Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj otec má autoškolu a prostě se někdy (málokdy ale stane), že si prostě se žákem nesedne (to, že mu to nejde, je věc jiná, takových je hoodně).
On teda když u je to v takovým stadiu, tak navrhuje přestup klidně ke konkurenci. Je si vědom, že za ty nervy (pro oba) to stojí ![]()
Takže já bych ji radši dělala dýl, ale s tím, s kým jsem spokojená ![]()
Tvoje pocity chápu, zkus toho mladého.. hele moje předposlední jízda byla podle instruktorky horror poslední byl jen thriler
a zkoušky jsem udělala hned napoprvé bez jakékoliv chyby a připomínky
ode dneška mám řidičák v peněžence už se těším ažv yzkouším, jestli funguje ![]()
Udělej to, co je pro tebe lepší, jestli se cítíš líp s mladým instruktorem, tak jdi k němu, je to rozhodně lepší, ikdyž budeš čekat 2týdny než se stresovat s nějakým starým dědkem, navíc už teď víš, že budeš dělat chyby a on na tebe bude hnusnej. Takže jestli nejsi splachovací, tak radím počkat na mladýho instruktora, neni nic horšího na silnici než autoškola s vystresujícím řidičem.
Michaelakkk píše:
Tvoje pocity chápu, zkus toho mladého.. hele moje předposlední jízda byla podle instruktorky horror poslední byl jen thrilera zkoušky jsem udělala hned napoprvé bez jakékoliv chyby a připomínky
ode dneška mám řidičák v peněžence už se těším ažv yzkouším, jestli funguje
Tak to máš ještě 20 jíz před sebou,hmm,tao bych nechtěla absolvovat ve stresu.zkus mladýho,domluv se s ním,kdyby během těch 14 dnů vypadl,což se může klidně stát,ať ti zavolá a pak si s nim domluv jízdy.Jinak se nebudeš na jízdy ani těšit a nic se nenaučíš
Anonymní píše:
Ahoj, mám problém s autoškolou respektive s tím , že jsem asi nějakej antitalent na řízení. Mam odježděných asi 10 jízd a pořád je to nic moc. A další problém je instruktor. Jezdila jsem s jedním pořád dokola ze začátku byl fajn ale postupně se z něj stal protivnej dědek kdykoli se pohne už mám strach, že zas dělám něco špatně a prostě jízda s ním je utrpení vůbec nepochválí jenom kritizuje. Jo na jednu stranu to chápu, když dělám pořád chyby. No ale pak jsem vyzkoušela jinýho instruktora mladýho kluka a ta jízda byla úplně super neměla jsem takovej strach a prostě uměl dodat takovou jistotu nebylo to bez chyb to je jasný ale prostě to bylo jiný. Všechno mě taky prvně vysvětlil. Když jsem měla mít další jízdu s tím starým instruktorem, říkala jsem si že to bude v pohodě , když mě to tak šlo minule. Jenže mě zas tak dokázal vystresovat, že sem se málem rozbrečela. Pak se mě nakonec zeptal jak se mě jelo s tím druhým, tak sem se ho zeptala jestli to chce jako fakt vědět a on že jo tak jsem mu řekla že líp no a to sem asi pěkně po***la, protože mě řekl ať si s ním teda jezdím ( řekl to docela naštvaně), když mě to jde líp a že jeho to taky netěší. Jenže je tu problém v to m, že ten mladej jezdí jenom jeden den v týdnu a všichni se hlasí k němu takže s takovou bych tu autoškolu dělala 100let. Teď ve středu mám za se jízdu s tím starým a mám strach jak bude reagovat:( jestli mě nebude schválně topit a tak:( mám tu jízdu zrušit a jím až k tomu mladýmu což bude až za skoro 2 týdny? Nebo to risknout? Já fakt nevím
A,že ses málem rozbrečela z toho si nic nedělej,já řvala každou chvíli
Ahoj, taky jsem měla jednoho instruktora, který mě nesedl. Snažila jsem se s ním nejezdit. Já se s ním hádala i o předpisech, on už je neuměl. Já bych zkusila jezdit s tím mladým, nebudeš nervozní, budeš víc dávat pozor na jízdu a celkově se toho v klidu naučíš víc.
Fuuuj to jsm se lekla, jakobych to psala já
protože jsem na tom velice stejně…
No nebudu se rozepisovat, ale na chlup, starý instukrot, jízdy 5krát po 2 hodinách a nyní 3krát po 2 mladý a je to sto a jedna…Nedá se to srovnat.
Můžu se zeptat kolik máš hodin jízdy- naše autoškola jenom 24 hodin - teda školních a 4 trenažer, přijde mi to málo
.
Právě jsem dojezdila
takže jsem toho nabytá, jezdím hlavně večer po tmě, kvůli času. Dělám přesně co ty, dokonce jsem jednu jízdu odřekla. Já raději budu jezdit v klidu a hlavně se něco naučit a mít řidičák o něco pozděj, než se stresovat a prd se naučit.Neříkám, že je špatný, ale prostě mě moc nevyhovuje. člověk jede a jenom zahučí, kde to jedeš, no to, fuj, a začne tě plácat po ruce
Tento v klidu, zavolá, že něco a pak v klidu začbne vysvětlovat, proč mě to zdechlo a proč to či ono.
Nejmenuje se instruktor Krabec? ![]()
hele mela jsem to same…ja ze nejsem zadny po.era, ale ja byla vystresovana, furt jsem si rikala ze je to asi moje chyba (i kdz jsem predtym jezdila bez R.)
ale pak uz jsem bouchla, a rekla takhle ne ![]()
vzala jsem si instruktorku (na ridicak jsem hodne spechala, vzhledem k tomu ze prcek se mel narodit kazdou chvili) a dokoncila jsem v pohode ![]()
Hele zkus se zeptat v autoskole, majitel te prelozi k jinymu instruktorovi, ver mi ![]()
autoskolu mame kousek od baraku a instruktor mi od ty doby nepozdravil, radej kouka na druhou stranu kdyz jedu a mavam na nej ![]()
v naší autoškole máme 6 instruktorů a každý pátek je teorie, kde si samy vbíráme ke komu půjdem.
Většinou už všichni malé určité vyhlédnuté, co ano a co ne.
Někdy se stane, že někdo má plný rozvrh a některý nic, nikdo ho nechce a to o něčem svědčí
Tak jízd máme 14 po dvou hodinách…no a taky už me rozbrečel ale minule jsem to akorát ustála.Celou jízdu jsem si říkaůa, že je to debil. Já se ho bojím nacokoliv zeptat, protže jednou jsem to zkusila a řekl mě že mě na to odpovídat nebude. Zbývají me už jen 4 jízdy což mě fakt děsí. Asi si ten zbytek odjezím s tím mladým ikdyž se mě to tím prodlouží ale na to starýho už fakt nemám nervy. Jinak autoškolu dělám v Brně. A sem hrozně ráda , že v to mnejsem sama
Tak jízd máme 14 po dvou hodinách…no a taky už me rozbrečel ale minule jsem to akorát ustála.Celou jízdu jsem si říkaůa, že je to debil. Já se ho bojím nacokoliv zeptat, protže jednou jsem to zkusila a řekl mě že mě na to odpovídat nebude. Zbývají me už jen 4 jízdy což mě fakt děsí. Asi si ten zbytek odjezím s tím mladým ikdyž se mě to tím prodlouží ale na to starýho už fakt nemám nervy. Jinak autoškolu dělám v Brně. A sem hrozně ráda , že v to mnejsem sama
Anonymní píše:
no jak ti instruktor může říct,že ti nebude odpovídat?! co to je? už s nim do auta nesedej.Ajestli ho dostaneš ke zkouškám,tak je neuděláš,budeš vystreslá
To jak jsem se ho na něco ptala bylo asi 4 jízdu a nešli mě rozjezdy, tak jsem se ho zeptala jestli mě teda jěště jednou může říct co a jak a řekl, že mě na to prostě odpovídat nebude. Jinak na trenažéru jsem vůbec nebyla. Jezdila jsem asi 20 min po parkovišti a pak normálně do provozu.
Anonymní píše:
To jak jsem se ho na něco ptala bylo asi 4 jízdu a nešli mě rozjezdy, tak jsem se ho zeptala jestli mě teda jěště jednou může říct co a jak a řekl, že mě na to prostě odpovídat nebude. Jinak na trenažéru jsem vůbec nebyla. Jezdila jsem asi 20 min po parkovišti a pak normálně do provozu.
Astěžoval si na něj ještě někdo? Nenech si to od něj zkazit a fakt už k němu nechoď.
Ahoj, mám problém s autoškolou respektive s tím , že jsem asi nějakej antitalent na řízení. Mam odježděných asi 10 jízd a pořád je to nic moc. A další problém je instruktor. Jezdila jsem s jedním pořád dokola ze začátku byl fajn ale postupně se z něj stal protivnej dědek kdykoli se pohne už mám strach, že zas dělám něco špatně a prostě jízda s ním je utrpení vůbec nepochválí jenom kritizuje. Jo na jednu stranu to chápu, když dělám pořád chyby. No ale pak jsem vyzkoušela jinýho instruktora mladýho kluka a ta jízda byla úplně super neměla jsem takovej strach a prostě uměl dodat takovou jistotu nebylo to bez chyb to je jasný ale prostě to bylo jiný. Všechno mě taky prvně vysvětlil. Když jsem měla mít další jízdu s tím starým instruktorem, říkala jsem si že to bude v pohodě , když mě to tak šlo minule. Jenže mě zas tak dokázal vystresovat, že sem se málem rozbrečela. Pak se mě nakonec zeptal jak se mě jelo s tím druhým, tak sem se ho zeptala jestli to chce jako fakt vědět a on že jo tak jsem mu řekla že líp no a to sem asi pěkně po***la, protože mě řekl ať si s ním teda jezdím ( řekl to docela naštvaně), když mě to jde líp a že jeho to taky netěší. Jenže je tu problém v to m, že ten mladej jezdí jenom jeden den v týdnu a všichni se hlasí k němu takže s takovou bych tu autoškolu dělala 100let. Teď ve středu mám za se jízdu s tím starým a mám strach jak bude reagovat:( jestli mě nebude schválně topit a tak:( mám tu jízdu zrušit a jím až k tomu mladýmu což bude až za skoro 2 týdny? Nebo to risknout? Já fakt nevím