Jak správně měřit bazální teplotu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.8.14 10:04

Podle grafu mi to vychazi, ze presne v den ovulace (maximalne den po), prvni styk s kondomem a druhej bez. Se prave bojim, ze neco ulpelo :roll:…a pak byl dalsi styk 2 dny na to, ale uz s ochranou. Byla by to asi velka nahoda co?
Me by snad mimco ani nevadilo, ale vim, ze bych byla sama. A to mi vadi.

• Citovat
  • Upravit
1749
21.8.14 10:24

Tak uvidis jestli prijde. Hlavne se ted nestresuj a pockej az budes vedet co a jak pak to budes resit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.14 10:33

Ja vim…ale jsem netrpeliva a to cekani je des. Ale muzu si za to sama.
Vim, ze je to predcasne, ale dost ted premyslim nad tim, co bych delala, kdyby…

• Citovat
  • Upravit
1749
21.8.14 10:38

Vim ze je tezke jen cekat a nevedet co se deje. A kdyby to bylo tehu tak uz ses rozhodla co nudes delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.14 10:42

Jo. Bylo by to asi tezke a mozna bych i v budoucnu litovala, ale mimco bych si nechala. Je mi uz 29 a kdyz delam blbosti, musim nest nasledky. Jen vim, ze jemu bych to nerekla.

• Citovat
  • Upravit
1749
21.8.14 10:46

Myslim si, ze litovat urcite nebudes kdyby si mela mimco :-) na jednu stranu otec by mel pravo vedet ze ma dite ty by si to urcite taky chtela vedet :-) a kdyby byl v rodnem listu tak by i musel platit. Ale to zalezi na tobe jak s tim nalozis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.14 10:51

Ja to myslela, tak ze bych se s nim neradila jestli tak nebo tak. Rodnej list a alimenty bych pak samozrejme s nim resila…i kdyz to predbihame ;)…byl to 2 mesicni vztah a po tom, co mi rekl necekam, ze by byl oporou. A to snim o velke rodine a partnerovi, ktery me bude milovat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.14 09:27

Takze dnes uz treti den teplota 36,8 krece v brise a bolest prsou…test 10.den negativni, vcera, dnes asi nema smysl jeste testovat co? :(

• Citovat
  • Upravit
32898
22.8.14 09:32
@Anonymní píše:
Takze dnes uz treti den teplota 36,8 krece v brise a bolest prsou…test 10.den negativni, vcera, dnes asi nema smysl jeste testovat co? :(

testla bych za 3-4dny. Blbý je, že těhotenské příznaky a PMS jsou hodně podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.14 09:39

@andelka83 Prave :( porad se pozoruju a uz si to snad i namlouvam. Zase si rikam, ze pri tehotenstvi nejsou az tak silne krece, nebo ano? Me to poboliva prubezne cely den, furt se mi chce na malou a k veceru mam krece az se kroutim.
Asi tak treti den me boli prsa..Na gyndu to asi tak brzo take nema cenu, ze?

• Citovat
  • Upravit
32898
22.8.14 09:42

Na gyndě by ti vzali krev. Ale nevím jestli už by to značilo těhotenství, nikdy mi krev nebrali, vždycky jsem na to přišla z testu a na gyndu šla tak týden dva poté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.14 09:45

@andelka83 Ja si naivne myslela, ze kdyz je po tydnu test negativni, tak pohoda. A ted ctu, ze to vlastne vubec nic neznamena, a ze i 10.den muze byt negativni…to cekani!!!

• Citovat
  • Upravit
32898
22.8.14 09:48
@Anonymní píše:
@andelka83 Ja si naivne myslela, ze kdyz je po tydnu test negativni, tak pohoda. A ted ctu, ze to vlastne vubec nic neznamena, a ze i 10.den muze byt negativni…to cekani!!!

tohel zažívá každá snažilka. 14dní od ovulace čekání. 7 dní po se nezjistí vůbec nic, je to příliš brzy. Testy jsou schopné detekovat těhotenství spolehlivě až když mešká MS, tj. 13-16dní po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.14 09:54

@andelka83 Kdyz ja nejsem snazilka…a jeste ke vsemu mam rozhazenej cyklus po vysazeni HA. Ted mi MS meska 9 dni, ale to bohuzel neni nic vyjimecnyho. Ovulaci tusim podle BT, jista si nejsem, ale vim, kdy byl styk (aspin neco vim jiste ;) )

• Citovat
  • Upravit
32898
22.8.14 10:14
@Anonymní píše:
@andelka83 Kdyz ja nejsem snazilka…a jeste ke vsemu mam rozhazenej cyklus po vysazeni HA. Ted mi MS meska 9 dni, ale to bohuzel neni nic vyjimecnyho. Ovulaci tusim podle BT, jista si nejsem, ale vim, kdy byl styk (aspin neco vim jiste ;) )

to znám, kdybych neměřila BT jak bych nevěděla kdy mám MS čekat. Napíšeš mi hodnoty za posledních 14dní? Ono se to odvíjí od ovulace, ne od toho kdy byl styk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí