Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky můžete mi poradit kdy byla ovu ?http://www.womenzone.cz/uzivatelka/cvana/grafy?c=634622688000000000 sice vím že je brzy…a myslíte si ze sexík stačil?viz hvězdičky, pak už jsme to nestihli…
![]()
tak podal grafu to vyzera na 30.1. Tulkania bolo dost a aj skvele nacasovane, takze drzim palce ![]()
děkuji když to nevyjde alepson budu vedet ze jsem do toho dala vše a chyba je asi jinde:Dcož asi je říkala doktorka ale díky ![]()
já bych teda spis rekla ze podle tech teplot byla ovulace vcera a nebo je dnes. ale nemerila si od zacatku tak jet tipuji, kdyby byla moznost tak to jeste pojistete dneska. ![]()
Ahojky Cvano
Dívám se, že máš docela vysoký teploty, i před ovu..nemůžeš být těhu? Já už bych se nedivila ničemu ![]()
nee mam je tak pořád
před ovu co si měřím..treba minuly mesic jsem 3dnypred ms mela 37,1, 37, 36,8 a 36,7 a mrch aprisla…cím by to mohlo jinak být?jinak hormonalni profil mam v poradku..
Ahoj holčiny, vím, že jsme každá jiná a každá to máme jinak, měřím si teplotu už od srpna 2011, co jsme se začali snažit, ale teplota byla vždy v luteální fázi velmi nízká, vzestup byl sotva zřetelný, do 36,4 před Ovu a po ovu max. 36,6 doktor mi říkal, že jsem v pořádku, tento měsíc to bylo trošku výš, ale mám tam mírný pokles, to asi implantace být nemůže,že? http://www.womenzone.cz/…radlin/grafy?… Děkuju za odpovědi.
CRADLIN KAZDA MAME TEPLOTY JINACI,JA MIVAM TEPLOTY VYSSI A TENTO MESIC MAM TEPLOTY NISSI A JSEM KRATCE PRED OVULKOU NEBO V OVULCE.TENTO MESIC ZKOUSIM I OVU TESTY A UZ MAS 3 DEN PO SOBE OVU TEST //.JAK SE TO DA TEDA POZNAT Z OVU TESTU ? POSLEDNI DEN KDY BUDOU //?
Hani ovu testy si nedělám, ale vím, že čárečky musí být úplně stejné a pak do 24 hodin přijde ovulace. Kdybych je měla stejné tři dny po sobě, tak bych soudila asi podle hlenu a čípku, bolesti v podbříšku. Já mám v teplotách vždy pomalý vzestup, pak se drží v luteálce tak 0,2 + stupně a pak dva dny před MS už mám teploty opět nízké, ted se drží nahoře. Tak uvidíme, jestli z toho bude prcek nebo ne. Nějaké přílišné naděje si nedávám. Myslela jsem,že to půjde hned, ale jak tak koukám, tak to moc snadné nebude.
Ale být tebou,tak se ob den snažím
, jeden z toho to být musí
![]()
Pro jistotu, že? No asi to taky tak začnem dělat. Myslím, že přítel nebude proti ![]()
NO JO KDYZ TO CLOVEK CHCE TAK TO ZROVNA NEJDE ,ZNAM TO PODLE SEBE.A BERES NEJAKY LEKY TRBA CLOSTIK? JA HO BERU A JE TO U MNE PORAD K NICEMU ,PRISTI CYKLUS PLANUJEME INSEMINACI.JINAK ASI U MNE OVULKA BYLA VCERA 10DC 36.8 11DC 36.7 12DC 36.7 13DC 36.5 14DC 36.5 15DC 36.5 16DC 36.6 17DC 36.8
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď