Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Takze mame boschku a je to 47 l a 1,05kW ale nepisou zda je to za hodinu,mi prijde ze na jedno prani.....
Tak ja mam Lavamatku 42 litru a 0,85 kWh. Ma automatickou regulaci spotreby vody, takze netusim, kolik ji protece.
A dvoje návleky - jedny design socks a druhé Sponks - ty co jste tady předtím vyjmenovali se mi na malou zdali moc dlouhé, by to měla moc neřasené, tak jí je koupím později ![]()
Tak kecam,jsem koukala na tu stejnou co mame ale bez susicky a naobjem 7 l, my mame na 5 l a spotreba je 0,90 kw a 49 litru…za to kdyz chci susit takmje to 4,56 kWh
a energeticka trida C
. Hm tak asi koupim druhy susak na pradlo ![]()
Ivus jak to mas ty s tou tvoji prackosusickou v jednom?
Petko ty sou nadherny
ty plavecky.....navleky jsem ted taky objednala,ale jen jedny a jsou teprve na ceste,pak vyfotim.....
Asho dnes prisel balon na prani
, zatim si s nim hraje dite a pes se jej snazi ukoristit
,zitra ho testnu v akci,tak sem zvedava…ale jako smrdi gumou
…uvidime co z toho bude.....
Mirii píše:
Petko ty sou nadhernyty plavecky.....navleky jsem ted taky objednala,ale jen jedny a jsou teprve na ceste,pak vyfotim.....
Asho dnes prisel balon na prani, zatim si s nim hraje dite a pes se jej snazi ukoristit
,zitra ho testnu v akci,tak sem zvedava…ale jako smrdi gumou
…uvidime co z toho bude.....
No ze jo?? Tak to jsem zvedava, bud odvazna! ![]()
petka.konecna píše:
A dvoje návleky - jedny design socks a druhé Sponks - ty co jste tady předtím vyjmenovali se mi na malou zdali moc dlouhé, by to měla moc neřasené, tak jí je koupím později
Tak to je nadhera, ty barvicky!!! ![]()
A plavecky taky ![]()
zuzanecka81 píše:
tak mi i rovnou napište, co máte za pračky
My máme whirpool - ale konkrétní model nevím, to bych musela někde nají.t
petka.konecna píše:
Plavky
mě se strašně líbí, jak se betynka skoro na všech fotkách chechtá! jak to děláš? ![]()
Asho Tynka ma dnes 4 roky? Posilame velke gratulace ![]()
Co jste kupovali za darecek?
mirii, co jsem ale tak koukala, tak ony ty sušičky takhle hodně žerou běžně
to je pro mě teda dost ošklivá zpráva. já sušičku chtěla. ale teď teda nevím s tou spotřebou
Ted koukam ze mas jen seklej metrik ![]()
Jsem si rikala,ze si tu uz o darkach neco psala ![]()
zuzanecka81 píše:petka.konecna píše:mě se strašně líbí, jak se betynka skoro na všech fotkách chechtá! jak to děláš?
Plavky
Já ti ani nevím
- ze začátku jsem jí říkala Alžbětko mamka fotí, usměj se na ní
- a teďkom stačí zapnout foťák a ona už pózuje a směje se ![]()
Mirii píše:
Ted koukam ze mas jen seklej metrik
Jsem si rikala,ze si tu uz o darkach neco psala
No jo, nejak porad nemam chut to zmenit… Vcera ale mela svatek, tak ji to stejne vyridim ![]()
(nechapu to…Matyas v kalendari neni, slavime na Mateje, to jeste beru, Valentynu jsem myslela, ze doma nezaskli snad nikdo…z rodiny si vzpomnela jedna babicka
…a Ben je s Ambrozem, takze ve spouste kalendaru chybi..jak my to delame
Ale my ty svatky stejne nejak zvlast neslavime
)