Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Murka To také neznám. A není to nějaká původní píseň - originál, který napsala třeba vedoucí kroužku? ![]()
@Keshi to právě nevím a jako správná ženská jsem zvědavá a nedá mi to spát ???? A holka nepovolí a neřekne mi ji, mám si prý počkat na vystoupení ????
@Murka zkusila jsem to zadat do google a pokud si ten slovosled pamatuješ dobře, tak ta básnička buď neexistuje a nebo je tak neznámá, že ji nikdo nenahrál na net. Není možné, že tu básničku spolu složily děti a proto to je tak tajné?
Fakt nevím, nechce mi k tomu nic říct, stáčí řeč jinam. Budu muset vydržet no.
Řekla bych že to složili jako překvápko pro rodiče, tak bych to z ní netahala, ať má radost. ![]()
Tuhle pisnicku zpivala dcera loni na besidce.J
vlocky jako pinpongove micky,to je nas nejvetsi sen…uz vidim jak strachem oci pouli,az to z kopce bleskem rozjedem…vic nenapovim ![]()
@mikinka18 Fakt? Tak super, aspoň vím, že TO existuje
Asi je to písnička tajná, když ji nezná ani google
Já se tý soboty nedočkám ![]()
@Murka Je chytlavá,já si jí v duchu zpívala ještě dlouho po besídce. pak dej vědět,jak se povedlo dcerce vystoupení ![]()
Tak to bylo super (y) Měli asi deset písniček, ta o vločkách jako pingpongové míčky byla nej. Na to, že tahle parta spolu zpívá teprve chvíli, tak jim to šlo báječně a všichni to zvládli na jedničku. Jen škoda horší organizace, málo místa, mnoho lidí, neukázněných lidí. Zvonění mobilů, křičící děti, hlasité rozhovory…