Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak uvidis jestli prijde. Hlavne se ted nestresuj a pockej az budes vedet co a jak pak to budes resit ![]()
Ja vim…ale jsem netrpeliva a to cekani je des. Ale muzu si za to sama.
Vim, ze je to predcasne, ale dost ted premyslim nad tim, co bych delala, kdyby…
Vim ze je tezke jen cekat a nevedet co se deje. A kdyby to bylo tehu tak uz ses rozhodla co nudes delat?
Jo. Bylo by to asi tezke a mozna bych i v budoucnu litovala, ale mimco bych si nechala. Je mi uz 29 a kdyz delam blbosti, musim nest nasledky. Jen vim, ze jemu bych to nerekla.
Myslim si, ze litovat urcite nebudes kdyby si mela mimco
na jednu stranu otec by mel pravo vedet ze ma dite ty by si to urcite taky chtela vedet
a kdyby byl v rodnem listu tak by i musel platit. Ale to zalezi na tobe jak s tim nalozis ![]()
Ja to myslela, tak ze bych se s nim neradila jestli tak nebo tak. Rodnej list a alimenty bych pak samozrejme s nim resila…i kdyz to predbihame
…byl to 2 mesicni vztah a po tom, co mi rekl necekam, ze by byl oporou. A to snim o velke rodine a partnerovi, ktery me bude milovat…
Takze dnes uz treti den teplota 36,8 krece v brise a bolest prsou…test 10.den negativni, vcera, dnes asi nema smysl jeste testovat co? ![]()
@Anonymní píše:
Takze dnes uz treti den teplota 36,8 krece v brise a bolest prsou…test 10.den negativni, vcera, dnes asi nema smysl jeste testovat co?
testla bych za 3-4dny. Blbý je, že těhotenské příznaky a PMS jsou hodně podobné.
@andelka83 Prave
porad se pozoruju a uz si to snad i namlouvam. Zase si rikam, ze pri tehotenstvi nejsou az tak silne krece, nebo ano? Me to poboliva prubezne cely den, furt se mi chce na malou a k veceru mam krece az se kroutim.
Asi tak treti den me boli prsa..Na gyndu to asi tak brzo take nema cenu, ze?
Na gyndě by ti vzali krev. Ale nevím jestli už by to značilo těhotenství, nikdy mi krev nebrali, vždycky jsem na to přišla z testu a na gyndu šla tak týden dva poté.
@andelka83 Ja si naivne myslela, ze kdyz je po tydnu test negativni, tak pohoda. A ted ctu, ze to vlastne vubec nic neznamena, a ze i 10.den muze byt negativni…to cekani!!!
@Anonymní píše:
@andelka83 Ja si naivne myslela, ze kdyz je po tydnu test negativni, tak pohoda. A ted ctu, ze to vlastne vubec nic neznamena, a ze i 10.den muze byt negativni…to cekani!!!
tohel zažívá každá snažilka. 14dní od ovulace čekání. 7 dní po se nezjistí vůbec nic, je to příliš brzy. Testy jsou schopné detekovat těhotenství spolehlivě až když mešká MS, tj. 13-16dní po ovulaci.
@andelka83 Kdyz ja nejsem snazilka…a jeste ke vsemu mam rozhazenej cyklus po vysazeni HA. Ted mi MS meska 9 dni, ale to bohuzel neni nic vyjimecnyho. Ovulaci tusim podle BT, jista si nejsem, ale vim, kdy byl styk (aspin neco vim jiste
)
@Anonymní píše:
@andelka83 Kdyz ja nejsem snazilka…a jeste ke vsemu mam rozhazenej cyklus po vysazeni HA. Ted mi MS meska 9 dni, ale to bohuzel neni nic vyjimecnyho. Ovulaci tusim podle BT, jista si nejsem, ale vim, kdy byl styk (aspin neco vim jiste)
to znám, kdybych neměřila BT jak bych nevěděla kdy mám MS čekat. Napíšeš mi hodnoty za posledních 14dní? Ono se to odvíjí od ovulace, ne od toho kdy byl styk.
Podle grafu mi to vychazi, ze presne v den ovulace (maximalne den po), prvni styk s kondomem a druhej bez. Se prave bojim, ze neco ulpelo
…a pak byl dalsi styk 2 dny na to, ale uz s ochranou. Byla by to asi velka nahoda co?
Me by snad mimco ani nevadilo, ale vim, ze bych byla sama. A to mi vadi.