Autoškola – starý nebo mladý instruktor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.11.10 20:51

dělám to jěště s jednou holkou a občas si napíšem a radši s ním už vůbec nejezdí po pár zkušenostech

• Citovat
  • Upravit
1307
8.11.10 20:52
Anonymní píše:
dělám to jěště s jednou holkou a občas si napíšem a radši s ním už vůbec nejezdí po pár zkušenostech

tak vidíš.držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
9.11.10 12:30

Pokud na ŘP nespěcháš choď k mladýmu. A jak tu píšete o počtu jízd tak mi to nedá jelikož jsem instruktorka v autoškole. Takže ze zákona je povinnost odjezdit 28 vyučovacíh hodin tj. 14 krát po 1,30 hod. ( více než 1.30h denně žák nesmí jezdit ) u sk. B. Jízdy sou rozděleny do 3 etap. I. etapa je 7 vyučovacíh hodin kdy se začíná na cvičišti nebo trenažéru ( ten ale není povinný ) dále pak mírný provoz. II. a III. etapa jsou v podstatě stejné, normální provoz a 12 a 9 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.11.10 12:38

já si myslím, že někdy už toho má dost i ten instruktor a neumí to zpracovat :nevim:
Nevím čí je to chyby, třeba i moje mám to vědět, ale například já jsem jednou jezdila neuvázaná celou dobu, nevšimla jsem si toho ani on :nevim:
Jak jsem psala neni špatný, ale docela mě štve to, že když jsem přešla k tomu mladému, tak mi říkal… toto znáte, víte, a znala a věděla jsem prd, protože terpve on mě to učil.. například rozjezd na ruční brzdu a nebo co kde v autě svítí - napříklay ty brzdy, to jsem nevěděla proč to svítí.
Ale pak jsem mluvila s mojí kamarádkou ta u něho jezdí a prostě všechno s ní probral, i do uliček zajel , což já jezdím jenom po hlavní ulici a rozjezd, a takové jsem vůbec neuměla.
Asi si musí sednout oba dva navzájem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.11.10 12:46

Tak jestli přestupuješ a jinej říká, tohle znáš a to taky…tak pokud to neznám, tak mám snad pusu ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
9.11.10 12:53

Já teda koukám jako zjara na Vaše zkušenosti s instuktory … 8-o U nás se střídali, já jezdila asi se 3, a všichni nesmírně příjemní. (Policajt při zkouškách byl teda na ránu, ale s tím se nedá nic dělat). Autoškola je přece placená služba, Vy jste klienti, tak jak to, že jsou na Vás intruktoři nepříjemní a málem Vás rozbrečí?? Oni tam jsou od toho, aby vás naučili řídit - že nemají trpělivost a neumí se chovat ke klientovi bych brala jako důvod ke stížnosti majiteli té autoškoly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.11.10 13:12

Tak já si nestěžuji :-D ani jsem nebrečela, jenom píšu zkušenosti, asi bych nemělnila, protože vím, že jsou i takový co tě vyloženou seřvou.
Jo, jo, pusu mám, ale když ti někdo řekne, to už určitě znáte, to máte vědět a vy to vidíte poprvé, je to docela blbí pocit… Samozřejmě se člověk zeptá, ale jde o to, že určité věci mám znát od začátku - i manžel se například divil, že v půlce jízd mi terpve ukazuje, kde je jaké světýlko :-D , stěrače jak se zapínají, že to všechno má být na začátku
Nepřestupuju - máme v autoškole 5 instruktorů a vybíráme si, ke kterému půjdem, a to každý týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
7.11.13 08:25

Ahoj ja mám staršího pana někdy je ok někdy nadává…příští týden dělám zkouzku z jízd a vůbec si to nedokážu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová