Batole nechce vůbec pít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
543
27.9.18 09:28

@Svistice Přes den normálně jí ale myslím, že je normalni, že se v deseti měsících budí v noci na mlíko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9125
27.9.18 09:33

@robatko23 A kolik vypije UM v noci? Já bych ho max ředila. To jsem začala dělat kolem 10ti měsících - pač ho vyžahla rychlostí blesku, ale přes den jedla a předse jen hygiena zubů, přiberání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
27.9.18 09:47

@iwa83 Má UM kolem 20:00, pak kolem půlnoci a pak kolem 4:00-5:00, vždy tak 180ml jedno krmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
27.9.18 10:31
@iwa83 píše:
@TopSecret těch hodně sladkých věcí bych se bála, aby pak byla ochotná pít něco jiného. Za mě lepší ředěné mlíko než sladký čaj. Ale chápu „zoufalost“. Já vždy u nemoci šílela a byla jednou nohou v autě a na cestě na pohotovost - protože ten začátek (prvních 24 hodin) odmítala pít cokoliv - ani mlíko. vždy jen cuc - když už. Ale pak jak se to rozjelo naplno, tak se dopila. Naštěstí je celkem zdravá a tyhle zoufalé stavy byly jen párkrát.

No ja vim. Jenze ona caj ovocnej, bylinkovej nechce od narozeni 8o chtela sem ji dat fenyklovej. No vubec. Ted je ji 10 mesicu, tak pije ten granulovanej.
No a kdyz se zacalo s prikrmy, tak sem myslela, ze ji naredim mliko. Ani omylem. Madam bude pit mliko jen rano a vecer :zed: ne odpoledne a ne naredeny.
Tlusta neni. Je jako hovnousek a zub ji vylezl az ted, takze proste neresim, ze je to sladky :nevim:
Kamaradky dcera(8) pila cistou vodu. Nedelalo ji to problem. Az ted do leta a pije jen vodu se stavou :nevim:
Ty chute se zmeni. No tak holt moje dite, bude pit jen sladky :nevim:

Zkousela jsem ji dat tech granulek min. Uz to nepila. @robatko23 todle je nas druhej gran.caj. prvni byl broskovej a ten ona nechtela. Nema rada maliny, ostruziny. Ani v presnidavku malinovou nesni.
Takze todle je nejaka zahradni smes. Hruska, jablko,… ;) zkus to.jako prece je nenechame dehydratovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
27.9.18 10:33
@robatko23 píše:
@Svistice Přes den normálně jí ale myslím, že je normalni, že se v deseti měsících budí v noci na mlíko :nevim:

Jo, to je :nevim: me teda spi celou noc. Od sestinedeli. Od 7 do 6.30. Vcera se teda v devet vzbudila, ale to udela tak jednou do tydne. Nekdy ani to ne. Ale red ji rostou ty zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.9.18 10:43
@robatko23 píše:
@Svistice Přes den normálně jí ale myslím, že je normalni, že se v deseti měsících budí v noci na mlíko :nevim:

Tak v tom případě doma nemáš batole, ale kojence. ;) Zmátl mě nadpis, myslela jsem, že máš dítě starší jednoho roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí