Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer. Když vkládám věcičky do Bazárku, tak zadám kategorii „Dětské oblečení“, ale jak chci kliknout na „velikosti“, tak jsou tam jen dospělácké velikosti na výběr. Také jsem si všimla že místo „body, dupačky, overaly“ je uvedeno BOTY, dupačky, overaly.. ![]()
Se stránkami jsem velice spokojená, jsou přehledné a pěkné, ale na bazárku by chtělo ještě malinko zapracovat
Pěkný večer ![]()
Jé, to už jsem psala kdysi a nikdo mi na to nic neřekl
Narazila jsem na to pro změnu u vyhledávání a bylo to i obráceně - když jsem hledala dospělé oblečení, nabízely se dětské velikosti ![]()
Obě chyby jsou opravené, kdyby byl nějaký další problém, napište.
Radek
Zdravím.
Šlo by do vyhledavače v bazárku zadat hledání podle konkrétních velikostí?
Když budu schánět třeba věci ve velikosti 116 tal abych si to zadala a vyjely věci jen v této velikosti.
Dost by to bazárek zpřehlednilo.
Díky
Pate: Mně to takhle funguje…
. Teda nejdřív se do „kategorie“ musí zadat „dětské oblečení“ a pak to tam vyjede další okýnka, kam se dá zadat i velikost, ale jde to.
Já bych zae uvítala, kdyby při přidávání inzerátů do bazárku bylo možné po přidání jednoho hned zadat další, a ne muset jít zase na „bazárek“ a „přidat nový inzerát“. Prostě kdyby se třeba v někde vpravo hned nabídla možnost „přidat nový inzerát“ případně „ukončit přidávání“ nebo něco takového…
Ha,tak beru zpět-sem si toho nevšimla ![]()
hledala sem velikosti v hlavní nabídce,tohle mě nenapadlo ![]()
Díky
Po zadání kategorie „Dětské oblečení“ se objeví více filtrů: velikost, barva, pohlaví atp. ![]()
Tereza
pate81 píše:
Ha,tak beru zpět-sem si toho nevšimla![]()
hledala sem velikosti v hlavní nabídce,tohle mě nenapadlo
Díky
Není zač
![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli bude fungovat fulltextové vyhledávání pro rychlé vyhledávání inzerátu, prosím? Zkouším to již třetí den, hledám houpátka a lehátka ale pořád mi dokola vyjíždí inzeráty od nejnovějších, tak nevím, jestli to dělám špatně nebo jestli to nefunguje. I když zkusím zadat něco jiného, co tam určitě je, třeba plenky, tak mi vyjedou i věci, kde plenky určitě nejsou ani v popisu inzerátu ![]()
Babe007 píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli bude fungovat fulltextové vyhledávání pro rychlé vyhledávání inzerátu, prosím? Zkouším to již třetí den, hledám houpátka a lehátka ale pořád mi dokola vyjíždí inzeráty od nejnovějších, tak nevím, jestli to dělám špatně nebo jestli to nefunguje. I když zkusím zadat něco jiného, co tam určitě je, třeba plenky, tak mi vyjedou i věci, kde plenky určitě nejsou ani v popisu inzerátu
Bohužel fulltextové vyhledávání v Bazárku nefunguje.
Připomínám programátorovi, ale má plné ruce práce ![]()
Tereza