Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Svistice Přes den normálně jí ale myslím, že je normalni, že se v deseti měsících budí v noci na mlíko ![]()
@robatko23 A kolik vypije UM v noci? Já bych ho max ředila. To jsem začala dělat kolem 10ti měsících - pač ho vyžahla rychlostí blesku, ale přes den jedla a předse jen hygiena zubů, přiberání.
@iwa83 Má UM kolem 20:00, pak kolem půlnoci a pak kolem 4:00-5:00, vždy tak 180ml jedno krmení
@iwa83 píše:
@TopSecret těch hodně sladkých věcí bych se bála, aby pak byla ochotná pít něco jiného. Za mě lepší ředěné mlíko než sladký čaj. Ale chápu „zoufalost“. Já vždy u nemoci šílela a byla jednou nohou v autě a na cestě na pohotovost - protože ten začátek (prvních 24 hodin) odmítala pít cokoliv - ani mlíko. vždy jen cuc - když už. Ale pak jak se to rozjelo naplno, tak se dopila. Naštěstí je celkem zdravá a tyhle zoufalé stavy byly jen párkrát.
No ja vim. Jenze ona caj ovocnej, bylinkovej nechce od narozeni
chtela sem ji dat fenyklovej. No vubec. Ted je ji 10 mesicu, tak pije ten granulovanej.
No a kdyz se zacalo s prikrmy, tak sem myslela, ze ji naredim mliko. Ani omylem. Madam bude pit mliko jen rano a vecer
ne odpoledne a ne naredeny.
Tlusta neni. Je jako hovnousek a zub ji vylezl az ted, takze proste neresim, ze je to sladky ![]()
Kamaradky dcera(8) pila cistou vodu. Nedelalo ji to problem. Az ted do leta a pije jen vodu se stavou ![]()
Ty chute se zmeni. No tak holt moje dite, bude pit jen sladky ![]()
Zkousela jsem ji dat tech granulek min. Uz to nepila. @robatko23 todle je nas druhej gran.caj. prvni byl broskovej a ten ona nechtela. Nema rada maliny, ostruziny. Ani v presnidavku malinovou nesni.
Takze todle je nejaka zahradni smes. Hruska, jablko,…
zkus to.jako prece je nenechame dehydratovat ![]()
@robatko23 píše:
@Svistice Přes den normálně jí ale myslím, že je normalni, že se v deseti měsících budí v noci na mlíko
Jo, to je
me teda spi celou noc. Od sestinedeli. Od 7 do 6.30. Vcera se teda v devet vzbudila, ale to udela tak jednou do tydne. Nekdy ani to ne. Ale red ji rostou ty zuby.
@robatko23 píše:
@Svistice Přes den normálně jí ale myslím, že je normalni, že se v deseti měsících budí v noci na mlíko
Tak v tom případě doma nemáš batole, ale kojence.
Zmátl mě nadpis, myslela jsem, že máš dítě starší jednoho roku.