Piercing v jazyku při orálním sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anetkaaaaaaaaaaaaaaaa
14.10.12 22:56

Ahoj nemáte někdo zkušenost že ste si pierc vyndali a jak se vám to pak hojilo? jak dlouho to přibližně trvalo a jestli vám po tom něco zůstalo nebo tak.. díky :)

• Citovat
  • Upravit
27263
14.10.12 23:05

Piers teď nosím jenom příležitostně.
Skoro 2 roky jsem ho neměla, ale dírku jsem protahovala, aby nezarostla i když teda ne nějak pravidelně. Mám jí pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.10.12 13:16

Potkala jsem zatím dva kluky, kteří ho také měli. S tím jedním to byl opravdu zážitek :srdce: :mrgreen: a s tím druhým ani nevím, že ho má :roll: takže asi záleží na klukovi, jak líbá :hug:

@Aanonyyyymmm píše:
Ok díky a nevíte ještě jakej pierc nejmín ničí sklovinu?
Řekla bych, že ty z bioplastu, já mám 2 roky kovové a sklovinu poničenou nemám. To je asi zub od zubu :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aanonyyyymmm
15.10.12 21:05

Jojo díky :)

• Citovat
  • Upravit
24
16.10.12 13:01

Určitě počkej do zahojení, což je u jazyku rychlé (1-2 týdny). Poznáš to, že zmizí otok, piercing přestane dřít nebo bolet, místo vpichu zespoda vypadá jako jeho okolí. Radši přidej pár klidových dnů navíc, jinak hrozí infekce. Každopádně po každém jídle, kouření, líbání apod. doporučuje vypláchnout si pusu čistou vodou nebo ústní vodou. Velmi doporučuju, urychlí to hojení a máš klid na duši :). Mám dva za sebou a při téhle péči bez komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.10.12 13:08

…a ohledně skloviny: když není tyčinka moc dlouhá, tak nebouchá do zubů. Při propichování tam obvykle dávají delší kvůli otoku, proto je potřeba ji tak po měsíci vyměnit za kratší (v solidním studiu mívají výměnu v ceně). Znamená to taky necinkat si s kuličkami schválně o zuby. Já mám píchlý jazyk asi 7 let a sklovina úplně v pohodě podle zubaře. Pro úplnou jistou ale můžeš nosit plastové kuličky, dají se koupit ve spoustě barev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.3.22 19:25

Piercing v pupíku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli můžu mít piercing v pupíku když v tom pupíku mám mateřské znaménko. :Ddd Předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová