Batole - reakce na ohňostroj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
31.12.11 19:03

nečetla jsem všechno,ale u nás to bude asi mazec,malá se leká i ze spaní co začli :cert: :zed: při jedný ráně nám málem vyskočila z postýlky :( :cert: a to se normálně jako neleká :nevim: hluk jí nikdy nevadil,ale tohle je asi jiný no :nevim: takže v 9 jí balím a jedeme do mý práce,kde zůstaneme přes půlnoc,je to na konci města a je tam klid,tady na sídlišti je to fakt děs :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
31.12.11 19:06

tak jsem vás dočetla-holky malá se nevzbudí,ale hrozně se leká,škube sebou,ale šíleně :( je mi jí líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
31.12.11 19:06

My jsme přijeli z ohňostroje před chvilkou.Malá koukala,já jsem jí říkala,že to jsou světýlka a že to dělá bum a ona opakovala bum :mrgreen: Dobrý,až na konečné hlučnější petardy.Loni-ve 3měsících to prospala.Nevím,jak letos,jestli jí to bude budit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
31.12.11 19:29

ono je blbý, že tady nejde ani tak o světýlka, ty moc neuvidí, jako o ty rány z petard, to mu houby vysvětlím, když to nebude rachejtle. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.12.11 19:56

mam rocni holku ,venku to boucha uz ted jak o zivot a ona spi jak zabita :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
31.12.11 20:20

Před chvílí jsme se vrátili z ohňostroje. Malé /skoro 17 měsíců/ se to líbilo. Původně jsem měla strach, jak bude reagovat, ale bylo to samé „jů, jé, bum, bác“… :lol: Teď venku bouchají petardy, v paneláku rachot, a madam chrní a neví o světě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
31.12.11 21:12

U nás právě taky bouchají a už byl jednou vzhůru s řevem, no tak to bude asi divoká noc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
31.12.11 21:53

u nás to bude asi hrůza - byl tady ohňostroj víkend před Vánoci a celej se klepal a byl na mě přilepenej jako klíště :( od té doby se bojí i když venku někdo víc bouchne dveřma od auta :( teď jsem ho vůbec nemohla uspat,protože už bouchaj,tak s sebou vždycky trhnul,ale měl prso v puse,takže nebrečel,pak ho přemohla únava a chrní - ale až začne ten půlnoční blázinec,tak to bude peklo :cert: Dneska jsem v televizi viděla nějaký pořad,kde probírali různý původ slov,nepostřehla jsem začátek,ale původně se ohňostrojům říkalo nějak jinak - ve smyslu „oheň,který dělá radost“ a ten význam takřka úplně zmizel tim,jak si k tomu lidi přidali petardy,to jsou jen tupé rány :nevim: a je to pravda,kvůli petardám to nesnášim - vlastně i Mikuláše,to tady smradi taky házej až do noci :cert: :cert: :cert: :cert: ale co nadělám,škoda že jsem nenašla penzion,který nabízí silvestrovský pobyt někde na samotě,kde se žádnej silvestr neslaví,hned bych tam odjela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
1.1.12 08:39

tak náš prcek všechno zaspal :dance: :dance: :dance: ale místama jsem se teda fest divila, takové pecky a záblesky a on nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.1.12 11:23

Tak já jsme usnula s malou před půlnocí a vše jsme zaspaly :oops: . Já chtěla vydržet do půlnoci. Starší děti šly spát dost pozdě, taky vše zaspaly, takže nakonec to dopadlo mnohem líp, než jsme předpokládala

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML