Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
15.2.11 12:23

Takze mame boschku a je to 47 l a 1,05kW ale nepisou zda je to za hodinu,mi prijde ze na jedno prani.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.2.11 12:24

Tak ja mam Lavamatku 42 litru a 0,85 kWh. Ma automatickou regulaci spotreby vody, takze netusim, kolik ji protece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.2.11 12:28

Plavky

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
15.2.11 12:31

A dvoje návleky - jedny design socks a druhé Sponks - ty co jste tady předtím vyjmenovali se mi na malou zdali moc dlouhé, by to měla moc neřasené, tak jí je koupím později :)

• Citovat
  • Upravit
22590
15.2.11 12:33

Tak kecam,jsem koukala na tu stejnou co mame ale bez susicky a naobjem 7 l, my mame na 5 l a spotreba je 0,90 kw a 49 litru…za to kdyz chci susit takmje to 4,56 kWh :zed: a energeticka trida C :zed: . Hm tak asi koupim druhy susak na pradlo :nevim:
Ivus jak to mas ty s tou tvoji prackosusickou v jednom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.2.11 12:36

Petko ty sou nadherny :srdce: ty plavecky.....navleky jsem ted taky objednala,ale jen jedny a jsou teprve na ceste,pak vyfotim.....
Asho dnes prisel balon na prani :lol: , zatim si s nim hraje dite a pes se jej snazi ukoristit :pocitac: ,zitra ho testnu v akci,tak sem zvedava…ale jako smrdi gumou :poblion: …uvidime co z toho bude.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.2.11 12:44
Mirii píše:
Petko ty sou nadherny :srdce: ty plavecky.....navleky jsem ted taky objednala,ale jen jedny a jsou teprve na ceste,pak vyfotim.....
Asho dnes prisel balon na prani :lol: , zatim si s nim hraje dite a pes se jej snazi ukoristit :pocitac: ,zitra ho testnu v akci,tak sem zvedava…ale jako smrdi gumou :poblion: …uvidime co z toho bude.....

No ze jo?? Tak to jsem zvedava, bud odvazna! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.2.11 12:44
petka.konecna píše:
A dvoje návleky - jedny design socks a druhé Sponks - ty co jste tady předtím vyjmenovali se mi na malou zdali moc dlouhé, by to měla moc neřasené, tak jí je koupím později :)

Tak to je nadhera, ty barvicky!!! :palec:
A plavecky taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.2.11 12:46
zuzanecka81 píše:
tak mi i rovnou napište, co máte za pračky :palec:

My máme whirpool - ale konkrétní model nevím, to bych musela někde nají.t

• Citovat
  • Upravit
5393
15.2.11 12:47
petka.konecna píše:
Plavky

mě se strašně líbí, jak se betynka skoro na všech fotkách chechtá! jak to děláš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.2.11 12:50

Asho Tynka ma dnes 4 roky? Posilame velke gratulace :kytka:
Co jste kupovali za darecek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.2.11 12:50

mirii, co jsem ale tak koukala, tak ony ty sušičky takhle hodně žerou běžně :-( to je pro mě teda dost ošklivá zpráva. já sušičku chtěla. ale teď teda nevím s tou spotřebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.2.11 12:52

Ted koukam ze mas jen seklej metrik :mrgreen:
Jsem si rikala,ze si tu uz o darkach neco psala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.2.11 12:53
zuzanecka81 píše:
petka.konecna píše:
Plavky
mě se strašně líbí, jak se betynka skoro na všech fotkách chechtá! jak to děláš? :think:

Já ti ani nevím :nevim: - ze začátku jsem jí říkala Alžbětko mamka fotí, usměj se na ní :) - a teďkom stačí zapnout foťák a ona už pózuje a směje se :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29730
15.2.11 13:00
Mirii píše:
Ted koukam ze mas jen seklej metrik :mrgreen:
Jsem si rikala,ze si tu uz o darkach neco psala :lol:

No jo, nejak porad nemam chut to zmenit… Vcera ale mela svatek, tak ji to stejne vyridim :mrgreen:
(nechapu to…Matyas v kalendari neni, slavime na Mateje, to jeste beru, Valentynu jsem myslela, ze doma nezaskli snad nikdo…z rodiny si vzpomnela jedna babicka :mrgreen: …a Ben je s Ambrozem, takze ve spouste kalendaru chybi..jak my to delame :zed: Ale my ty svatky stejne nejak zvlast neslavime :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure