Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Kocar umytej, no dlouho uz ho zas nevytahnu…dozajista si ty prasata, co neuklizej po svejch psech, nekadej doprostred obejvaku, ach jo, to lidstvo…
Katy, tak snad jsi odhalila pricinu a zacne ti zas nejak normalnejc pojidat. Jezis jak dlouho se takova moucnivka likviduje?
Holky, a nemuzete se na tu Branu vyprdnout? Kdyz jsou s tim takovy trable.
čič eli bere laktobacilky baby už skoro měsíc, před tím brala probiotické kapičky........tak mě napadá, zda není třeba oslabená po synflorixu, ten dostala před 14ti dny.
Jen teda nikdy před tím jsem si nevšimla že by při nechutenství měla něco v pusině.
Přemýšlím zda mám raději zítra jít s Eli k dr.. ![]()
Hmm, tak to je divné. Že by to bylo něco jiného? Ona ta samodoma diagnostika je dost ošemetná
Možná to souvisí s příkrmy?
Hmm divné to fakt je, no asi zítra dr. zavolám a uvidím co navrhne ona.
Jo a tady jedna ELi v Cuddle
Tak a tady Eli v The pop in, jako má už jí povolenou na největší velikost a mám takový pocit, že už jí má skoro tak ta s tou noční vložkou. ![]()
Katy, tak novy model hoooodne dobry!
![]()
A ted vazne, ty cuddle musim mit!!!! Pej na ne chvili chvalu, at mam duvod.
NeNa tak asi tě zklamu, já na tudle Cuddle moc chválu asi pět nebudu, je to vlastně SIO, no a ten vnitřek teda nic moc savots podle mě, já jí používám třeba u dr. když chci frajeřit, no a teď je používám i doma jako svrchní kalhotky a do toho rvu čč. ![]()
Achichouvej, skoda, je tak hezka…ja budu muset poridit neco supersavyho, Zvire se nenecha v noci prebalit, on se naji a hned to zalomi, jak s nim zacnu neco delat dostane hysterak. Jinak spi jak drevo az do rana. Tak, a ted co s tim?
Co s tím? Tak třeba nějakou kapsovku? Co ty co jsme tu dnes ukazovaly? A nebo hambáč, nebo bambo extra?
Co vlastně převážně používáš za plenky?
Neno, co dáváš teď? Záleží, jestli chceš na noc pul nebo vlňáky. Jako za mě hambáč, ale ne každému vyhovuje…
Hambáč není špatný a myslím že ho začeneme opět využívat, Eli už nekadí tak řídce, tak že by to mohl pochytat. ![]()
Jsem teď šla hledat nějakou super skvělou vychytanou plínu a nějak mě nic neoslovuje
Tak přemýšlím, co by ten náš člověk tak mohl potřebovat? Co nutně musíme mít? ![]()
Tak na to čočím a zajímala by mě docela ta Air hour plenka, co tu někdo dával. Ta půjčovna funguje i poštou, nevíte někdo? Maj ji tam. No asi tam napíšu.
Katy, přitom malá nevypadá že by strádala. Možná je fakt prostě taková vybíravka. A ty odstříkáváš a pak krmíš? Nebo ji vážíš, že víš kolik vypije. Ta moučnivka by možná mohla být příčina, těžko říct.