Batole plave na suchu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.6.21 22:01

Batole plave na suchu

Ahoj všem, mohli byste mi říct jestli je to jen u nás nebo jste se s tím setkaly taky :think: moje 20ti měsíční dítě odmala, co se přetáčí, jako plave na podlaze :nevim: hrozně by mě zajímalo, co to má symbolizovat…prostě najednou se úplně zklidní, najde si vhodné místo (někdy to trvá a přelézá sem a tam než najde vhodné místo) a leží na břiše, ruce v poloze jako by chtěla akorát udělat tempo při plavání prsou a nohama opravdu plave, prostě jako žába.. dělá to většinou třeba hodin až dvě před spaním a výjimečně i po spaní :nevim: a nesmí jí nikdy vyrušit (např. zvednout) jinak se začne vztekat a řvát…zažil to také někdo u dětí? Co by to mohlo znamenat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76106
13.6.21 22:14

Dítě dosud nechodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76106
13.6.21 22:15

Jinak mi napadlo, že si dělá dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka.Poklicova
13.6.21 22:19
:) :oops: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
227
13.6.21 22:20

Spomienky na predošlý život. Ak máte vaňu, napusti jej ju doplna vodou a uvidíš či je ozaj nadaná plavkyňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.6.21 05:59
@Anonymní píše:
Ahoj všem, mohli byste mi říct jestli je to jen u nás nebo jste se s tím setkaly taky :think: moje 20ti měsíční dítě odmala, co se přetáčí, jako plave na podlaze :nevim: hrozně by mě zajímalo, co to má symbolizovat…prostě najednou se úplně zklidní, najde si vhodné místo (někdy to trvá a přelézá sem a tam než najde vhodné místo) a leží na břiše, ruce v poloze jako by chtěla akorát udělat tempo při plavání prsou a nohama opravdu plave, prostě jako žába.. dělá to většinou třeba hodin až dvě před spaním a výjimečně i po spaní :nevim: a nesmí jí nikdy vyrušit (např. zvednout) jinak se začne vztekat a řvát…zažil to také někdo u dětí? Co by to mohlo znamenat?

2 hodiny bych jí to nedovolila. Ale taky si myslím, že přišla na to, že se jí to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
14.6.21 07:42
@Anonymní píše:

Moje segra jako sotva stojící batole se držela madla kovové postýlky nahoře a rumplovala s ní, až udělala rýhy v parketách, dělala to celé hodiny, stále stejný pohyb. Naši už měli starost o její duševní zdraví, Pak začala chodit a nechala toho. No a je hoodně chytrá a v pohodě.. Proč to tak dlouho a ráda dělala buhví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
14.6.21 07:55

Taky bych rekla, ze se tře..nekdo to dela o deku, plysaka, nekdo asi o podlahu…nektere deti se tim opravdu zklidnuji.., je to i normalni..,ale teda 2 hodiny 8o no nezakazuj ji to, mas pak dost casu na uklid a jeste stihnes kafe :lol: nee, jestli se ti to nezda, nebo prijde dlouhy, tak zkus po chvili nejak zabavit, zaujmout, odvest pozornost proste :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
14.6.21 10:08

To zní jako dětská masturbace, nic neobvyklého. Je normální, že to dělá i tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
14.6.21 10:28

Moment holky to neni joke? Fakt miminka masturbují? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.21 11:05

@Russet @Melodie91 já jsem se asi špatně vyjádřila :lol: myslím tím, že ti dělá třeba půl hodinky někdy třičtvrtě a bývá to hodinu až dvě před spánkem :D ne, že to dělá dvě hodiny :lol:…no taky mě to napadlo jestli si tím nemůže dělat dobře :think:

• Citovat
  • Upravit
18267
14.6.21 11:12

Třeba chce chodit do plavání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
14.6.21 11:15
@mandle-v-cokolade píše:
Moment holky to neni joke? Fakt miminka masturbují? 8o

ano tady to máš potvrzené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.6.21 11:46
@Anonymní píše:
@Russet @Melodie91 já jsem se asi špatně vyjádřila :lol: myslím tím, že ti dělá třeba půl hodinky někdy třičtvrtě a bývá to hodinu až dvě před spánkem :D ne, že to dělá dvě hodiny :lol:…no taky mě to napadlo jestli si tím nemůže dělat dobře :think:

I tak mi to přijde hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.6.21 11:47
@mandle-v-cokolade píše:
Moment holky to neni joke? Fakt miminka masturbují? 8o

Ale ještě netuší, že to je masturbace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit