Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Natálka26 píše:
@markytka3A budeš v tom pokračovat.to opravdu nemá smysl
jj, a myslim, ze ti to muze byt u zadele
![]()
Táta mlátí batole, batole mlátí mimino. Hm, asi bych začala návštěvou nemocnice s miminem a velmi vážnou promluvou s chlapem. Očividně neni úplně normální. ![]()
To prece nemohlo byt placnuti, ale silna rana pesti od toho batolete
a i tak se mi to nezda, kdyz se tvori podlitina na brise..Mimochodem, ani 40kg pes se,,nehladi,, takovou silou. A uz vubec se nemlati male batole jeho zadnym dospelym, nikym
…A co je nejhorsi, matka ktera se pta na takove rady na emiminu a nejvetsi starost je, jak u lekare lhat
![]()
Znam tolik pribehu, ze rodic diteti ublizil sam, jen mam strach to zde zminovat. Mmchdm a otci bys rekla co, zakladatelko, proc jedes na pohotovost a dite ma modrinu na brise?2,5 lete uz umi mluvit, jak se to stalo, taky to otci muze vyzvatlat samo a bude s agresivnim chlapem doma samo? Proc malou nevezmes na pohotovost taky, kdyz se o ni tak bojis.
@wildcherry píše:
To prece nemohlo byt placnuti, ale silna rana pesti od toho batoletea i tak se mi to nezda, kdyz se tvori podlitina na brise..Mimochodem, ani 40kg pes se,,nehladi,, takovou silou. A uz vubec se nemlati male batole jeho zadnym dospelym, nikym
…A co je nejhorsi, matka ktera se pta na takove rady na emiminu a nejvetsi starost je, jak u lekare lhat
![]()
Souhlas
Ty jo, tady se to koukám slušně zvrhlo, hned jsme rodinka brutálních tyranů ![]()
Některé tady evidentně mají rezervy ve čtení s porozuměním Nepsala jsem že chci lhát lékaři, ale manželovi; taky jsem nic nepsala o tom, že by manžel mlátil dceru nebo že by někdo týral psa ![]()
Dcera je prostě poslední dobou jak utržená z řetězu, asi tím jak mám na ni méně času kvůli mimi a manžel už na ni občas nemá nervy a říká ji podle mě hodně kruté věci a celkově na ní často vylítne. A na věci okolo syna je obzvlášť citlivý. Proto jsem nechtěla zbytečně zhoršovat situaci.Na pohotovost jsem jela sama s mimi, Dr. jsem samozřejmě řekla pravdu a manželovi jsem řekla, že jsem mimi omylem praštila já. Dr. jsem poprosila, ať do zprávy nepíše explicitně, že to udělala dcera a vyhověla mi. Manžel stejně zprávu nečetl. ![]()
Dopadlo to dobře. Syn je zcela v pořádku. A ještě jsem tady evidentně pobavila velkou část osazenstva ![]()
Nepsala jsi nic o tom, že by mlátil dceru? Tak to si nejspíš nepamatuješ, protože jsi psala, že by ji zmydlil kdyby se to dozvěděl. Občas nemá nervy a říká kruté veci? To ti připadá normální? Mě ne, a to mi nepřijdeš ani ty, protože být matkou dítěte a neřešit jak se k ní chová otec je celkem síla a jako bonus priznas, že je ba věci kolem synáčka citlivej… Myslela jsem, ze dneska už tyhle rozdíly otcové nedělají, evidentně máš doma exemplář pro kteryho je pindik víc než všechno ostatní. ![]()
@Anonymní píše:
Ty jo, tady se to koukám slušně zvrhlo, hned jsme rodinka brutálních tyranů
Některé tady evidentně mají rezervy ve čtení s porozuměním Nepsala jsem že chci lhát lékaři, ale manželovi; taky jsem nic nepsala o tom, že by manžel mlátil dceru nebo že by někdo týral psa
Dcera je prostě poslední dobou jak utržená z řetězu, asi tím jak mám na ni méně času kvůli mimi a manžel už na ni občas nemá nervy a říká ji podle mě hodně kruté věci a celkově na ní často vylítne. A na věci okolo syna je obzvlášť citlivý. Proto jsem nechtěla zbytečně zhoršovat situaci.Na pohotovost jsem jela sama s mimi, Dr. jsem samozřejmě řekla pravdu a manželovi jsem řekla, že jsem mimi omylem praštila já. Dr. jsem poprosila, ať do zprávy nepíše explicitně, že to udělala dcera a vyhověla mi. Manžel stejně zprávu nečetl.
Dopadlo to dobře. Syn je zcela v pořádku. A ještě jsem tady evidentně pobavila velkou část osazenstva
Vy budete povedená rodinka… i když chápu, že někdy psaná slova, vyzní jinak než vyřčená. Víš, co? Syn(6) taky udělal dceři (5m) první její bolístku, oprvadu omylem a manželovi jsem to normálně řekla, a to syn není jeho a hned v jedné větě jsem dodala, že už dostal ode mě vyčiněné. Takže ho jen lehce slovně pokáral a bylo. Nechápu, jak si manželovi vysvětlila, že jsi miminku udělala modřinu?
to by na mě chlap hleděl jak na vola.
@Anonymní píše:
Některé tady evidentně mají rezervy ve čtení s porozuměním Nepsala jsem že chci lhát lékaři, ale manželovi; taky jsem nic nepsala o tom, že by manžel mlátil dceru nebo že by někdo týral psa
Dcera je prostě poslední dobou jak utržená z řetězu, asi tím jak mám na ni méně času kvůli mimi a manžel už na ni občas nemá nervy a říká ji podle mě hodně kruté věci a celkově na ní často vylítne. A na věci okolo syna je obzvlášť citlivý. Proto jsem nechtěla zbytečně zhoršovat situaci.Na pohotovost jsem jela sama s mimi, Dr. jsem samozřejmě řekla pravdu a manželovi jsem řekla, že jsem mimi omylem praštila já. Dr. jsem poprosila, ať do zprávy nepíše explicitně, že to udělala dcera a vyhověla mi. Manžel stejně zprávu nečetl.
Dopadlo to dobře. Syn je zcela v pořádku. A ještě jsem tady evidentně pobavila velkou část osazenstva
Aha… O zadne dite, natoz 2,5r batole by se nemela matka doopravdy bat ze ho otec zbije. A jak jsi psala ze na ni ma pifku, a rika kruty veci, to je jeste v kombinaci s tim mlacenim uplne v poradku vid? Hlavne ze ma manzel chlapecka.. Jestli ho takhle prosazuje a na dceru je hnusnej uz ted, tak opravdu chudak holcicka. To neni vyjimka - malinka holcicka, narodi se syn, otec zatmeni mozku, je na ni hnusnej, protezuje kluka.. A po 20 letech uz je holcicka velka a nikdo nechape proc si tak hodna, hezka, super holka hleda samy dementy ktery jsou na ni hnusny a ublizujou ji, nebo proc ji tak strasne pritahujou o 25 let starsi muzi. A nikdo nepsal, ze tyrate psa, ale ze holcicka udelala neco v cem ji podporujete u psa, a jeste za to dostala. A nejen z tohohle duvodu se deti uci ze i hodne velky zviratka, se hladi stejnou intenzitou jako lidi.
@Anonymní píše:
Tak hlavne, ze vse dobre dopadlo a uz se jenom smejes
.A to ti muz sezral, ze si omylem uhodila dite do bricha
? A od tebe mu to nevadi, od male ano? Boze, vy jste povedena rodina.Uz jen to, ze sama se neumis rozhodnout, jestli dite vzit do nemocnice.No hodne stesti, s takovym pristupem ho bude treba. ![]()
No me tedy vice alarmujici nez ze prastilo batole mimino( i kdyz asi to musela byt rana kdyz se tam dela modrina) fakt, ze zakladatrlka nechce muži rict ze ma na dite pifku a zmydlil by ji 2,5 lete batole!!! I kdyby to nebylo jeho dite tak opravdu nechapu.