Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ale, když se sem 14 nepodívá, to bude teprve smršť …
Držím palce, ať jde učení snadno a státnice ať dobře dopadnou ![]()
Efík píše:
vsadím se,že baba stejně nevydrží nečíhnout sem
No tak dik za projevenou duveru.
(ne ze by na tom neco nebylo, ale kdyztak jen malicko, jednim ockem a nepisu sem. Ale radsi nepomlouvejte, jestli toho nenakecate jako v poslednich dnech, tak to pak doctu!
)
Suvik je opet drza
, tel. posilam Katy
. Dej mi pak prosim vedet,az se bude platit Achdarkovi. Diky
![]()
Me se bude stejskaaaaaaat. ( mocinky moc, prdelky. Moc pusinek posila Babulenka a Koblizecek )
![]()
Tak ![]()
Babo ty to fakt myslíš vážně? ![]()
Komu se pak budu smát? ![]()
Tak ať too leze to hlavinky,co nejrychleji,ale nepřeháněj to,aby ses z toho ![]()
Babo, Babo bude nám po tobě moc smutno, když děláš ty státnice? Ať vím kdy mám držet palečky. ![]()
Babo jsem zvědavá, co si pak po státnicích koupíš za odměnu …
, jestli řekneš že nic, tak to už ti víc věřím, že sem fakt teď nenakoukneš ![]()
Katy2 píše:
když děláš ty státnice? Ať vím kdy mám držet palečky.
19.2., tak povinne drzte palce i na nohou.
Ten zkousejici je takovej blbec, no snad ho ukecam na to, jak sem si kvuli pediatrii vyrobila peknou ucebni pomucku.
Asi tam Kobliha i dotahnu… Mohla bych si treba vytahnout otazku kojeni, ze bych k ustni zkousce pridala i praktickou cast…
No anebo GIT a pak Kobliha přebalit. Hlavně nezapomeň vzít tu nejhezčí plínu!
Babo tak snad to zvládneš, určitě bych Koblihu vzala sebou, možná by se pak zkoušející smiloval.
V rychlosti jsem vás dočetla abych věděla co je novýho
.
Babo ppřidávám se k holkám a budu držet palce ať státnice zmákneš
![]()
Já jsem dneska po téměř půl roce používání popolínek vyzkoušela Itti Bitti AIO a byla jsem teda spokojená, sály celkem dobře, malej je měl přes 2 hodiny a na to jek jsou „malý“ tak neprosákly ani kapku a vypadal v nic úžasně…
Sice s moc nezapojuju, ale dočítám vás celkem poctivě
![]()
Se zamlzenym zrakem davame sbohem.
Cus baby.
A krotte se laskave s temi nakupy, znate se… ![]()
No tak jsem to prošvihla, ale dyby náhodou, Babo, uč se, držim palce, ať se Kobliha propadne do bdělého komatu a zůstane tak až do 19.
Jsem vám zapomněla napsat k těm vlňákům, Mates před pár dny dost nečekaně kadil odpoledne, měl čtverce na rovno a vlňáky od BI na druky. Jsem ho rozbalila a vlňáky netknutý, tak jsem se radovala a jak jsem mu zvedla nohy, tak začal čůrat, já zpanikařila, vytrhla zpod něj tu plínu a dala ji na zem a jedna ta boční část se připlácla přímo do hovna
![]()