Batole se mi nedívá do očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
10.11.16 08:50

@Ivka87 rozumi kdy z reknu mlicko, cokolada:) a ze jdem prebalovat, takze jen to, co se ji hodi! Zadne paci paci nebo papa nedela. Ale zas chodi od 8m a je pohybove hodne sikovna, leze na prolezacky pro velke deti, umi delat kotoul, chodit po schodech (normalne jako dospela, jen se drzi zabradli), umi si svliknout kalhoty, jakz takz se ucesat… do vody ji dostanu jen nasilim :lol: diky zamzkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
10.11.16 08:53
driv se divala, vse bylo v pohode a pak najednou jakoby se vratila zpatky:(
@Kacenka20 píše:
@Xien
To dívání do očí - někdy dřív se do očí dívala nebo ani nezačala?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
10.11.16 08:56

Vsem krom tech co se zas uplne zbytecne spickuji:) dekuji za prinosne reakce. Pokud bych chtela sehnat fakt super odbornika na ten autismus, kam se mam prosim obratit? To neva, ze se bude treba dlouho cekat. A je jedno ve kterem meste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.11.16 08:57
@Xien píše:
Dcera 20m se mi temer vubec nediva do oci a nekomunikuje. Nekdy mi prijde, ze se ani nediva na predmet, ktery si bere do ruky. Jen tak cely den beha kolem me, neda se s ni nijak hrat, jen obcas se treba honit. Absolutne neprijde na zavolani ani se nediva, kdyz ji chci neco ukazat, vubec nemluvi. Kdyz vydam nejaky zajimavy zvuk, tak se na me obcas podiva. Jinak je tuliva, mazliva, hodna, mame hezky vztah, je na me dost fixovana. Mate to nekdo podobe? Driv mi prisla takova vic vesela a komunikativni, i se snazila rikat nejaka slova, trosku me to trapi.

Bohuzel tohle je syn.. a ne neni brzo 20 medicu uz je Pas znacny.. zhorsuje se to vekem ale tohle je opravdu porucha autistickeho spektra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.11.16 08:58

@Xien staci se mrknout na internbet kdo diagnostikuje Pas a nebo zacit obvolavat psychology.. dobra je apla ale cekacka silena. :zed: odkud jste, pokusim vam nekoho sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
10.11.16 09:03

@Malike napsala jsem vam sz, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
10.11.16 09:28

První syn byl podobný. Zvatlal jak o život a pak najednou nic. První pokusy o slova a zájem o ukazování az ve 3. Pohybově byl také šikovný a hodně ubehany.do oči se mi vyloženě nekoukal ale nepřišlo mi to divné pořád běhal a neudržel pozornost. Ale ne pozorovala sem změnu v chování. Byl pořád Smíšek. U něj šlo nejspíš o priduseni při porodu a z toho vznikl opožděný vývoj řeči. Jinak je hold živé dite a s udržením pozornosti bojujeme dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
10.11.16 09:31

Jj objednací doba do Aply je něco přes rok. Vyšetření se platí něco přes 4000. Já jsem se dostala, s velkým štěstím ke Krejčířové do Prahy do Krče. A vzala nás hned (asi za 4 měsíce). Malý bylo 18. měsíců. Stanovila, že odpovídá vývojově ročnímu dítěti. Byli jsme tam celkem chvíli, vyzkoušela z nějakých úkolů. Řekla, že předpovídat vývoj by bylo věštění z křišťálové koule a pozvala si nás za půl roku. Tak přeji mnoho zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
10.11.16 09:36

Dost se toho probralo zde:

https://www.emimino.cz/…ceni-272482/

@Xien Nepřečteným vzkazům zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.11.16 09:40

@WaIl no ano a taky koukam ze hned prvni stranka hotove terno..diagnostika uz neni co driv a diagnostika uz zacina i v 18 mesicich kdyz je podezreni na autismus. Ze je syn autista jsem poznala po 18 mesicich kdy se zacal menit a nedival se do ocich a neukazoval, nepodaval hracky a ani se nezajimal.
Kdyz se odrazuje matka takhle tak je to pekne svinstvo.. diky vcasne diagnostice se dnes dite muze ucit uz brzo a je to zaklad pro vcasnou lecbu.
Miluju kdyz nekdo kdo vi o autismu leda z knih zacne takhle odrazovat maminku. Ja mela jinou skupinku maminek kteri naopak mi rekli.. zacnete co nejdriv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
10.11.16 09:50

@Malike Jo, chce se to prokousat dál, než na první stranu. Ta vskutku moc přínosná nebyla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.11.16 09:54

@WaIl ja jsem mamince poslala par stranek kde jsou odpovedi na autismus a nasmerovala na muj denicek kde vlastne byla cesta k autismu..
ale ted si to hlavne musi prebrat sama. Zjisteni je hrozna vec. a prijmuti jeste tezsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
10.11.16 10:26
@Malike píše:
@WaIl ja jsem mamince poslala par stranek kde jsou odpovedi na autismus a nasmerovala na muj denicek kde vlastne byla cesta k autismu..
ale ted si to hlavne musi prebrat sama. Zjisteni je hrozna vec. a prijmuti jeste tezsi..

To jsi moc hodná. Věřím, že to mamince pomůže. Mohu také poprosit o odkaz na děníček? Přeji tobě i dítku vše dobré. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.11.16 10:36

@WaIl https://www.emimino.cz/…ovnik-11741/
Tady je to od začátku..je to defakto od centrální hypotonie která u nás byla jako doprovodný jev autismu az po bojujeme dal kdy to byla konečná fáze naší cesty za diagnózou..ale je to rozkouskovane..to si najdes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
10.11.16 11:07

@Malike Krásný chlapeček. Máte toho za sebou hodně. Přeji hodně sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí