Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Zdravím všechny látkařky!
Nemáte tip na nějaký internetový bazar s látkovými plenami? Já znám jenom na www.latkovepleny.cz a pak se taky sem tam objeví něco na Mimibazaru. Ale momentálně něco sháním a to jsem tam nikde nenašla, tak bych se ráda mrkla i jinam.
Díky za tipy.
a nešlo by s adminy domluvit, aby to povolili tady v diskuzi? Do bazárku nikdo nechodí, vyhledat tam jen plenky nejde.. ![]()
Ještě je něco na modrém koníkovi (pardon za upozornění na konkurenční web): http://www.modrykonik.cz/bazar/plenky/?…. Ale většinou tam vidím to stejné, co na mimibazaru.
na aukru jsi s dívala? tam je toho dost si myslím, za zkoušku nic nedáš,když se jen mrkneš
![]()
Na babycafe je též bazar formou diskuze. Ale klidně by mohlo být i něco tady. ![]()
Mmch jsem jediná, které nefunguje vyhledávání v místním bazárku? Napíšu něco do fultextového vyhledávání a vypíše mi to všechny inzeráty ![]()
Tak na aukru mi vyjíždějí jenom sketch
jinak bazárek je i na bráně k dětem a něco málo na nošení dětí…
A s těmi gro via - mám pocit, že se teprve teď tak nějak dostaly do popředí zájmu látkovacích maminek a než je ozkouší a tak, tak podle mě nebudou moc brzo v bazárku ![]()
Jé, bazar s plenkama tady na diskuzi bych taky brala
…projíždím většinou Koníka, ale vyberu málokdy ![]()
Gladys píše:
Na babycafe je též bazar formou diskuze. Ale klidně by mohlo být i něco tady.Mmch jsem jediná, které nefunguje vyhledávání v místním bazárku? Napíšu něco do fultextového vyhledávání a vypíše mi to všechny inzeráty
tAKY MI TO NEFUNGUJE…
já hledám na aukru, zrovna teď tam dražim nějaké použité totsbots a babylucy…
tak né že mě budete přehazovat ![]()
ale je fakt, že tam toho moc není teď, před třičtvrtě rokem jich tam byly tuny, když sem ještě nevěděla, jaké dřív, a teď když už začínám mít představu, tak je tam akorát hromada sketchek (který bych vyzkoušela tak možná za tu počáteční korunu, ale víc né, když sem si tu přečetla zkušenosti s nima)
tak sem koukla na odkaz zakladatelky…teda aby si člověk pořád dával bacha…tam jedna prodává babylucy a v bazaru jí stojí o 70kč víc než funglovky
za 220kč, přitom nové z plienka.sk stojí 150,–kč ![]()