Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A předtím si měla jaké teploty? Neberu nic, cyklus mám v pohodě, podle lékaře jsem zdravá, jen mám nízké vzestupy, teda až na tento měsíc, kdy jsem začala brát Femigard. Možná to bude i tím,že se mi ty teploty tak zvedly, zítra nebo pozítří by to mělo přijít, MS mám přesnou, tak uvidíme. Dokud teplota neklesá, tak je naděje.
CRADLIN MINULY CYKLUS JSEM TO MELA TAKLE ALE NEVIM ZDA BYLA OVULKA PROTOZE MI TO HODNE ZKAKALO ALE ZESTUP BYL HEZKEJ,10DC 36.5 11DC 36.9 12DC 36.8 13DC 36.7 14DC 36.6 15DC36.6 16DC 36.6 17DC 36.9 18DC 36.8 19DC 36.8 20DC 37.2 21DC 37.1 22DC 36.9 23DC 37.0 24 DC 37.0 ALE VSETSINOU BERU CLOSTIK MAM PROBLEM S OVULKO ALE ZESTUPY U TEBE BY NEMELI VADIT NE? LF MAS NORMALNI?
Mívala jsem každý měsíc LF 10 dnů někdy i 8, pokud jsem podle teploty dobře odhadla OVU, teď by to snad mělo být víc. Měla jsem strach, že by se prcek nikdy neudržel, protože když by se měl zrovna uhnizďovat, přišla by MS. Teploty mi nevadí, jen mi připadaly vždycky moc nízké s porovnáním s FF. Sice nevím, jaké si ty měla předtím, ale pokud máš takový skok, tak OVU byla asi ten 10 DC, nemáš na netu někde graf?
ZAPISUJI SI GRAV NA WOMEN ZONE TAK SE KLIDNE PODIVEJ U MNE MYSLIS 10DC MYNULEJ MESIC ZE??
Tento měsíc to vypadá na 2.5., podle mě teda
A ty máš teda pěkně vysoké teploty v první fázi.
VIM ZE MAM VYSOKE TEPLOTY V PRVNI FASI NEVIM PROC HORMONALNI PROFIL V PORADKU.
Tak někdo má nízké někdo vysoké
Teeeda, to pěkně dlouho a zkoušeli jste už zajít do CARu? To musí být hrozné nervy, když se tak dlouho nedaří, ale dneska už by mělo jít všechno, určitě se jednoho dne zadaří. ![]()
chodime do caru od listopadu 2011.ano pekne je to na nervy to jo.
No, to věřím. Ale jak to miminko bude tak vytoužené, více si ho užijete.
Já měla dcerku při škole v 17 letech a vůbec jsem si ji neužila, pořád pendlovala mezi babičkama. Teď bych na oba dva prcky měla víc klidu. A v partnerovi problém není?
Ahoj holky,. Měřim si bazalni teplotu, a mám zmatek. Včera jsem měla 36,4 a dnes 36,7. Znamená to tedy, že ovulace proběhla? Děkuji za odpověď.
A
@Anonymní píše:
Ahoj holky,. Měřim si bazalni teplotu, a mám zmatek. Včera jsem měla 36,4 a dnes 36,7. Znamená to tedy, že ovulace proběhla? Děkuji za odpověď.A
A co teploty předtím? Například u mě u některých cyklů už by bylo po ovulaci i pri teplotě 36,4.. někdy mám predovulacni teploty 36,0-36,2 , a jiné příznaky sledujes? Nejde říct ze 2 teplot jestli byla nebo nebyla. Jsou určitá pravidla pro vyhodnocování. ![]()