Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pomoc, dite se uz poctvrte totalne posralo! Ted si zdelal i deku, na ktery si hraje. To ma z toho, jak je nenazranej.
kdyby jenom prd
tak by se prd dělo, že?
Čiči si chceš omluvit ty posraný vlňáky, co?
![]()
Jasně, snažím se dát najevo, že je to normálka, dokonce něco, za co bychom měli být všichni rádi
A prd byl eufemistický výraz pro to, co prdu často následuje ![]()
hlavně si vždy najít rozumné vysvětlení a zdůvodnění svých činů ![]()
S Bránou bylo zase veselo, napsali mi, že si mám vyzvednout objednávku, a když jsem si pro balík přišla, nebyl:) Jsou to fakt neskutečný zmatkáři. Ale mám to kousek…
Viki, oni píšou, že člověk má dorazit ne dřív, než 3 dny po oznámení, že to tam je a ne pozdějí jak 10 dnů
Jako výběr široký, ale organizace práce jim nic moc neříká.
Jo, mě teď z Brány přišla odpověď na dotaz, co jsem podávala asi před měsícem, jestli budou mít i XL Bambina. Už je mám dávno od jinud ![]()
čiči: nojo, já dorazila 3 dny po oznámení a nic, 4 dny a zase nic… tak mi prý pošlou sms, zatím neposlali ![]()
Tak aby tech kadaku nebylo malo, tak jsme si jeste dva pritahli domu nalepeny na kocare. Ja tohle taaaak nesnasim! To je to tak tezky mit u sebe pytlik a po tom svym psovi to uklidit? Jak nasnezi nebo naprsi, tak vsichni predstiraj, ze jsou ty hovna neviditelny.
Neno, já teda už cca 3 roky po psécích neuklízím, bydlíme u lesa a máme psy naučený, že si „odskočí“ do křovíčka. Ale když jsme ještě bydleli v centru, tak neexistovalo nechat bobek na chodníku. Nemluvě o tom, že Eliášovi občas ani ten bobek nevyšel a to byl dost horor, ale i tak jsme se snažili uvést chodník do původního stavu. Teď mě točejí lidi tady u nás, který nechají psa vysrat na chodníku a to klidně opakovaně, nebo rovnou jdou venčit po naší straně ulice
(na jedné jsou domky, na druhé už je stráň a louka, co se honí v makovici někomu, kdo nechá vyvenčit psa na naší předzahrádce, to by mě fakt zajímalo
)
Viki, jo, tak v tom případě zkrátka jejich chyba, mě s tím docela točej, co objednávka, to nějaký zádrhel ![]()
Jo tak naši psi serou na zahradě. ![]()
Jinak holky, zjistila jsem že Eli má v puse moučnivku a možná proto nechce jíst, tak že jsem navštívila lékarnu, koupila nějaký gel, pak borglycerin a borax homeo, mám doma i genciálku, ale tu nechci dávat bo bude vše fialové.
No a vypadá to, že možná kvůli té moučnivce nechce jíst, jen teda nevím kde k tomu přišla. ![]()
Katy, že by důvod objeven? To by bylo fajn, vyléčit a je to. Moučnivka jsou vlastně kvasinky, když jsem brala měsíc ATB, tak mě zubní hygienistka upozorňovala, že mi to vymlátí veškerou mikrofloru a že se mi může v puse objevit moučnivka.
Bere Eli nějaká probiotika. Ty by měli pomoct.