()
Tak to mám píchlí
au au, nejim, nemluvim, nezívám, nekýchám protoze to sakra nejde jak to bolí.. ![]()
freeonit píše:
Tak to mám píchlíau au, nejim, nemluvim, nezívám, nekýchám protoze to sakra nejde jak to bolí..
Ahoj,
me to bolelo tak tejden jako cert, pak uz to pomalu prestavalo…jazyk sem mela tak napuchlej, ze sem ho mela plnou hubu
Dokonce sem i zhubla, pac sem nemohla par dni nic poradnyho snist…
Ale i pres tu bolest, sem rada, ze ho mam. Ted,kdyz si ho musim na par hodin vyndat (u zubare), tak sem jak bez ruky ![]()
Ale teda je fakt, ze ze vsech tri piersingu co mam, tak ten do jazyka byl, co se hojeni tyce, nejbolestivejsi…
A jak dlouho se ti hojil? jako jak dlouho to bolelo myslim, píchač mi rekl ze za 14dni mam prijit na vymenu tycinky za kratsi tak jenom jestli to nebude bolet uz.. ![]()
Piercing v jazyku mám 3 roky s plastovou kuličkou nahoře. Vytáhla jsem ho jen jednou - když jsem šla na sál s akutním císařem, jinak nikdy. Manžel je moc spokojený, zakázal mi ho vytáhnout
i když mi ho prvně nechtěl dovolit píchnout
. Píchnutí nebolelo, ale málem jsem u toho omdlela, nechápu proč
, hojilo se to cca týden.
freeonit píše:
A jak dlouho se ti hojil? jako jak dlouho to bolelo myslim, píchač mi rekl ze za 14dni mam prijit na vymenu tycinky za kratsi tak jenom jestli to nebude bolet uz..
Já mám nechanou dlouhou tyčinku celou dobu, ta kratší mi dost vadila.
ja ji mam 25mm dlouhou a docela mi vadi tak si myslim ze si tam pak necham 16 max 19…
freeonit píše:
A jak dlouho se ti hojil? jako jak dlouho to bolelo myslim, píchač mi rekl ze za 14dni mam prijit na vymenu tycinky za kratsi tak jenom jestli to nebude bolet uz..
No me ani tak nebolelo to pichnuti ani hojeni mista toho vpichu. Bolel me hlavne ten sval vzadu na jazyku…to bolelo dlouho, tech 14 dni urcite.
Ja si tycinku vymenit nenechala. Vyhovuje mi ta delsi… Asi mam hodne tlustej jazyk nebo co
![]()
jak mate dlouhy ty tycinky ze jste si je nechali? ja mam tu 25mm a jazyk mam opuchlej pres celou delku tycinky, jinak si nedovedu predstavit ze bych mela treba jenom 19 dyt by to tahlo ne
![]()