Piercing v jazyku při orálním sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14535
8.11.10 21:44

Teda já se změnám nebráním a takový piercing v nose a obočí mi nevadí, ale že bych musela mít na těla celý železářství, to fakt ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.10 21:44
dzarunka píše:
já se omlouvám ale tak mě tak napadlo jaký to musí být když má někdo piercing „dole“ :mrgreen: :mrgreen:

no to asi tuplem pak bolí,ne??? 8-o i když prý u holek to zvyšuje požitek ze sexu tak nevím..a chlapovi to musí vadit ne??já nevím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5436
8.11.10 21:45

jako jen si představím to „tam“ mít a utírám se ručníkem a blbě nějak „trhnu“ 8-o auauauauauauauau 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.11.10 21:47
Terrad píše:
Teda já se změnám nebráním a takový piercing v nose a obočí mi nevadí, ale že bych musela mít na těla celý železářství, to fakt ne. :mrgreen:

přesně,ale v nose si to zase neumím představit,když má pak člověk rýmu :nevim: a musí to v tom nose i překážet :nevim: ale v obočí se mi to líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.10 21:48

já když byla na tetování tak tam zrovna přišel kluk a ptal setam jestli by mu bylo možný udělat piercing do šourku, 8-o

• Citovat
  • Upravit
15054

já si to nedokážu v tom nose představit.....to je jak věšák na sople ne…v obočí se mi to líbí mooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
rohlice píše:
Terrad píše:
Teda já se změnám nebráním a takový piercing v nose a obočí mi nevadí, ale že bych musela mít na těla celý železářství, to fakt ne. :mrgreen:
přesně,ale v nose si to zase neumím představit,když má pak člověk rýmu :nevim: a musí to v tom nose i překážet :nevim: ale v obočí se mi to líbí

jéééé jsme se pěkně shodly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.11.10 21:50
dzarunka píše:
rohlice píše:
Terrad píše:
přesně,ale v nose si to zase neumím představit,když má pak člověk rýmu :nevim: a musí to v tom nose i překážet :nevim: ale v obočí se mi to líbí
jéééé jsme se pěkně shodly :palec:
:pankac: to teda jooo :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.11.10 21:51

Já měla kamarádku a ta byla propíchaná fakt všude, ale nesměla to nosit na praxi. Takže se vždycky odstrojila a z těch dírek co už byly vytahnější pomalu vytejkaly sliny. To mě odradilo. Jinak vrchol hnusu mi přijdou ty vytahávací naušnice do uší. Když jsem to u pár holek a kluků viděla, chtělo se mi blejt. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
8.11.10 21:51
dzarunka píše:
já se omlouvám ale tak mě tak napadlo jaký to musí být když má někdo piercing „dole“ :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :mrgreen: tak tohle fakt nevim :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.11.10 21:52
Anonymní píše:
já když byla na tetování tak tam zrovna přišel kluk a ptal setam jestli by mu bylo možný udělat piercing do šourku, 8-o

8-o 8-o tak to jsou teda experti 8-o to jako „nepochopuju“k čemu tohle?jako ukazovat to nebude předpokládám,příjemný to asi taky moc nebude jak pro něj tak pro partnerku :nevim: to už je jako extrém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.11.10 21:53
Terrad píše:
Já měla kamarádku a ta byla propíchaná fakt všude, ale nesměla to nosit na praxi. Takže se vždycky odstrojila a z těch dírek co už byly vytahnější pomalu vytejkaly sliny. To mě odradilo. Jinak vrchol hnusu mi přijdou ty vytahávací naušnice do uší. Když jsem to u pár holek a kluků viděla, chtělo se mi blejt. :poblion:

jo takový ty velký kola co maj v"dírkách" teda spíš v dírách :mrgreen: no to mi taky připadá dost nechutný :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
8.11.10 21:54

mně se líbí ty tunely ale néé každému sluší a je to hnus vidět bez naušnice jen tu ďouru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
Anonymní píše:
má tu nějaká piercing v jazyku??mě by zajmala taková intimní věc.. :oops: když je ten piercing v jazyku,vadí to partnerovi při orálním sexu???snad mě nebudete mít za nákýcho úchyla :roll: piercing v jazyku moc chci a tak mě zajímá i tohle :oops: děkuji

Ahoj,já piercing v jazyku mám,propichování mě vůbec nebolelo,pak to nateklo,ale mohla sem normálně jíst,chce to jen překonat a šišlala jsem jen pár dní-chce to pořád mluvit a pít studené,aby jazyk rychle splaskl.a je to s tím bomba.Když si piercing vyndám,tak mám pocit,jako by mi něco chybělo…A potom šišlám,když ho nemám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
rohlice píše:
Anonymní píše:
já když byla na tetování tak tam zrovna přišel kluk a ptal setam jestli by mu bylo možný udělat piercing do šourku, 8-o
8-o 8-o tak to jsou teda experti 8-o to jako „nepochopuju“k čemu tohle?jako ukazovat to nebude předpokládám,příjemný to asi taky moc nebude jak pro něj tak pro partnerku :nevim: to už je jako extrém

jako kdyby to měl můj přítel,nevim nevim :think: asi by se mi to dvakrát nelíbilo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová