Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to máš jazyk jako svůj hlavní klenot
Dírka v pupíku se určitě ještě bude hodit. Taky mám (po porodu jsem s ní trochu zápasila, ale kroužek je zpátky) a ještě septum. Lákají mě malinké pecičky na obě strany nosu a po druhém miminku bych ráda něco do bradavek.
Hmm, já si myslela, že ten kroužek bude na prd
Tak zůstanu u jednoho v jazyku a pupíku…líbilo by se mi i obočí, ale…to už by ze mě asi byla matka samoživitelka ![]()
carol bradavky - auau… to bylo uplne prvni co jsem mela, ale telo to nejak neprijalo a samo je vyloucilo ven. silene to bolelo
takze jsem se na to uz pak vykaslala.
@janiii píše:
ja bych klidne sla i do ctvrtyho, kdyby se mi tam vesel…
Janiii, jsem si vzpomněla, že kdybys fakt chtěla ještě další, tak se vlastně píchá jazyk i po stranách (v Tvém případě asi vlevo a vpravo od té prostřední). V reálu jsem to viděla jen na jedné holce, ale na netu je hodně obrázků „venom piercing“. To bys jich měla pět a na pár let zase vystaráno
.
@Carol_L jojo, to vim ze se dava i do stran
ale to uz se mi nelibi, to mi prijde fakt uz moc
no, nebudu uz vymejslet bejkarny. myslim ze uz takhle je to az az ![]()
ted bych spis dala vsechno za to, aby mi zarostla aspon ta dirka po labretu
![]()
Ahoj nevíte někdo jak dlouho se po piercingu v jazyku nesmíte líbat a mít orální sex? a taky jestli to při tom nevadí.. ![]()
Můžeš hned, jak ti to nebude nepříjemné, ale pro lepší hojení, bys měla jazyk nechat v klidu a neblbnout ![]()
@Terezska23 aha děkuju
ja právěže slyšela že se to nějak 2 měsíce nemůže kvůli infekci
Není za co, ale doporučuje se tak měsíc vůbec šperk neměnit. Hlavně by sis ho pak ani zpátky nevrátila, protože ze začátku se dírka hned stahuje. ![]()
Doporučuje se týden jazyk nenamahat -líbání a s tím orálním sexem bych taky chvíli počkala, přece jenom se tam může dostat nějaká infekce.
Líbala jsem se hned ten večer, co mi to píchli, protože můj drahý to chtěl strašně vyzkoušet. Orální sex nevím, ten extra často neprovozuju, takže to už si nepamatuju. Jinak samozřejmě infekce je možná, ale asi bych to nějak nehrotila a rozhodně ne 2 měsíce