vyklízíme nějaké krámy a byly tu nějaké krabice a dcera v jedné v nestřežený moment našla do zástrčky biolit, ta krabička co se dává do zástrčky, byla v ní nápn - ty polštářky, nevím, jak je to staré, jak dlouho, ani jsem nevěděla, že to tam je, byla to obyč krabice s papíry a pohledy..asi to tam hodil manžel, to by na něj odpovídalo nicméně, jsme to našla vedle krabice, takže to dcera vyndala a nevím, zda to neolizovala, jsou jí 26m, většinou strká a olizuj vše, mokré to ale není..
za jak dlouho by se projevila otrava a jak, zvracením? mám docela strach, je to docela hnus tohle
Ahoj,
vyklízíme nějaké krámy a byly tu nějaké krabice a dcera v jedné v nestřežený moment našla do zástrčky biolit, ta krabička co se dává do zástrčky, byla v ní nápn - ty polštářky, nevím, jak je to staré, jak dlouho, ani jsem nevěděla, že to tam je, byla to obyč krabice s papíry a pohledy..asi to tam hodil manžel, to by na něj odpovídalo
nicméně, jsme to našla vedle krabice, takže to dcera vyndala a nevím, zda to neolizovala, jsou jí 26m, většinou strká a olizuj vše, mokré to ale není..
za jak dlouho by se projevila otrava a jak, zvracením? mám docela strach, je to docela hnus tohle