Bazárek doma na dvoře

140
12.7.15 13:20

Bazárek doma na dvoře

Holky mám po dětech spoustu oblečení a nechci to všechno fotit a popisovat…práce na spoustu hodin…tak chci udělat takový bazárek u mě na dvoře…chtěla jsem se jen zeptat, jestli máte s něčím takovým zkušenost, co byste mi poradili…čemu se vyvarovat nebo naopak, co je jako dobrý nápad???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1767
12.7.15 13:52

A co zorganizovat něco ve škole, školce, s ostatními matkami? Tady poblíž je jeden každoroční bazárek těchhle věcí a člověk si může za pár korun pronajmout místo, nebo bývá právě ve škole. Asi bych se toho ujala a oslovila nějakou místní organizaci, mezi matkami bývá zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
12.7.15 19:59

@Iri 11 záleží z jak velké obce/města jsi - na vesnici si to umím představit, ale ve městě moc ne. Já žiju v Praze a máme tady poblíž jednu kavárnu pro matky a děti, kde jednou za čas bazárek probíhá. Pronajmu si stůl, všechno polepím cenovkama a za tři hodinky je hotovo. „Propagaci“, že se to koná a kdy a kde, zajistí oni. Už jsem poučená, že základem je mít dost drobných na vracení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
12.7.15 20:03

Jo a třídím oblečení podle sezony, pak podle velikosti a dál ještě podle barvy. Kupujícím se tak líp kombinují celé sety (líp vidí co s čím ladí a jak se to dá kombinovat) a víc utratí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
12.7.15 22:11

Prave, ze bydlime na vesnici…jeste vylepim par letacku a bude.
To s tim tridenim je dobry napad, prave jsem premyslela, jestli to mam roztridit podle velikosti nebo druhu, atd… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová