Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
dělám to jěště s jednou holkou a občas si napíšem a radši s ním už vůbec nejezdí po pár zkušenostech
tak vidíš.držím palce
Pokud na ŘP nespěcháš choď k mladýmu. A jak tu píšete o počtu jízd tak mi to nedá jelikož jsem instruktorka v autoškole. Takže ze zákona je povinnost odjezdit 28 vyučovacíh hodin tj. 14 krát po 1,30 hod. ( více než 1.30h denně žák nesmí jezdit ) u sk. B. Jízdy sou rozděleny do 3 etap. I. etapa je 7 vyučovacíh hodin kdy se začíná na cvičišti nebo trenažéru ( ten ale není povinný ) dále pak mírný provoz. II. a III. etapa jsou v podstatě stejné, normální provoz a 12 a 9 hodin.
já si myslím, že někdy už toho má dost i ten instruktor a neumí to zpracovat ![]()
Nevím čí je to chyby, třeba i moje mám to vědět, ale například já jsem jednou jezdila neuvázaná celou dobu, nevšimla jsem si toho ani on ![]()
Jak jsem psala neni špatný, ale docela mě štve to, že když jsem přešla k tomu mladému, tak mi říkal… toto znáte, víte, a znala a věděla jsem prd, protože terpve on mě to učil.. například rozjezd na ruční brzdu a nebo co kde v autě svítí - napříklay ty brzdy, to jsem nevěděla proč to svítí.
Ale pak jsem mluvila s mojí kamarádkou ta u něho jezdí a prostě všechno s ní probral, i do uliček zajel , což já jezdím jenom po hlavní ulici a rozjezd, a takové jsem vůbec neuměla.
Asi si musí sednout oba dva navzájem…
Tak jestli přestupuješ a jinej říká, tohle znáš a to taky…tak pokud to neznám, tak mám snad pusu ne? ![]()
Já teda koukám jako zjara na Vaše zkušenosti s instuktory …
U nás se střídali, já jezdila asi se 3, a všichni nesmírně příjemní. (Policajt při zkouškách byl teda na ránu, ale s tím se nedá nic dělat). Autoškola je přece placená služba, Vy jste klienti, tak jak to, že jsou na Vás intruktoři nepříjemní a málem Vás rozbrečí?? Oni tam jsou od toho, aby vás naučili řídit - že nemají trpělivost a neumí se chovat ke klientovi bych brala jako důvod ke stížnosti majiteli té autoškoly!
Tak já si nestěžuji
ani jsem nebrečela, jenom píšu zkušenosti, asi bych nemělnila, protože vím, že jsou i takový co tě vyloženou seřvou.
Jo, jo, pusu mám, ale když ti někdo řekne, to už určitě znáte, to máte vědět a vy to vidíte poprvé, je to docela blbí pocit… Samozřejmě se člověk zeptá, ale jde o to, že určité věci mám znát od začátku - i manžel se například divil, že v půlce jízd mi terpve ukazuje, kde je jaké světýlko
, stěrače jak se zapínají, že to všechno má být na začátku
Nepřestupuju - máme v autoškole 5 instruktorů a vybíráme si, ke kterému půjdem, a to každý týden
Ahoj ja mám staršího pana někdy je ok někdy nadává…příští týden dělám zkouzku z jízd a vůbec si to nedokážu představit.
dělám to jěště s jednou holkou a občas si napíšem a radši s ním už vůbec nejezdí po pár zkušenostech