Bazar s látkovými plenami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2249
8.1.12 21:50

Bazar s látkovými plenami

Zdravím všechny látkařky!
Nemáte tip na nějaký internetový bazar s látkovými plenami? Já znám jenom na www.latkovepleny.cz a pak se taky sem tam objeví něco na Mimibazaru. Ale momentálně něco sháním a to jsem tam nikde nenašla, tak bych se ráda mrkla i jinam.
Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81477
8.1.12 21:54

a nešlo by s adminy domluvit, aby to povolili tady v diskuzi? Do bazárku nikdo nechodí, vyhledat tam jen plenky nejde.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
8.1.12 21:59

Ještě je něco na modrém koníkovi (pardon za upozornění na konkurenční web): http://www.modrykonik.cz/bazar/plenky/?…. Ale většinou tam vidím to stejné, co na mimibazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
8.1.12 22:00

na aukru jsi s dívala? tam je toho dost si myslím, za zkoušku nic nedáš,když se jen mrkneš ;) ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.1.12 22:03

Na babycafe je též bazar formou diskuze. Ale klidně by mohlo být i něco tady. :D

Mmch jsem jediná, které nefunguje vyhledávání v místním bazárku? Napíšu něco do fultextového vyhledávání a vypíše mi to všechny inzeráty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
8.1.12 22:06

Tak na aukru mi vyjíždějí jenom sketch :poblion: jinak bazárek je i na bráně k dětem a něco málo na nošení dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
8.1.12 22:07

A s těmi gro via - mám pocit, že se teprve teď tak nějak dostaly do popředí zájmu látkovacích maminek a než je ozkouší a tak, tak podle mě nebudou moc brzo v bazárku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
8.1.12 22:10

psala jsem ti zprávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
8.1.12 22:10

Jé, bazar s plenkama tady na diskuzi bych taky brala :palec: …projíždím většinou Koníka, ale vyberu málokdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
8.1.12 22:14
Gladys píše:
Na babycafe je též bazar formou diskuze. Ale klidně by mohlo být i něco tady. :DMmch jsem jediná, které nefunguje vyhledávání v místním bazárku? Napíšu něco do fultextového vyhledávání a vypíše mi to všechny inzeráty :nevim:

tAKY MI TO NEFUNGUJE…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.1.12 22:26

Modrykonik, nebo pak fler.cz (ale to není bazar) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
8.1.12 22:31

já hledám na aukru, zrovna teď tam dražim nějaké použité totsbots a babylucy…
tak né že mě budete přehazovat :mrgreen:

ale je fakt, že tam toho moc není teď, před třičtvrtě rokem jich tam byly tuny, když sem ještě nevěděla, jaké dřív, a teď když už začínám mít představu, tak je tam akorát hromada sketchek (který bych vyzkoušela tak možná za tu počáteční korunu, ale víc né, když sem si tu přečetla zkušenosti s nima)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
8.1.12 22:36

tak sem koukla na odkaz zakladatelky…teda aby si člověk pořád dával bacha…tam jedna prodává babylucy a v bazaru jí stojí o 70kč víc než funglovky 8o za 220kč, přitom nové z plienka.sk stojí 150,–kč :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
8.1.12 22:49

Díky za reakce :kytka:
Něco tady by fakt bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...