Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michaelakkk píše:lleennttiillkkaa píše:Muela jsem před přípravou vyndat… Potom jsem v šestinedělí jednou denně protahovala dirku naušnicí aby nezarostla a měsíci jsem si ji tam zase nadala
Míšo tak mě napadlo.....co porod?
Dík a ještě jedna intim otázka co na to říká gyndr? ![]()
rohlice píše:Michaelakkk píše:rohlice píše:ty se tam dole utíráš tak vášnivě??Michaelakkk píše:jasný já spíš myslela,jako,že se ti třeba zatrhne za tu náušnici očko na ručníku nebo tak a zatáhneš,tak že to musí pekelně boletrohlice píše:nedává se tam klasická náušnice na zavírání, která se vám může otevřít, dávají se tam malinkaté čink(něco jako do jazyku či obočí) z chirurgické ocely a to se nezatrhne, teda aspon mě se to nikdy nestalo
jako jen si představím to „tam“ mít a utírám se ručníkem a blbě nějak „trhnu“auauauauauauauau
![]()
to fakt nee
jen mě to tak napadlo,kdysi si kámoška takhle totiž trhla s piercingem v pupíku tak mě tak napadlo,že dole to musí bejt daleko horší
V pupíku je to o něčem jiném, tam jsem měla taky, ale přestalo se mi to líbit, jelikož to měly všechny pipiny od nás ze tříd…
lleennttiillkkaa píše:Michaelakkk píše:Dík a ještě jedna intim otázka co na to říká gyndr?lleennttiillkkaa píše:Muela jsem před přípravou vyndat… Potom jsem v šestinedělí jednou denně protahovala dirku naušnicí aby nezarostla a měsíci jsem si ji tam zase nadala
Míšo tak mě napadlo.....co porod?
hele divila by ses, ale líbí s emu to, je to starší pán mudr. ČECH a u žen se mu t líbí, má to prý pár jeho pacientek
není to tak neobvyklý u mladých holek ![]()
Mamina87 píše:
jen to čtu a dole mě bolí![]()
au..hrozná představa
ale ten výledek ![]()
Michaelakkk píše:Mamina87 píše:ale ten výledek
au..hrozná představa
já bych se asi i styděla před tatérem
![]()
Mamina87 píše:Michaelakkk píše:já bych se asi i styděla před tatéremMamina87 píše:ale ten výledek
au..hrozná představa
![]()
jo tak to já taky,už vidím jak se mu tam špulim…bych musela asi zajít za gynekologem aby mi jí tam píchnul ![]()
Mamina87 píše:Michaelakkk píše:já bych se asi i styděla před tatéremMamina87 píše:ale ten výledek
au..hrozná představa
![]()
tatérka ![]()
Ahoj mam pierc v jazyku něco málo přes týden a mám na jazyku bílej povlak. Je něco špatně? ![]()
dnes sem nelenila a zkoukla si nějaká videa na youtube s propichováním jazyka…beru vše zpět a už nechci
ten pohled mi stačil..taková hrdinka nejsem.. ![]()
Ahoj, já ho mám už třetím rokem a nemůžu si stěžovat a sexuální partneři, kteří to okusí, tak si jej nemůžou vynachválit. Je tu super věc, tak se toho neboj a jdi do toho.;)
Anonymní píše:
dnes sem nelenila a zkoukla si nějaká videa na youtube s propichováním jazyka…beru vše zpět a už nechciten pohled mi stačil..taková hrdinka nejsem..
Jeee…neboj se, nic to není! Vážně, slibuju, přísahám.;) Je to vteřinka a žádná bolest. Ten vpich vůbec necítíš.
holky prosím jak si mam koupit dlouho tu cinecku na pichnuti? ja se v tech velikostech prd vyznam a nechci si to kupovat u píchače protože to je 300,–kč rozdil
velikosti zde: http://www.piercingmania.cz/…elikosti-ci5 díky