Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Báječný téma, taky je miluju. Mě se teda nejvíc líbil ten poslední díl.
" … já jsem nervozní, hemeroid je v klidu…"
" …nejtěžší je vypořádat majetek…"
" ráno je mi líp, ráno je mi líp, ráno je mi líp. No jo, ale k večeru zase hůř."
" co máš v těch spoluzavazadlech?" " nevim, nestačil jsem se podívat."
Prostě klasika.
Snad proto že jsi ze zámku,
snad pro ten šampón z heřmánku
dřív nežli budeš vdaná,
chtěl bych ti
pro pivo skočit k beránku
píšťalko ufoukaná…
Zábava se tu nekoná
noc je jak černá Madona
jen když se půlnoc přiblíží
princezna smutná, za mříží čeká, že někdy zazvoní
spanilý rytíř na koni
netrváte-li na tom koni
chtěl bych být ten co občas zvoní
Ja som si povedala, že keď sa to meno dokázala naučiť ten herec, tak sa to naučím aj ja… tak je to :
le-po-do-te-ma-če-se-la-čo-ga-le-ok-ra-ni-e-li-pso-na-tri-um-u-po-tri-ma-to-si-fi-o-pa-ra-ome-li-to-ka-te-ke-klu-meno-kičelo-posipo-fato-peres-tria-lektrio-nop
![]()
@Janka xyz píše:
Ja som si povedala, že keď sa to meno dokázala naučiť ten herec, tak sa to naučím aj ja… tak je to :
le-po-do-te-ma-če-se-la-čo-ga-le-ok-ra-ni-e-li-pso-na-tri-um-u-po-tri-ma-to-si-fi-o-pa-ra-ome-li-to-ka-te-ke-klu-meno-kičelo-posipo-fato-peres-tria-lektrio-nop![]()
![]()
@Janka xyz píše:
le-po-do-te-ma-če-se-la-čo-ga-le-ok-ra-ni-e-li-pso-na-tri-um-u-po-tri-ma-to-si-fi-o-pa-ra-ome-li-to-ka-te-ke-klu-meno-kičelo-posipo-fato-peres-tria-lektrio-nop![]()
![]()
správně, to je moje dedecek ![]()
Holky,
už podruhé dávají na Nova Cinema básníky a pokaždý vynechali díl Konec básníků v čechách… nevíte proč???
Díky
Nikdy jsem nechápala popularitu, ještě první díl byl místy vtipný, pak už to bylo o ničem
To je pravda
ale já to nesleduji, když to v tv běží, přepínám
Já jsem taky mimo otázku, ale on je pak ještě jeden díl?? Můžeš mi prosím drobet nastínit děj?
@Habibi4 Tak pak nechápu, proč sem píšeš… nechci být nezdvořilá, ale tohle bylo fakt zbytečný…
@Hanulínek No tam přece pozná Brodskou… a co se mi vybavuje je, jek potká Píšťalku s kočárkem v tramvaji…
Myslíte ten díl s Terezou Brodskou? Taky nad tím dumám. Ten šel snad jen jednou. ![]()
@neschopná mamka Přesně ten, koukala jsem na youtovbe na nějaký kousky a taky se nějak nechytám. Viděla jsem to, ale podrobnosti si nevybavuju… Ale už podruhý to vynechali.