Batole - reakce na ohňostroj

177
31.12.11 17:16

batole- reakce na ohňostroj

Ahoj,

máme 14 měsíčného synka a mám trochu obavy jak bude reagovat na ohnostroj. Vloni byl malinký a v pohodě to zaspal, ale letos jsem zvědavá, jestli nebude jančit.
Robík je trochu víc lekavý a dost ho vyděsí i zvonek v bytě. Je tedy dost drnčivý.
Jakí jsou vaše zkušenosti? Díky i za případné rady na uklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
31.12.11 17:18

nas to v tom veku zaspal, ted uz se mu to libi, delali jsme mu v lete ohnostroj k narozkam.. proste ho vem do naruce a podivejte se na svetylka, kdyz bude vzhuru aby pochopil, ze to neni nebezpeci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
31.12.11 17:20

jasně, pokud se vzbudí zkusíme to.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
31.12.11 17:36

tak náš prcek taky není extra spáč, loni to ještě zaspal, ale v květnu ohňostrojovou show Ignis brunensis jsme teda odskákali. Ale pomohlo vzít ho do náruče a říct, že se nic neděje, že jsou tam jen světýlka a že nějaký jiný chlapeček má narozeniny a slaví je :-). Podobně reagoval na bouřku, takže taky světýlka (blesky), uklidnil se, ale neusnul, dokud nebylo ticho.
Nejhorší je, že se probere a pak třeba další hodinu usíná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
31.12.11 17:55

u nas uz magori strileji, zitra se musim koukat na zpravy, to zase bude utrhanejch prstiku :roll: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
31.12.11 17:58

tady to bouchá už ted a malému se to stráááášně líbí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.11 18:03
Crystal87 píše:

jj,malému taky,pokaždý řekne „bum“
i jsou s tatíkem venku,podívat se na světýlka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
31.12.11 18:08
momi33 píše:
Crystal87 píše:
jj,malému taky,pokaždý řekne „bum“
i jsou s tatíkem venku,podívat se na světýlka ;)

manža ouštěl ted Straší pak brečel že chce ještě a mladší se smála jakmile došly tak bylo zle a házel to sovje bééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
31.12.11 18:10

Taky jsem zvědavá, jak to naše malá zmákne..je též lekavá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.12.11 18:18

Asi záleží, jaké má spaní, náš to stopro prospí - máme odzkoušeno, protože soused dělá ohňostroje pravidelně, když přijde ožralý z hospody :roll: :lol:

Jinak loni by to stopro ořval, taky nerad hlasité zvuky. Letos se mi zdá už lepší, tak jsme se byli mrknout ve městě na ohňostroj pro děti a ještě se trochu bál - al už nebrečel, spíš odvracel zrak tatínkovi do ramene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
31.12.11 18:18

dvojčatům byl rok a vzbudilo to jen jednoho, ten koukal na světýlka a byl spokojen, hluk nevnímal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
31.12.11 18:34

maly když byly 2 roky tak ji to vzbudilo a strašně se klepala a bala.uklidnila se až někdy ve 3 na to se neda zapomenout.loni to už bylo lepší něco zaspala a ja se raději nehla od postele a letos se už těší tak uvidime.pro změnu mam strach o malyho,to mu je 9m a ma špatny spani,už ted když bouchnou tak začne plakat :roll: musime to vydržet.jedna noc a je to za nami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.12.11 18:46

Malýmu je 7m, a taky se bojím.. už to tu začíná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
31.12.11 18:50

Ve 2měsících, v 1 roce i ve 2 letech to zaspal. Letos ve 3 letech jsem na to zvědavá, ale tipuju, že to zaspí. :mrgreen: Mimino snad taky.. :nevim: Při nejhorším mu nechám puštěnej bílej šum, ten to přehluší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
31.12.11 18:59

Mně se vždycky děti porbudily a jako batolata brečely… Ted nejmenší je rok a 4 měsíce, má 38 5- ani týden nejsme zdraví :zed: a jsme na to opravdu zvědavá, počítám, že s emoc nevyspíme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML