Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
careynka píše:asha píše:http://www.angel-wings.cz/produkty/bundy/
Nemate odkaz na tu Angelwings?
Kuju ![]()
Katy a nosis v ty bunde i v zime? Snese mraz? Teda ty ho sneses v ty bunde? ![]()
asha píše:
Katy a nosis v ty bunde i v zime? Snese mraz? Teda ty ho sneses v ty bunde?
na tu softshellovku prej nevyzraje ani mraz ![]()
careynka píše:asha píše:na tu softshellovku prej nevyzraje ani mraz
Hmm, ze bych si ke Skaldinu poridila i tuhle bundu? Asi bych mela prodat nejaky kocar ![]()
asha píše:careynka píše:Hmm, ze bych si ke Skaldinu poridila i tuhle bundu? Asi bych mela prodat nejaky kocarasha píše:na tu softshellovku prej nevyzraje ani mraz
Já už půl roku prodávám kočár a nikdo to nechce.
Původní cena 13tis a fusak litr, prodávám za 6 a mám pocit, že bych ho měla nabízet snad zadarmo ![]()
Gladys píše:asha píše:Já už půl roku prodávám kočár a nikdo to nechce.careynka píše:Hmm, ze bych si ke Skaldinu poridila i tuhle bundu? Asi bych mela prodat nejaky kocarasha píše:na tu softshellovku prej nevyzraje ani mraz
Katy a nosis v ty bunde i v zime? Snese mraz? Teda ty ho sneses v ty bunde?Původní cena 13tis a fusak litr, prodávám za 6 a mám pocit, že bych ho měla nabízet snad zadarmo
No tak ja si nedelam iluze..ale tech kocaru mam hodne, treba mi vydelaji i na tu bundu ![]()
Mela bych se zbavit ty Inglesiny, mam k ni uplne vsechno, co slo koupit, vcetne autosedacky a k ni i plastenku, nepouzitou… ale pochybuju, ze to prodam za vic jak 4 litry, to spis min.
Gladys píše:asha píše:Já už půl roku prodávám kočár a nikdo to nechce.careynka píše:Hmm, ze bych si ke Skaldinu poridila i tuhle bundu? Asi bych mela prodat nejaky kocarasha píše:na tu softshellovku prej nevyzraje ani mraz
Katy a nosis v ty bunde i v zime? Snese mraz? Teda ty ho sneses v ty bunde?Původní cena 13tis a fusak litr, prodávám za 6 a mám pocit, že bych ho měla nabízet snad zadarmo
a jakej mas?
asha píše:Gladys píše:No tak ja si nedelam iluze..ale tech kocaru mam hodne, treba mi vydelaji i na tu bunduasha píše:Já už půl roku prodávám kočár a nikdo to nechce.careynka píše:Hmm, ze bych si ke Skaldinu poridila i tuhle bundu? Asi bych mela prodat nejaky kocarasha píše:na tu softshellovku prej nevyzraje ani mraz
Mela bych se zbavit ty Inglesiny, mam k ni uplne vsechno, co slo koupit, vcetne autosedacky a k ni i plastenku, nepouzitou… ale pochybuju, ze to prodam za vic jak 4 litry, to spis min.
A jakou máš inglesinu?
careynko, mám quinny freestyle tříkolku. s korbičkou, originál fusakem, v super stavu, jen je nikdo nějak už nechce (no jo no, 17kg, plus když se dá sportovní nástavba po směru do lehu, tak se nedá mít na madle přebalovací tašku, protože ho ta taška převažuje dozadu
)
Přebalovací tašky se k nim ani nedělali, jen batohy a já furt proč batoh
Jinak korbička a protisměr v pohodě, super ovladatelnej kočár, nafukovací kola. A zase za míň to prodávat, když je kočár ještě do května v záruce…
Chjo, kdybych prodala ten Quinny, tak bych od tebe Magnuma koupila, to je snad jediný, co by mi ještě smělo do baráku, velká ložná plocha a přitom lehký
A hlavně je to vlastně hlubokáč a sporťák v jednom. Drát. Jdu do svého inzerátu na mmb nacpat výraz bombičkový a prďácký, třeba to někdo koupí ![]()
Gladys píše:
Chjo, kdybych prodala ten Quinny, tak bych od tebe Magnuma koupila, to je snad jediný, co by mi ještě smělo do baráku, velká ložná plocha a přitom lehkýA hlavně je to vlastně hlubokáč a sporťák v jednom. Drát. Jdu do svého inzerátu na mmb nacpat výraz bombičkový a prďácký, třeba to někdo koupí
No jasne kocarecek s prdackym dyzajnem
![]()
Tak dej vedet, ja ho budu jeste nejakou dobu skladovat. Akorat ho budu davat jen komplet i s tou sedackou a skatem pro sourozence a spoustu dalsich blbustek navrch ![]()
(a pak se nam povede ctvrte a pujdu se povesit
)
Mmch. prijde domu az k ranu…to jsem zvedava, kdo odvede kluka do skoly, asi ja ![]()
To je zase tema,ze ja sem lezla
uz par dni premyslim jestli nepohledat odkaz co mi kdysi dala Nena ohledne veci na noseni deti,pac ven chodim v manzelove bunde a jakk do mesta to neni moc sik
a vy to sem proste hodite
![]()
To ukazuju manzovi a ten mi asi brzo zakaze sem za vama chodit,pac porad neco kupuju
A hlavne same vymozenosti jake jsme driv nepotrebovali ![]()
Mirii píše:
To je zase tema,ze ja sem lezlauz par dni premyslim jestli nepohledat odkaz co mi kdysi dala Nena ohledne veci na noseni deti,pac ven chodim v manzelove bunde a jakk do mesta to neni moc sik
a vy to sem proste hodite
![]()
To ukazuju manzovi a ten mi asi brzo zakaze sem za vama chodit,pac porad neco kupujuA hlavne same vymozenosti jake jsme driv nepotrebovali
Jo, ja uz ani nemela v umyslu porizovat vetsi nositko, natoz bundu… no nebudu chodit kolem horky kase: JA UZ NECHTELA KUPOVAT ZADNY PLINY!!! ![]()
Asho, aha, tak třeba autosedačku bychom asi fakt nevyužili ![]()
On se Quinny stejně neprodá, je mi holt souzen
Kdyby nebyl tak zatraceně těžkej, tak bych s ním byla schopná žít, ale vytlačit to i s dítětem do kopečka na bus je fakt sporotvní výkon ![]()