Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda já se změnám nebráním a takový piercing v nose a obočí mi nevadí, ale že bych musela mít na těla celý železářství, to fakt ne. ![]()
dzarunka píše:
já se omlouvám ale tak mě tak napadlo jaký to musí být když má někdo piercing „dole“![]()
no to asi tuplem pak bolí,ne???
i když prý u holek to zvyšuje požitek ze sexu tak nevím..a chlapovi to musí vadit ne??já nevím ![]()
jako jen si představím to „tam“ mít a utírám se ručníkem a blbě nějak „trhnu“
auauauauauauauau ![]()
Terrad píše:
Teda já se změnám nebráním a takový piercing v nose a obočí mi nevadí, ale že bych musela mít na těla celý železářství, to fakt ne.
přesně,ale v nose si to zase neumím představit,když má pak člověk rýmu
a musí to v tom nose i překážet
ale v obočí se mi to líbí
já když byla na tetování tak tam zrovna přišel kluk a ptal setam jestli by mu bylo možný udělat piercing do šourku, ![]()
já si to nedokážu v tom nose představit.....to je jak věšák na sople ne…v obočí se mi to líbí mooooc
rohlice píše:Terrad píše:přesně,ale v nose si to zase neumím představit,když má pak člověk rýmu
Teda já se změnám nebráním a takový piercing v nose a obočí mi nevadí, ale že bych musela mít na těla celý železářství, to fakt ne.a musí to v tom nose i překážet
jéééé jsme se pěkně shodly ![]()
dzarunka píše:rohlice píše:jéééé jsme se pěkně shodlyTerrad píše:přesně,ale v nose si to zase neumím představit,když má pak člověk rýmu
Teda já se změnám nebráním a takový piercing v nose a obočí mi nevadí, ale že bych musela mít na těla celý železářství, to fakt ne.a musí to v tom nose i překážet
Já měla kamarádku a ta byla propíchaná fakt všude, ale nesměla to nosit na praxi. Takže se vždycky odstrojila a z těch dírek co už byly vytahnější pomalu vytejkaly sliny. To mě odradilo. Jinak vrchol hnusu mi přijdou ty vytahávací naušnice do uší. Když jsem to u pár holek a kluků viděla, chtělo se mi blejt. ![]()
dzarunka píše:
já se omlouvám ale tak mě tak napadlo jaký to musí být když má někdo piercing „dole“![]()
Anonymní píše:
já když byla na tetování tak tam zrovna přišel kluk a ptal setam jestli by mu bylo možný udělat piercing do šourku,
tak to jsou teda experti
to jako „nepochopuju“k čemu tohle?jako ukazovat to nebude předpokládám,příjemný to asi taky moc nebude jak pro něj tak pro partnerku
to už je jako extrém
Terrad píše:
Já měla kamarádku a ta byla propíchaná fakt všude, ale nesměla to nosit na praxi. Takže se vždycky odstrojila a z těch dírek co už byly vytahnější pomalu vytejkaly sliny. To mě odradilo. Jinak vrchol hnusu mi přijdou ty vytahávací naušnice do uší. Když jsem to u pár holek a kluků viděla, chtělo se mi blejt.
jo takový ty velký kola co maj v"dírkách" teda spíš v dírách
no to mi taky připadá dost nechutný ![]()
mně se líbí ty tunely ale néé každému sluší a je to hnus vidět bez naušnice jen tu ďouru
Anonymní píše:
má tu nějaká piercing v jazyku??mě by zajmala taková intimní věc..když je ten piercing v jazyku,vadí to partnerovi při orálním sexu???snad mě nebudete mít za nákýcho úchyla
piercing v jazyku moc chci a tak mě zajímá i tohle
děkuji
Ahoj,já piercing v jazyku mám,propichování mě vůbec nebolelo,pak to nateklo,ale mohla sem normálně jíst,chce to jen překonat a šišlala jsem jen pár dní-chce to pořád mluvit a pít studené,aby jazyk rychle splaskl.a je to s tím bomba.Když si piercing vyndám,tak mám pocit,jako by mi něco chybělo…A potom šišlám,když ho nemám ![]()
rohlice píše:Anonymní píše:
já když byla na tetování tak tam zrovna přišel kluk a ptal setam jestli by mu bylo možný udělat piercing do šourku,![]()
tak to jsou teda experti
to jako „nepochopuju“k čemu tohle?jako ukazovat to nebude předpokládám,příjemný to asi taky moc nebude jak pro něj tak pro partnerku
to už je jako extrém
jako kdyby to měl můj přítel,nevim nevim
asi by se mi to dvakrát nelíbilo