Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
čiči teda tak že jsi je vlastně posrala ty, co? ![]()
Jinak holky u nás se furt nejí, ve 23 hod vypila těch svých 170ml no a pak v 5hod ubohých 50ml a od té doby nic, zkoušela jsem jí dávat i teď ve spánku a ani ťuk, už si s ní fakt nevím rady, doufám, že to po 3 -4 dnech odezní, už to takto měla, ale pokaždé jsou to nervy protože nechce ani nic pít. ![]()
Katy, jo, tak jsem si je vlastně posrala já
A tím pádem Mates nikdy, protože toto byla naše první nehoda.
Snad se Eli zase umoudří, nějak si nedokážu představit, jak by se to řešilo, kdyby se neumoudřila ![]()
čiči jak by se to řešilo? No asi by musela do nemocnice na kapáky...........jako už to fakt deptá, není to poprvé a ani naposledy.
Fakt nechápu co to má za stavy, jen teď lituji, že jsem si to posledně nezapsala kdy to bylo, zda v tom není nějaká pravidelnost. ![]()
Katy, tak si to nezpomen napsat ted, snad to nebudes potrebovat, ale dyby nahodou…doufam, ze se to zlomi k lepsimu.
A co ty Flipky, ozkouseno?
Taky si potrebuju trochu fnuknout, Zvire se rozhodlo mi zcela odrovnat poprsi, ten malej previt se jednu noc budi a zere co dve hodiny, dalsi noc chrape od sedmi vecer do peti do rana. No ci prsa se maj s necim takovym srovnat? A navic zas od vcerejsiho rana nekadil, to zas bude…
Suviku, ty tvoje vlnaky se mi desne zamlouvaj, co mi to delas? No pockam, co ty na ne, a pak mozna…
NeNa, tak jdeme diskutovat o Flipkách, bez Babu? NO co když tady není, tak asi jo, co?
Tak že za mě super, otestovány zatím jen s čč, ale teda drží hezky, dokonce už je stihla i posrat, vyprány, schnou dost rychle, tak že za mě super, v lázních se budou hodit, teda pokud bude to moje malé zvíře žrát, bo jinak toho moc fakt nenachčí, ale tak zase to výhodu má, stačí mi na den 6 čč. ![]()
Tak to jsem rada, ze jsi s nima spokojena, za mne taky dobry. Mam jeste nejaky Pulky od TotBots a Popo, ale ty mi v porovnani s temahle prijdou desne tvrdy a umelohmotny, takze pujdou. Stejne se mi tu jen valej, pouzili jsme je snad jen dvakrat.
NeNa přesně tak, já si koupila z druhé ruky bambino mio a asi půjdou taky z baráku, jako měla je na sobě asi dva dny a prostě mi moc nesedí, leda že by mi je někdo předělal na druky. ![]()
JO jen mě mrzí ty barvy u těch flipek, mohly by dělat více veselejší, ne takové tmavé. ![]()
S tou barvou je to pravda, jen nevim proc, mam od nich kapsovky a organic a oboje jsou mnohem veselejsi. Kdyz to si clovek nevybere, to je furt neco, kdyz je dobra barva, ma to zas suchac, nebo hnusnej material atd atd.
Tak si rikam, my s tema plenama nadelame…jestli to ma nebo nema flek, jak to vyprat, jakou to ma barvu, a tem detem je to do slova a do pismene u prdky.
NeNa no je pravda že dětem je to asi fuk co mají na prdeli. Hmm fakt asi s tím moc naděláme. ![]()
Jeee tak já tu BAbu nakonec propásla
Katy, napiš mi prosím SZ s tel.č. na Babu, ať se můžu domluvit kam poslat zpátky ty plenky, díky! ![]()
Jako Babo, jestli sem ještě nakoukneš, tak přeju, ať tu státnici dáš
Mudro ![]()
JInak holky včera se domů přihasil manža, že koukal na účet a že nějak moc utrácime
a že kluk nemusí mít nutně tu nejkrásnější plínu na zadku
No a kluk zrovna na prdeli kopretiny od Baby
a na stole další
A on hned: kolik to zase proboha stálo
no a myslíte, že mi věřil, že je někdo tak hodnej a půjčí někomu naprosto cizímu drahý plíny
![]()
Pastelko a ty jsi kupovala nějaké nové plínky? To ji jako chlap fakt nevěřil že je máš půjčeny? No určitě bych ho pak poslala s tím balíčkem na poštu ať to pošle zpět, snad by uvěřil že byly jen půjčené. ![]()
No kupovala jsem hambáče a itti, ale všechno z druhé ruky
jo a vlastně ještě longiesky a thirstiesky
no jako já mu dala za pravdu, je to fakt, hypotéka na krku
ale ta situace mě teda pobavila
ve správnou chvíli,správně na prdce
nakonec asi uvěřil ![]()