Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Asho a tak pokousite se o ctvrte a nebo jen ty ses v pokuseni ![]()
DH dodekava nejaky projekt,ci co furt dela v te praci? ![]()
Nj,jenze me ceka jeste nakup nejakych super termo hadyrek na me a malou apod …o tom se radeji ani nezminuju doma
,ale ta bunda by se sikla…jako treti dite proste bude,protoze jinak se mi ty nakupy asi nikdy nevyplati
…jako po Becu asi taky pujdu do Skaldina,ale jeste uvidim ![]()
Mirii píše:
Asho a tak pokousite se o ctvrte a nebo jen ty ses v pokuseniDH dodekava nejaky projekt,ci co furt dela v te praci?
Nejsem v pokuseni ani omylem. Ale obcas se stane, ze jo. Vetsina mych kamosek, co ma ted 4., taky tak nejak nebyly v pokuseni ![]()
No jo, dodelava a zitra to ma poslat.
Gladys píše:
Asho, aha, tak třeba autosedačku bychom asi fakt nevyužili
On se Quinny stejně neprodá, je mi holt souzenKdyby nebyl tak zatraceně těžkej, tak bych s ním byla schopná žít, ale vytlačit to i s dítětem do kopečka na bus je fakt sporotvní výkon
Tak sedacku soupnes do kouta
(navnadim te: mam navic matraci, hygienickou vlozku (nepouzitou), tasku, vlastne dve, jednu neorigos), moskytieru, skate (ten stal 1200,–), sedacku s plastenkou a jako bonus Zippky, sice poskozeny, ale pod autosedacku bez problemu, poskozeny je potah, takze maji nahradni sundavaci, a chybi plastovy krytky na uchyceni latkovych boku (ukradli na letisti
), ale ty stejne musis sundat, kdyz tam das sedacku
)
Teda ja se s nim fakt snad uz dokazu i rozloucit! ![]()
Asho, lákáš hezky, ještě někoho překecej, ať si koupí Quinnyho
Tak prodej podvozek s autosedačkou extra a kočár též extra, podle mě v součtu dostaneš víc, než když to budeš prodávat komplet.
Gladys píše:
Asho, lákáš hezky, ještě někoho překecej, ať si koupí QuinnyhoTak prodej podvozek s autosedačkou extra a kočár též extra, podle mě v součtu dostaneš víc, než když to budeš prodávat komplet.
Ja se obavam, ze samotny hlubokac neprodam ![]()
asha píše:¨Tak t já teď přes týden zrovna jeden kočár prodala. V té AW nosím i v zimě, já jsem teplokrevná, ale ona je opravdu fajn a je v ní teplo.careynka píše:Hmm, ze bych si ke Skaldinu poridila i tuhle bundu? Asi bych mela prodat nejaky kocarasha píše:na tu softshellovku prej nevyzraje ani mraz
Katy a nosis v ty bunde i v zime? Snese mraz? Teda ty ho sneses v ty bunde?
Koukám na Fichemu a přemýšlím o objednávce
Co bych měla mít? Kyselina citronová, perkarbonát sodný + TAED a Tea Tree Oil. Ještě něco?
Vyzkoušela jsem Ulrich a první dojmy teda nic moc. Nevypralo to vůbec. Teď jsem přidala sůl na skvrny z DMka, tak jsem zvědavá…
Katy a ta AW se da nejak vykuchat jako i na leto kdyz prsi,ale je celkem teplo? U nas tady treba dost fuci,takze ja si kolikrat na sebe dam mikynu,tak jestli se treba hodi i AW? A jak je to s velikosti, je klasicka nebo spis mensi ci vetsi? Dik za info
Brunifid píše:
Koukám na Fichemu a přemýšlím o objednávceCo bych měla mít? Kyselina citronová, perkarbonát sodný + TAED a Tea Tree Oil. Ještě něco?
Vyzkoušela jsem Ulrich a první dojmy teda nic moc. Nevypralo to vůbec. Teď jsem přidala sůl na skvrny z DMka, tak jsem zvědavá…
V DM se dá koupit i sůl na skvrny? Za kolik?
petka.konecna píše:
Tak to si nepamatuju, ale pár korun, kolem dvacky? Stejná firma jako dělá žlučové mýdlo, je to i ve stejném fochu, kousek od sebe.
Dumám, co na mytí podlah, mám tu mýdlový čistič, ale to na mikrovlákno asi nebude dobré, že ho to ucpe.
Brunifid píše:petka.konecna píše:Tak to si nepamatuju, ale pár korun, kolem dvacky? Stejná firma jako dělá žlučové mýdlo, je to i ve stejném fochu, kousek od sebe.
Dumám, co na mytí podlah, mám tu mýdlový čistič, ale to na mikrovlákno asi nebude dobré, že ho to ucpe.
ahoj!
já tuším, že to bylo spíš k čtyřem pětkám…
holky máselnice, dorazily balíčky?
Ahoj holky,
zdravím vás
![]()
Omlouvám se, ale nedočetla jsem vás, protože vás prostě nejde dočíst
Vy jste strašně ukecané ![]()
Tak se nezlobte, že na nic nereaguji
![]()
KAty doufám, že malé už je lépe? Mysela jsem na vás ![]()
Mirii píše:
Katy a ta AW se da nejak vykuchat jako i na leto kdyz prsi,ale je celkem teplo? U nas tady treba dost fuci,takze ja si kolikrat na sebe dam mikynu,tak jestli se treba hodi i AW? A jak je to s velikosti, je klasicka nebo spis mensi ci vetsi? Dik za info
Mirii tak vykuchat se nějak nedá, ale ona je opravdu dost tenká, vnitřní vrstva je tenoučky flis tuším, když tak kouknu na ty stránky, tam je napsáno z čeho ta bunda je.
Jinak Eli je snad lépe, byli jsme ale u dr., tak ke všeu má hodně zarudlý krček, kašel a i rýmu, no prý nemocniční infekce, tak že fakt toho má asi málo.
![]()