Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
4.2.10 18:14

Kocar umytej, no dlouho uz ho zas nevytahnu…dozajista si ty prasata, co neuklizej po svejch psech, nekadej doprostred obejvaku, ach jo, to lidstvo…

Katy, tak snad jsi odhalila pricinu a zacne ti zas nejak normalnejc pojidat. Jezis jak dlouho se takova moucnivka likviduje?

Holky, a nemuzete se na tu Branu vyprdnout? Kdyz jsou s tim takovy trable.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.10 18:21

čič eli bere laktobacilky baby už skoro měsíc, před tím brala probiotické kapičky........tak mě napadá, zda není třeba oslabená po synflorixu, ten dostala před 14ti dny. :nevim: Jen teda nikdy před tím jsem si nevšimla že by při nechutenství měla něco v pusině. :nevim: Přemýšlím zda mám raději zítra jít s Eli k dr.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.2.10 18:26

Hmm, tak to je divné. Že by to bylo něco jiného? Ona ta samodoma diagnostika je dost ošemetná :think: Možná to souvisí s příkrmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.10 18:41

Hmm divné to fakt je, no asi zítra dr. zavolám a uvidím co navrhne ona.
Jo a tady jedna ELi v Cuddle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.10 19:16

Tak a tady Eli v The pop in, jako má už jí povolenou na největší velikost a mám takový pocit, že už jí má skoro tak ta s tou noční vložkou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.10 19:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
4.2.10 19:38

Katy :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
4.2.10 19:45

Katy, tak novy model hoooodne dobry! :lol: :lol:

A ted vazne, ty cuddle musim mit!!!! Pej na ne chvili chvalu, at mam duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.10 19:47

NeNa tak asi tě zklamu, já na tudle Cuddle moc chválu asi pět nebudu, je to vlastně SIO, no a ten vnitřek teda nic moc savots podle mě, já jí používám třeba u dr. když chci frajeřit, no a teď je používám i doma jako svrchní kalhotky a do toho rvu čč. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
4.2.10 19:53

Achichouvej, skoda, je tak hezka…ja budu muset poridit neco supersavyho, Zvire se nenecha v noci prebalit, on se naji a hned to zalomi, jak s nim zacnu neco delat dostane hysterak. Jinak spi jak drevo az do rana. Tak, a ted co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.10 19:55

Co s tím? Tak třeba nějakou kapsovku? Co ty co jsme tu dnes ukazovaly? A nebo hambáč, nebo bambo extra? :nevim: Co vlastně převážně používáš za plenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.2.10 20:13

Neno, co dáváš teď? Záleží, jestli chceš na noc pul nebo vlňáky. Jako za mě hambáč, ale ne každému vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.10 20:17

Hambáč není špatný a myslím že ho začeneme opět využívat, Eli už nekadí tak řídce, tak že by to mohl pochytat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.2.10 20:20

Jsem teď šla hledat nějakou super skvělou vychytanou plínu a nějak mě nic neoslovuje :-( Tak přemýšlím, co by ten náš člověk tak mohl potřebovat? Co nutně musíme mít? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
4.2.10 20:22

Tak na to čočím a zajímala by mě docela ta Air hour plenka, co tu někdo dával. Ta půjčovna funguje i poštou, nevíte někdo? Maj ji tam. No asi tam napíšu.

Katy, přitom malá nevypadá že by strádala. Možná je fakt prostě taková vybíravka. A ty odstříkáváš a pak krmíš? Nebo ji vážíš, že víš kolik vypije. Ta moučnivka by možná mohla být příčina, těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure