Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky. Manžel se právě vrátil s dcerou (17m) z venku a prej našla vykouřenou náplň do iqos a snědla trochu toho tabáku.
Mám začít panikařit? Černé uhlí doma nemám…
To by mě zajímalo co delal manžel, že nechá dceru vůbec na takové věci sahat. Černý uhlí je hlavně na střevní potíže, to jí fakt nepomůže. Informovala bych se na iqos, co to může způsobit.
@xxprincesscz píše:Černé uhlí absorbuje toxiny a dává se v těchto případech v hodně vysokých dávkách.
To by mě zajímalo co delal manžel, že nechá dceru vůbec na takové věci sahat. Černý uhlí je hlavně na střevní potíže, to jí fakt nepomůže. Informovala bych se na iqos, co to může způsobit.
https://www.lidovky.cz/…ln_domov_ceh
Nevím, jestli je to to samé…
Asi bych minimálně zavolala tu toxikologii…
+420 224 911 267 (pohotovost/konzultace) snad je to správné číslo, když tak 224 961 111 oni tě přepojí
https://www.facebook.com/profile.php?…
+420 224 919 293
@xxprincesscz píše:
Manžel ji kupoval ve stánku (venkovní občerstvení) vodu a mají tam stoly. Ta náplň tam ležela volně na stole.
Když tě to teda zajímá…
@Markéta188 píše:
Manžel ji kupoval ve stánku (venkovní občerstvení) vodu a mají tam stoly. Ta náplň tam ležela volně na stole.
Když tě to teda zajímá…
A volala jsi tu toxikologii?
@Havlova píše:
A volala jsi tu toxikologii?
Ano, tak jedna ta náplň by měla být neškodná. Ale raději 5 tablet aktivního uhlí a při velkém zvracení na pohotovost. Zatím se zdá být normální, tak snad to bude v pořádku ![]()
@Markéta188 píše:
Ano, tak jedna ta náplň by měla být neškodná. Ale raději 5 tablet aktivního uhlí a při velkém zvracení na pohotovost. Zatím se zdá být normální, tak snad to bude v pořádku
Tak holt muž sjede pro uhlí a držím palce, ať je malá v pohodě.
@Markéta188 píše:
Když tě to teda zajímá…
On nedokáže dělat dvě věci najednou? Držet dítě a koupit vodu? Co kdyby snědla něco horšího?
@Russet píše:
On nedokáže dělat dvě věci najednou? Držet dítě a koupit vodu? Co kdyby snědla něco horšího?
Každý kdo má dítě ví, že to může být otázka pár vteřin. Jen třeba vytáhne peníze, zaplatí, převezme zboží. Dítě jen něco spatří a už to je. Žádná věda. Komu se někdy něco nestalo.
@Russet píše:
A ty mas porad dite na rukou?
@Russet píše:
Já bych místo obviňování otce, který trávil čas s dcerou, vinila to prase, který to tam nechalo ![]()